Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Comunicat de presă

Mergi mai departe cu noul Ford Focus

GALERIE
2018 Superspeciala_0022018 Superspeciala_0152018 Superspeciala_0162018 Superspeciala_0172018 Superspeciala_018
  • 2018 Superspeciala_002
  • 2018 Superspeciala_015
  • 2018 Superspeciala_016
  • 2018 Superspeciala_017
  • 2018 Superspeciala_018
- +

Iași, 11 septembrie 2018 - Ford a prezentat în premieră la Iași, Noul Ford Focus, odată cu etapa de raliu de la Iași.

Ford a fost mașina oficială a raliului de la Iași, etapa în Campionatul Național de Raliuri și Noul Ford Focus a fost prezentat în premiera pentru ieseni la Superspaciala de la Rapa Galbena.

În urma unei colaborări foarte apropiate cu clienții, noul Focus a fost dezvoltat de la zero pentru a oferi cea mai încrezătoare, intuitivă și satisfăcătoare experiență pusă la dispoziție de un model compact de familie din Europa.

Focus introduce o filosofie de design care are în centru oamenii. Aceasta îmbină un stil exterior emoțional cu un nivel aerodinamic de top în segment. În același timp, interiorul oferă mai mult spațiu, mai multă atenție la detalii, dar și materiale de nivel înalt.

Creată pentru oferi experiențe de utilizare bogate la fiecare interacțiune, filosofia de design antropocentrică unește limbajul formal expresiv cu atributele funcționale dorite de clienți.

Ținând cont de profilul clienților noului Focus, echipa Ford România a decis să marcheze campania de pre-lansare a acestui model dezvoltând platforma www.mergimaideparte.ro, proiectată pe baza conceptului de “orientare către om”, concept ce a contribuit în mare măsură la nașterea noului Focus.

"Platforma mergimaideparte.ro este spațiul în care se reunesc poveștile oamenilor, este locul în care cu toții ne putem împărtăși experiențele, pentru a-i inspira și motiva pe alții. Putem spune că este o invitație deschisă oricui se găsește în această poziție. Acest concept a fost inspirat în totalitate de noua filosofie de design din jurul lui Ford Focus. Este vorba despre crearea unor momente memorabile de interacțiune, care construiesc și mențin relația dintre șofer și mașină", a declarat Attila Szabo, directorul executiv al Ford România.

În plus, ca parte a eforturilor susținute ale Ford Romania de a încuraja vânzările de vehicule noi pe piața locală, noul Focus vine cu un preț de tranzacție special de 13.625 euro (TVA inclus) pentru o versiune Trend echipată cu motorul 1.0 l EcoBoost 100 CP. Acest preț special este disponibil până la finalul lunii septembrie și cumulează sprijinul acordat de Ford România și dealerii săi, dar și taxa de casare acordată de autoritățile române, ca parte a programului Rabla.

"Nu dorim doar să-i facem pe clienții români să iubeasca noul Focus, ci vrem să le oferim și posibilitatea de a explora, cât mai curând, noile tehnologii disponibile pe cel mai bun Focus pe care l-am construit vreodată", a adăugat Attila Szabo .

Opțiunile de motorizare disponibile fac din noul Focus unul dintre liderii segmentului în ceea ce privește nivelul redus al emisiilor.

Clienții noului Focus pot să aleagă dintr-o gamă avansată de motoare Ford EcoBoost pe benzină și Ford EcoBlue diesel care dezvoltă putere optimizată și rafinament, respectând totodată cele mai noi standarde de emisii Euro 6.2 calculate cu ajutorul procedurii World Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP). Motoarele sunt echipate standard cu Auto Start-Stop, ceea ce reduce costurile de rulare. În plus, clienții pot opta între cutia cu transmisie manuală în șase trepte, ce oferă posibilitatea schimbării fluide de viteze și noua transmisie automată cu opt trepte, care asigură un șofat fără efort.

Noul Ford Focus a primit punctajul maxim de 5 stele la testele de siguranță ale organizației independente Euro NCAP. Focus devine astfel unul dintre primele vehicule care primesc punctajul maxim sub protocoalele noi și mai riguroase de testare ale Euro NCAP.

Focus beneficiază de sisteme de siguranță sofisticate concepute pentru a preveni sau a diminua efectele pe care la are un accident asupra pasagerilor și pietonilor. Între aceste sisteme se numără o tehnologie apreciată special de Euro NCAP: asistența pre-coliziune cu depistare a pietonilor și bicicliștilor (Pre-collision Assist with Pedestrian and Cyclist Detection). Acest sistem poate depista pietonii și bicicliștii aflați pe carosabil sau în apropierea carosabilului și care ar putea intersecta traiectoria mașinii, acționând frânele automat dacă detectează o potențială coliziune, iar șoferul nu răspunde la avertizări. Depistarea este acum posibilă și pe timp de noapte, cu ajutorul farurilor.

Noul Focus poate fi testat și comandat deja în showroom-ul ATI Motors Holding din Iași.
www.ford-iasi.ro          
               
            

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri