Membrii trupei Coldplay profund afectați de huiduielile la adresa lui Babasha, manelistul care a cântat o piesă în timpul concertului

joi, 13 iunie 2024, 13:39
2 MIN
 Membrii trupei Coldplay profund afectați de huiduielile la adresa lui Babasha, manelistul care a cântat o piesă în timpul concertului

Concertul Coldplay de miercuri seară, desfășurat pe Arena Națională din București, a fost marcat de un moment tensionat atunci când aproximativ o treime din cei 50.000 de spectatori au huiduit copios prestația tânărului cântăreț Babasha, invitat special al trupei.

În ciuda reacției negative, solistul Chris Martin a continuat să cânte alături de Babasha, interpretând o manea. La finalul piesei, Martin l-a îmbrățișat călduros pe tânărul artist, însă atmosfera concertului a suferit o schimbare vizibilă, solistul interacționând mai puțin cu publicul pe parcursul serii.

Reacția Echipei și a Publicului

Surse din cadrul organizatorilor au declarat pentru HotNews.ro că starea de șoc a persistat în rândul trupei și a echipei lor până la întoarcerea la hotel. Chiar dacă concertul a continuat la un nivel ridicat de performanță, tensiunea era palpabilă. Chris Martin fusese informat anterior despre riscul unei reacții ostile, dar a ales să își mențină decizia, afirmând că pentru Coldplay, turneul „Music of the Spheres World Tour” înseamnă sprijinirea minorităților și a celor fără putere.

Următorul Concert și Incertitudinile

Astăzi, organizatorii lucrează intens la remedierile tehnice pentru a doua reprezentație, programată pentru ora 20:30, dar refuză să comunice cu presa. Accesul ziariștilor în zona stadionului este blocat, iar incertitudinea plutește în aer. Babasha a anunțat după concert că „mâine urmează un show și mai și”, dar rămâne de văzut dacă acesta va urca din nou pe scenă alături de Coldplay.

Reacții și Comentarii

Regizorul Tudor Giurgiu, prezent la o întâlnire privată cu trupa după concert, a confirmat pentru HotNews.ro că Chris Martin era vizibil afectat.

„Una e să nu-ți placă muzica și altceva e să strigi: ‘Dă-te jos, ți…’, cum mi s-a povestit că s-a strigat, chiar de lângă scenă”, a declarat regizorul.

Un Turneu Cu Mesaj

Turneul „Music of the Spheres World Tour” al trupei Coldplay este considerat unul dintre cele mai puternice spectacole ale momentului, fiind lăudat de critici și fani deopotrivă pentru forța artistică și mesajul generos de toleranță și sprijin pentru comunitățile defavorizate. O parte a încasărilor din bilete este destinată acestor cauze, subliniind angajamentul trupei față de valorile sociale și de mediu.

Babasha

În ciuda incidentului de miercuri seară, fanii Coldplay din București așteaptă cu nerăbdare următorul concert, sperând să fie din nou martorii unui spectacol de neuitat. Organizatorii Emagic și Live Nation nu au oferit încă detalii suplimentare, însă se așteaptă ca Arena Națională să fie din nou plină în această seară, cu 50.000 de spectatori pregătiți să fie purtați pe aripile muzicii și ale mesajului Coldplay.

Citiți și: Cine este Babasha, manelistul român care a stârnit controverse în debutul concertului Coldplay

Citiți și: Un cântăreţ de manele a cântat la concertul Coldplay de pe Arena Naţională. Publicul a huiduit

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii