MENTOR Training organizeaza la Iasi cursul - Tehnici Avansate de Vanzare Persuasiva
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 16.01.2021

Comunicat de presă

MENTOR Training organizeaza la Iasi cursul - Tehnici Avansate de Vanzare Persuasiva

- Editia a XI a - 6 octombrie 2015 - Iasi, Centrul IDEO, str. Pacurari nr. 138, orar 9:30-17:30

GALERIE
sigla MT 2014
  • sigla MT 2014
- +

MENTOR Training va invita la un curs practic si intensiv, cu durata de 1 zi, in care veti cunoaste si exersa tehnici de negociere si finalizare a vanzarii.


Prin ce se remarca acest curs?


Cursantii vor invata cum sa-si sporeasca etic influenta in fata clientilor, astfel incat acestia sa spuna mai des DA si sa cumpere, ambii convinsi ca au facut o alegere corecta!


Scop: exersarea de tehnici de negociere castig- castig pentru sporirea sanselor de finalizare a vanzarii.

Obiective: la finalul cursului participantii vor putea:
- intelege si enumera cele 6 principii de persuasiune, utilizabile etic in negocieri
- sa utilizeze 6 tehnici de negociere cooperanta, inclusiv cu clientii dificili, la rezolvarea obiectiilor
- sa utilizeze 6 tehnici de finalizare a vanzarii si de cerere a comenzii( persuasiva - din convingere si non- agresiva)
- aplica instrumentul de feedback profesional After Action Review pentru dezvoltare de abilitati
 

Participanti: manageri, agenti si consilieri de vanzari cu experienta medie si ridicata, specialisti PR, HR, call center si customer care din companii din productie, distributie, sectorul IT, servicii financiare, medicale, imobiliare.

Trainer: Radu Nechita, licentiat LIFO®, Human Synergistics®, cu 18 ani de experienta in vanzari consultative in servicii de valoare ridicata, care aplica aceste tehnici in activitatea zilnica. Detalii despre trainer aflati aici.
Locatia: Iasi, Centrul IDEO, str. Pacurari nr. 138
Orar: marti, 6 octombrie 2015 de la 9:30 la 17:30
Costul de participare este de 390 ron plus TVA / cursant si cuprinde materialele de instruire, costul de organizare al cursului si catering-ul. Propunere speciala de buget pentru acest curs: 1 inscriere = 2 participanti!
Detalii mai multe aflati si in brosura cursului, aici.

Pentru inscrieri va rugam sa transmiteti la contact@mentortraining.ro, urmatorul formular de inscriere
(disponibil si pe site http://www.mentortraining.ro/cursuri_open.php ),
sau contactati-ne la 0740 101764.


MENTOR Training va invita si la celelalte cursuri deschise de management si tehnica vanzarii organizate in perioada urmatoare. Datele de defasurare le gasiti aici.

Suntem si pe facebook : Mentor Training – ‚‚Performanta prin educatie pentru oameni si organizatie’’


© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăvara din ianuarie

Nicolae GRECU

Primăvara din ianuarie

Pericolul de îngheţare şi pericolul de carantină pun în primejdie desfăşurarea Ligii I conform graficului.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Unul dintre cei mai proeminenţi promotori ai „corectitudinii politice”, ideologie larg răspândită în mediile academice şi în mass media occidentale, este lingvistul american Noam Chomsky. O parte din ideile sale politice sunt analizate în articolul de faţă.

Dar cine „le are cu Biserica”?

pr. Constantin STURZU

Dar cine „le are cu Biserica”?

Acum o lună, mai exact pe 16 decembrie, au fost publicate rezultatele unui sondaj realizat de Centrul de Cercetări Sociologice LARICS, în parteneriat cu Secretariatul de Stat pentru Culte şi cu Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale (ISPRI) al Academiei Române. Desfăşurată sub titulatura „Barometrul vieţii religioase”, cercetarea vine să evidenţieze şi ce impact a avut, din perspectivă religioasă, 2020 (anul „pandemic”) asupra populaţiei. 

Filozofie coruptă

arh. Ionel OANCEA

Filozofie coruptă

Într-o viziune grosolană despre normalitate se poate aprecia că administraţia comunistă era mai funcţională ca cea de astăzi. Pentru obţinerea unui act administrativ puteai merge la audienţe la diverşi tovarăşi cu funcţii dispuşi, de regulă, să te asculte. Dacă nu, existau cel puţin două chei universale capabile să facă minuni, pachetul de Kent sau de cafea naturală. Ajuta, la fel de mult, nepotismul, cunoştiinţele, bunii amici din lanţul slăbiciunilor atât de bine surprins în celebra schiţă a lui Caragiale.

pulspulspuls

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

După ce l-a acuzat lumea că a plecat din Casa Pătrată cu gentoiul burduşit de like-uri şi urmaritori ai paginii oficiale de Facebook a instituţiei, îndensând totul apoi pe pagina lui de polkitician, iacătă că nea Măricel, fostul şef de judeţ, mai vbine cu o surpriză, şi tot în spaţiul virtual. 

Caricatura zilei

Brand mic

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.