Menistrului Tudorel doar îi plac excursiile exotice
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Menistrului Tudorel doar îi plac excursiile exotice

GALERIE
pulspuls tudorelpuls Tudorel 1puls Tudorel 2puls Tudorel 3
 • puls
 • puls tudorel
 • puls Tudorel 1
 • puls Tudorel 2
 • puls Tudorel 3
- +

Mare scandal mare în toată mass media la adresa menistrului ieşean Tudorel Toader, pe motiv că s-a dus în Japonia la o conferinţă fără nici o legătură cu domeniul juridic, fiind pe teme de regenerare urbană, taman în plin scandal cu Codruţa şi penalii din Ploieşti.

Dragilor, vă legaţi degeaba de domn menistru de la Iaşi: el nu a şters-o acolo din laşitate, ci pur şi simplu îi plac excursiile exotice. Iote, de-un par egzamplu, foto 2, din decembrie, când a fost tot în Asia, în Malaezia. Iar în foto 1, iată, cum remarca o colegă din Bucureşti: domn Tudorel nici nu apare la lucrările seminarului de la Tokio, omul sigur fiind la vizite turistice prin împrejurimi. Verificaţi şi voi dacă vedeţi în foto 1 (imagine de la seminarul japonez) vreun cap asemănător cu imaginea faţă (foto 2) sau profil (foto 3, la Carrefour alături de Ghiocel Asimionesei)! Că noi n-am găsit. Sunteţi deci de acord că omului doar în plac ieşirile?

Madama şefă, pe făraş

Plecarea madamei suptprifect E. Sub într-un concediu prelungit de o lună, zilele trecute, după un altul la finele anului la fel de lung, cică ar avea legătură cu zvonurile din ultima vreme care zic că ar fi pe făraş, şi şi-a luat liber ca să nu poată fi dată afară estimp.

De observat însă altceva! Dacă nu ştiaţi, la prifectură taberele din partidoi s-au împărţit cam aşa: aia ex-peremistă a lui Castanciu a luat prifectul, aia a lui Măricel a luat suptprifectul. Faptul că omul (sau femeia, în fine) lui Măricel pleacă, ar însemna că şeful de filială scapă din mână sforile şi curmeiele? Sau madama era atât de slabă încât i-a exasperat pe toţi? Sau ambele...

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vremea păcatelor, era păcătoşilor

Nicolae GRECU

Vremea păcatelor, era păcătoşilor

Eliminarea campionilor României din CCE (Cupa Calicilor Europei) este momentul suprem al umilinţei fotbalului autohton. Să sperăm că mai rău nu se poate.

Filmuletul zilei

opinii

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (III)

Eugen MUNTEANU

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (III)

Argumentaţia autorului în favoarea editării ştiinţifice a textelor vechi se sprijină în acest foileton pe prezentarea unei iniţiative nefericite de a edita Pravila de la Govora (1640), monument important al vechii culturi româneşti.

Despre post

pr. Constantin STURZU

Despre post

Postul nu este doar o perioadă mai specială a anului liturgic, ci şi şansa de a ne reevalua viaţa, pregătind sau operând deja schimbări adecvate voii divine. Postul îmi stârneşte dorul după libertatea cea în Dumnezeu. Postul dă gust vieţii. 

Capitalismul privit şi înţeles ca hiperobiect (I)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Capitalismul privit şi înţeles ca hiperobiect (I)

În articolul de astăzi, voi rezuma o serie de idei, opinii şi conjecturi legate de capitalism formulate de Horia-Roman Patapievici, în cadrul unei excelente conferinţe susţinută la Bursa de Valori Bucureşti acum fix 5 ani.

pulspulspuls

O dramoletă înduioşătoare între un domn bine şi o doamnă directoare

O dramoletă înduioşătoare între un domn bine şi o doamnă directoare

O întâmplare înduioşătoare s-a petrecut în urmă cu câteva săptămâni pe holurile liceului negruzzist, o dramoletă cu nuanţe adolescentine, dar trăită de personagii în toată firea din târgul acesta atât de dulce. 

Caricatura zilei

Crenvurșt nevegetal

Editia PDF

Bancul zilei

- "Pentru o digestie buna beau bere. Daca nu am pofta de mâncare, beau vin alb. Daca am tensiunea scazuta, beau vin ros (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.