Mentor Training organizează la Iaşi cursul open : Managementul Echipelor şi Delegare 2 octombrie 2014, 9:30 - 17:00, Iaşi, Hotel Traian, sala Astoria, Piaţa Unirii nr. 1
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 16.01.2021

Advertorial

Mentor Training organizează la Iaşi cursul open : Managementul Echipelor şi Delegare 2 octombrie 2014, 9:30 - 17:00, Iaşi, Hotel Traian, sala Astoria, Piaţa Unirii nr. 1

GALERIE
MT2014
  • MT2014
- +

Vrem să Delegăm dar nu ştim CE, CAT CUI, CAND.
Va funcţiona Delegarea? Cum se face mai bine?

Mai mult decat un curs! O experienţă reală, împreună cu oameni ca tine!
 

Vă invităm la un curs practic şi intensiv cu durata de 1 zi, dedicat managerilor de echipe din diverse departamente: vânzări, IT, RU, logistică, producţie, achiziţii, s.a.
 
Cursul vă propune metode eficace de comunicare, adaptare, conducere, instruire, feedback, delegare, antrenare a angajaţilor pentru performanţa dorită de către organizaţie.
 
Scop: dezvoltarea de cunoştinte practice, abilităţi de aplicare şi atitudine proactive în conducerea echipei la stadiul de performanţă planificat.
 
Obiective: la finalul cursului managerii vor putea:

- adapta propriul stil de conducere la etapa de dezvoltare a angajatului
- să enumere principiile de management proactiv necesare Conducerii prin Delegare
 - să aplice diverse niveluri de Delegare cu angajaţii proprii
- aplică instrumentul de feedback profesional After Action Review
 - utiliza instrumentul de management proactiv: Intâlnirea Lunară Individuală

Locaţia:  Iaşi, Hotel Traian, sala Astoria, Piaţa Unirii nr. 1; orar: 9:30-17:30.
Trainer: Radu Nechita, licenţiat LIFO®, Human Synergistics®, cu 18 ani de experienţă în vânzări consultative în servicii de valoare ridicată. Detalii despre trainer aflaţi aici.
 

Înscrieri până la data cursului, maxim 14 manageri participanţi.

Propunere specială pentru acest curs: 1 înscriere = doi manageri / companie. Detalii aflaţi aici.
 
Pentru înscrieri vă rugăm să transmiteţi pe adresa contact@mentortraining.ro următorul formular de înscriere. 
(formular disponibil pe site  http://www.mentortraining.ro/cursuri_open.php sau pe care îl puteti cere pe email )

Mentor Training vă invită şi la celelalte cursuri deschise de management şi tehnica vânzării organizate în perioada următoare. Datele de defăşurare le găsiţi  aici.   sau cereţi o ofertă pentru un curs intern, aici.  Vă aşteptăm la curs !

noutăti: Facebook    video - demo: Youtube    articole: Blog


 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăvara din ianuarie

Nicolae GRECU

Primăvara din ianuarie

Pericolul de îngheţare şi pericolul de carantină pun în primejdie desfăşurarea Ligii I conform graficului.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Unul dintre cei mai proeminenţi promotori ai „corectitudinii politice”, ideologie larg răspândită în mediile academice şi în mass media occidentale, este lingvistul american Noam Chomsky. O parte din ideile sale politice sunt analizate în articolul de faţă.

Dar cine „le are cu Biserica”?

pr. Constantin STURZU

Dar cine „le are cu Biserica”?

Acum o lună, mai exact pe 16 decembrie, au fost publicate rezultatele unui sondaj realizat de Centrul de Cercetări Sociologice LARICS, în parteneriat cu Secretariatul de Stat pentru Culte şi cu Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale (ISPRI) al Academiei Române. Desfăşurată sub titulatura „Barometrul vieţii religioase”, cercetarea vine să evidenţieze şi ce impact a avut, din perspectivă religioasă, 2020 (anul „pandemic”) asupra populaţiei. 

Filozofie coruptă

arh. Ionel OANCEA

Filozofie coruptă

Într-o viziune grosolană despre normalitate se poate aprecia că administraţia comunistă era mai funcţională ca cea de astăzi. Pentru obţinerea unui act administrativ puteai merge la audienţe la diverşi tovarăşi cu funcţii dispuşi, de regulă, să te asculte. Dacă nu, existau cel puţin două chei universale capabile să facă minuni, pachetul de Kent sau de cafea naturală. Ajuta, la fel de mult, nepotismul, cunoştiinţele, bunii amici din lanţul slăbiciunilor atât de bine surprins în celebra schiţă a lui Caragiale.

pulspulspuls

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

După ce l-a acuzat lumea că a plecat din Casa Pătrată cu gentoiul burduşit de like-uri şi urmaritori ai paginii oficiale de Facebook a instituţiei, îndensând totul apoi pe pagina lui de polkitician, iacătă că nea Măricel, fostul şef de judeţ, mai vbine cu o surpriză, şi tot în spaţiul virtual. 

Caricatura zilei

Mușchi

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.