Mese de operaţie de ultimă generaţie, de 150.000 lei bucata, la Spitalul „Parhon”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Mese de operaţie de ultimă generaţie, de 150.000 lei bucata, la Spitalul „Parhon”

GALERIE
masa operatie
  • masa operatie
- +

Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon” din Iaşi vrea să achiziţioneze trei mese de operaţie cu valoarea totală estimată la 450.000 de lei, fiecare costând câte 150.000 de lei. 

Cerinţele pentru mese sunt de ultimă generaţie, acestea urmând a facilita cât mai mult munca echipelor complexe de intervenţie în cazul procedurilor chirurgicale. Conform caietului de sarcini, operatorul care va câştiga licitaţia se angajează să şi pună aparatura în funcţiune, fiind vorba despre mese de operaţie mobile, cu şase secţiuni, configuraţie flexibilă pentru chirurgie generală şi adaptabilă oricărui tip de intervenţie chirurgicală. Totodată, în caietul de sarcini se solicită ca aceasta să fie cu acţionare electromecanică pentru a asigura poziţionarea precisă a pacientului, coloana acesteia având trei secţiune: pelvis, inferioară spate şi superioară spate. O astfel de masă nu trebuie să fie mai grea de 180 de kilograme şi trebuie să suporte o sarcină de minimum 250 de kilograme. În ceea ce priveşte dimensiunile acesteia, dimensiunea bazei trebuie să fie 91 x 51 de centimetri maximum, lungimea totală a suprafeţei de minimum 2,16 metri, lăţimea totală a acesteia de minimum 54 de centimetri. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 30 iulie. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Cosmin PAȘCA

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Peste toate, lipsa unui proiect este asemănarea cea mai izbitoare dintre echipa din dealul Copoului şi cea din Podu Roş. Nu cunoaştem obiectivele Politehnicii peste cinci ani - o cerinţă banală pentru un club respectabil - la fel cum nu există o foaie de parcurs a Iaşului care să depăşească un singur ciclu electoral.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Impersonare

Codrin Liviu CUȚITARU

Impersonare

„M-a echipat ca pe beizadea (e drept că şi semănam puţin cu juniorul Ceauşeştilor). Mi-a aranjat părul şi mi-a oferit un costum asemănător cu ale Nicuşorului. Mi-a spus că trebuie doar să râd zgomotos, să înjur şi să beau whiskey la greu. Aşa am procedat, mai ales la masa festivă (care s-a organizat în restaurantul meu). Mă scuzaţi, am fost pupat în fund în ziua aia, de nu vă puteţi imagina!... Totul a mers strună până în clipa în care nu mai ştiu cine a cerut ca eu să o sun pe mama, pe tovarăşa Elena, pe loc, şi să solicit fonduri suplimentare în teritoriu.”

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

George ŢURCĂNAŞU

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

Replierea teritoriului politic moldovenesc a impus mutaţii substanţiale la nivelul morfologiei şi structurii sistemului de aşezări. Din perspectiva noastră, e importantă îndesirea reţelei de aşezări urbane şi reconfigurarea ariilor de influenţă a acestora. 

Insuportabila greutate a fiinţării

Bogdan ILIESCU

Insuportabila greutate a fiinţării

„The chicken is only an egg’s way for making another egg.” (Găina este doar modul prin care un ou face un alt ou) - Richard Dawkins

pulspulspuls

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Una scurtă dar vioaie pe astăzi despre senatoarea panaramă aleasă de ieşeni, madam Şoşoacă, despre care mulţi cică se întreabă cam ce parcurs politic ar urma să aibă, acumă că şefii ei mai tineri, prin ordin de zi pe unitate primit de la cei cu stele în rezervă, au pus-o pe liber la partid. 

Caricatura zilei

Romantic

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.