Metodă inedită de prevenire a consumului de droguri
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 02.12.2020

Metodă inedită de prevenire a consumului de droguri

GALERIE
deschidere an universitar-UMF-Ciuhodaru la costum_2
  • deschidere an universitar-UMF-Ciuhodaru la costum_2
- +

 Deputatul Tudor Ciuhodaru va fi dat drept exemplu adolescenţilor ieşeni în cadrul unui proiect pentru prevenirea consumului de droguri la nivel local. Astăzi, de la ora 14.30, la Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi, elevii vor fi instruiţi cu privire la substanţele cu proprietăţi psiho-active printr-o acţiune de tip „Biblioteca Vie”.

 

Tinerii vor adresa întrebări invitaţilor, care promit să „se deschidă ca o carte”. Printre invitaţi, alături de doctorul Ciuhodaru, se numără Irina Fiedler, redactor Radio Iaşi, Cristian Donose, reporter TVR Iaşi, Alin Lupeică, sportiv de performanţă, Radu Pavel, preot, Cătălin Luca, preşedinte la „Alternative Sociale”, Doru Panţiru, şef al Poliţiei Municipale, Ioan Bitiuşă, avocat şi Cristina Ghegheş, reprezentant UPA. „Datorită multitudinii de informaţii care circulă pe Internet, precum şi vulnerabilităţii specifice vârstei, adolescenţii au nevoie de modele de viaţă. Venind în întâmpinarea acestei nevoi, prin Biblioteca vie, promovăm un stil de viaţă sănătos”, au precizat organizatorii. Manifestarea face parte din proiectul „Gândesc, deci evit”, derulat de Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog şi IŞJ, prin Liceul Tehnologic de Turism.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vot de Sf. Nicolae

Lucian DÎRDALA

Vot de Sf. Nicolae

Chiar dacă parlamentarii şi Parlamentul, ca instituţie, nu se bucură de încredere în rândul opiniei publice, cetăţenii României sunt singurii care pot remedia această situaţie, prin voturile lor. Singura condiţie ar fi ca ele să fie rezultatul unui proces de reflecţie atentă şi, poate, de deliberare sinceră cu cei apropiaţi.

Filmuletul zilei

opinii

Votul ca dar

Florin CÎNTIC

Votul ca dar

Deşi nu sunt superstiţios, m-am gândit să reiau acest text scris înainte de europarlamentarele de anul trecut, cu speranţa că poate nu şi-a pierdut din caracterul său profetic şi duminică va fi dusă la bun sfârşit o acţiune începută atunci.

O lume ce gândea în basme şi vorbea în poezii

Radu PĂRPĂUȚĂ

O lume ce gândea în basme şi vorbea în poezii

Această lume nu judeca sau, vai! nu condamna lumea de ieri cu mintea de azi, stângistă, de un neomarxism avântat şi prostesc. Măcar de-ar fi numai prefăcut, dar e prostesc. Nu cunoştea „progresismul” actual şi nici nu-l practica. Pentru ea lumea veche era şi lumea de azi, nu era una „mai înaintată”. 

Boala locvacităţii deşănţate

Ioan MILICĂ

Boala locvacităţii deşănţate

Să ne imaginăm, urmând firul consideraţiilor lui Huxley, că apocalipsa discursivă declanşată pe durata pandemiei actuale se traduce nu numai într-un puhoi de bâlbe, aberaţii, confuzii şi nehotărâri de tot soiul, ci şi într-un lanţ de constrângeri, privaţiuni şi pedepse, impuse printr-un discurs public ofensiv şi cinic, care amplifică încordarea şi istovirea psihică a indivizilor. 

pulspulspuls

Mesaj pentru nea Orban: iacătă de ce tac mâlc băieţii matale!

Mesaj pentru nea Orban: iacătă de ce tac mâlc băieţii matale!

Fiindc-am auzit că tot a anunţat nea Şică Orban că vine azi la Iaşi, am zis că merită să-i transmitem pe această cale şi o anume informare despre care suntem siguri că nu ştiu să i-o spună conţilierii lui de la Bucureşti, în legătură cu Iaşul. 

Caricatura zilei

Defilare cu distanțare

www.haidalacafeasiceai.ro

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.