Miercuri,17 iulie va avea loc conferința dedicată lansării proiectului “BeSTOMATIS - Cum ar fi să fii Medic Stomatolog?”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 06.12.2020

Advertorial

Miercuri,17 iulie va avea loc conferința dedicată lansării proiectului “BeSTOMATIS - Cum ar fi să fii Medic Stomatolog?”

GALERIE
foto-adre
  • foto-adre
- +

Proiectul este implementat de către Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină şi Farmacie „Grigore T.Popa” Iaşi, având o durată de 36 luni ( iulie 2019 - iulie 2021 ).

Mâine, 17 iulie 2019 va avea loc conferința dedicată lansării proiectului “BeSTOMATIS - Cum ar fi să fii Medic Stomatolog?”, cofinanțat de Ministerul Educației Naționale în cadrul Proiectului privind Învățământul Secundar ROSE, Schema de Granturi pentru Universități - Categoria Competitiv, Acord de Grant nr. 130/SGU/PV/II din 13.05.2019, manager proiect: Prof. Univ. Dr. Norina Consuela Forna.

Evenimentul este găzduit de Hotel UNIREA, sala CUZA, miercuri, 17 iulie 2019, începând cu ora 11.00,

Proiectul este implementat de către Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicinăşi Farmacie „Grigore T.Popa” Iaşi și are o durată de 36 luni ( iulie 2019 - iulie 2021 ).

Obiectivul principal al proiectului îl reprezintă sprijinirea a 150 elevi ( 50 elevi/an x 3 ani ), potențiali viitori studenți, absolvenți ai claselor a IX-a, a X-a și a XI-a din licee de stat eligibile în cadrul programului din Regiunea de NE a României, aparținând cu precădere grupurilor dezavantajate și care sunt cei mai expuși riscului de abandon în primul an de studii universitare, în urmarea unei cariere de succes în domeniul medical prin integrarea acestora, timp de 2 săptămâni, într-un mediu universitar performant în cadrul unui program de vară de tip punte.

Proiectul își propune să îmbunătățească în rândul elevilor gradul de conștientizare asupra importanței continuării studiilor într-un mediu universitar performant și să îi acomodeze pe aceștia cu viața de student din Iași prin organizarea unui program de cursuri academice, ateliere de lucru specifice domeniului medical, vizite de studiu, activități de consiliere profesională și orientare în carieră, combinate cu activități recreativ - sportive ( jocuri de echipă, proiecții de film, concerte, etc. ) și de descoperire a obiectivele turistice din Iași.

 

Manager de proiect,

Prof. Univ. Dr. Norina Consuela Forna

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Oaze de stabilitate

Nicolae GRECU

Oaze de stabilitate

Echipele româneşti n-au nevoie de antrenori din divizia a enşpea spaniolă sau de expiraţi din alte vremuri pentru a reuşi.

Filmuletul zilei

opinii

Portret de impostor: Teodosie Şpagoveanu

Eugen MUNTEANU

Portret de impostor: Teodosie Şpagoveanu

Întrerup seria foiletoanelor despre începuturile tradiţiei biblice româneşti, împins de durere şi indignare faţă de comportamentul incalificabil al cetăţeanului Teodosie Petrescu, Arhiepiscop de Tomis şi membru al Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.

Pacient al spitalului numit „lume”

pr. Constantin STURZU

Pacient al spitalului numit „lume”

Căutând să pun în ordine textele scrise de-a lungul timpului, texte pe care le grupez în viitoare volume tematice, am dat peste un interviu acordat acum patru ani lui Gabriel Andronache - unul dintre cei mai talentaţi scriitori pe care-i cunosc. Întrucât unele dintre gândurile mele de atunci sunt de cea mai strictă actualitate, le reiau şi în rubrica mea săptămânală, cu o minimă adaptare şi cu intertitluri în loc de întrebări. Sunt patru teme diferite, însă au un acelaşi subiect: omul şi dorul său de Cerul văzut printr-o fereastră de „spital”.

Antonin Ciolan - muzicianul patriot

Alex VASILIU

Antonin Ciolan - muzicianul patriot

În preajma zilei naţionale a României, când se mai discută despre patriotism, trebuie evocată personalitatea dirijorului, profesorului, organizatorului de instituţii şi evenimente muzicale Antonin Ciolan. Mai ales astăzi, când s-au adunat exact cinci decenii de la dispariţia sa.

pulspulspuls

Ghici ce caută Mihai Chirica pe hartă?

Ghici ce caută Mihai Chirica pe hartă?

Ghici ce făcea premarele Mihai Chirica după prezentările PNRR şi a traseelor de autostradă din zona Moldovei de către liderii şi miniştrii PNL, stimaţi telespectatori? 

Caricatura zilei

Declarație vot

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.