Mentor Training organizeaza la Iasi cursul: Managementul Echipelor si Delegare 17 iunie 2014, 9:30-17:00, Hotel Traian, Sala Astoria
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 17.01.2021

Advertorial

Mentor Training organizeaza la Iasi cursul: Managementul Echipelor si Delegare 17 iunie 2014, 9:30-17:00, Hotel Traian, Sala Astoria

GALERIE
tanar mentor 1
  • tanar mentor 1
- +

Vrem sa Delegam dar nu stim ce, cat, cui, cand. Va functiona Delegarea? Cum se face mai bine?
 

Va invitam la un curs practic şi intensiv cu durata de 1 zi, dedicat managerilor de echipe din diverse departamente: vanzari, IT, RU, logistica, productie, achizitii, s.a.
Cursul va propune metode eficace de comunicare, adaptare, conducere, instruire, feedback, delegare, antrenare a angajaţilor.
Scop: Dezvoltarea de cunostinte practice, abilitati de aplicare si atitudine proactive in conducerea echipei la stadiul de performanta planificat
Obiective. La finalul cursului managerii vor putea:
-   adapta propriul stil de conducere la etapa de dezvoltare a angajatului 
-   să enumere principiile de management proactiv necesare Conducerii prin Delegare
-   să aplice diverse niveluri de Delegare cu angajaţii proprii
-   aplica instrumentul de feedback profesional After Action Review
-   utiliza instrumentul de management proactiv: Intalnirea Lunara Individuala
Locatia:  Iasi, Hotel Traian, sala Astoria, Piata Unirii nr. 1; orar: 9:30-17:00.
Trainer: Radu Nechita, licentiat LIFO®, Human Synergistics®, cu 18 ani de experienta in vanzari consultative in servicii de valoare ridicata. Detalii despre trainer aflati aici.

Înscrieri până la data cursului, maxim 14 manageri participanţi. Pentru inscrieri pana la 10.06.2014, inclusiv, se aplica un discount de 10%. Pentru minim doi manageri/companie: discount 10%. Detalii aflati aici.

Pentru inscrieri va rugam sa transmiteti pe adresa contact@mentortraining.ro  urmatorul formular de inscriere.


Mentor Training va invita si la celelalte cursuri deschise de management si tehnica vanzarii organizate la Iasi in perioada urmatoare. Datele de desfasurare le gasiti aici. sau cereti o oferta pentru un curs intern, aici.


Va asteptam la curs !

Suntem si pe facebook : Mentor Training – ‚‚Performanta prin educatie pentru oameni si organizatie’’


 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăvara din ianuarie

Nicolae GRECU

Primăvara din ianuarie

Pericolul de îngheţare şi pericolul de carantină pun în primejdie desfăşurarea Ligii I conform graficului.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Unul dintre cei mai proeminenţi promotori ai „corectitudinii politice”, ideologie larg răspândită în mediile academice şi în mass media occidentale, este lingvistul american Noam Chomsky. O parte din ideile sale politice sunt analizate în articolul de faţă.

Dar cine „le are cu Biserica”?

pr. Constantin STURZU

Dar cine „le are cu Biserica”?

Acum o lună, mai exact pe 16 decembrie, au fost publicate rezultatele unui sondaj realizat de Centrul de Cercetări Sociologice LARICS, în parteneriat cu Secretariatul de Stat pentru Culte şi cu Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale (ISPRI) al Academiei Române. Desfăşurată sub titulatura „Barometrul vieţii religioase”, cercetarea vine să evidenţieze şi ce impact a avut, din perspectivă religioasă, 2020 (anul „pandemic”) asupra populaţiei. 

Filozofie coruptă

arh. Ionel OANCEA

Filozofie coruptă

Într-o viziune grosolană despre normalitate se poate aprecia că administraţia comunistă era mai funcţională ca cea de astăzi. Pentru obţinerea unui act administrativ puteai merge la audienţe la diverşi tovarăşi cu funcţii dispuşi, de regulă, să te asculte. Dacă nu, existau cel puţin două chei universale capabile să facă minuni, pachetul de Kent sau de cafea naturală. Ajuta, la fel de mult, nepotismul, cunoştiinţele, bunii amici din lanţul slăbiciunilor atât de bine surprins în celebra schiţă a lui Caragiale.

pulspulspuls

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

După ce l-a acuzat lumea că a plecat din Casa Pătrată cu gentoiul burduşit de like-uri şi urmaritori ai paginii oficiale de Facebook a instituţiei, îndensând totul apoi pe pagina lui de polkitician, iacătă că nea Măricel, fostul şef de judeţ, mai vbine cu o surpriză, şi tot în spaţiul virtual. 

Caricatura zilei

Mușchi

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.