anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

COMUNICAT DE PRESA

Mihai Chirica, tot mai galben. A devenit șeful organizației municipale PNL Iași: ”Nu vânez funcții politice”

GALERIE
mihai chirica pnl
  • mihai chirica pnl
- +

Sâmbătă, 8 august 2020, Biroul Politic Județean al PNL Iași a decis ca organizația politică din Municipiul Iași să fie condusă de primarul Mihai Chirica.

Alături de o echipă de liberali dedicați activității politice și administrative din Municipiul Iași, Mihai Chirica are ocazia să pună în aplicare proiectele asumate în fața ieșenilor.

„Am pus și pun mai presus de orice dezvoltarea Iașului și transformarea într-unul dintre cele mai puternice județe din România. De aceea, am ales să fac echipă cu primarul Mihai Chirica și împreună să deblocăm și să aducem fonduri, obiective vitale pe care nicio administrație CJ-primărie nu le-a realizat până în momentul de față.

Infrastructura rutieră, de utilități, educațională si medicală a Iașului și a Moldovei au fost în ultimii 30 de ani doar o planșă frumos desenată doar în campaniile electorale. În timp ce alte județe au progresat și au făcut din acestea un fapt firesc, Iașul, cu cea mai consistentă expansiune demografică, a rămas în urmă.

Există atâtea atuuri - cea mai mare rețea de drumuri județene, obiective naturale și de patrimoniu de anvergură, oportunități de infrastructură numeroase, cu o poziție strategică deosebită (cel mai mare centru urban de la granița de est a Uniunii Europene) – care nu au fost fructificate din lipsă de voință politică, orgolii, lupte nesfârșite și incompetență. Acum există si voința politică, există și fonduri. Și în patru ani putem construi împreună, uniți nu dezbinați.

Preluarea organizației municipale de către Mihai Chirica îmi dă convingerea că responsabilitățile administrative și cele politice vor contribui la succesul Iașului pe termen lung”, a declarat ministrul Costel Alexe, președintele organizației județene a PNL Iași.

„Ieșenii știu că nu vânez funcții politice. Nu m-au interesat niciodată. Important este să am alături de mine o echipă unită și dedicată, alături de care să putem pune în practică programul nostru politic și administrativ pentru Iași.

Am găsit în Partidul Național Liberal un partener de încredere, care, alături de președintele Klaus Iohannis, poate pune cu adevărat Iașul pe poziția de pol regional de dezvoltare a Moldovei.

Alături de ministrul Costel Alexe, viitorul președinte al Consiliului Județean Iași, putem arăta că se poate: se poate să începem Autostrada Unirii, se poate să accelerăm construirea Spitalului Regional de Urgență, se poate să edificăm un centru regional sportiv la Iași, se poate ca Iașul să conteze la București”, a declarat primarul Mihai Chirica, noul președinte al Biroului Politic Local al PNL Iași.

În perioada imediat următoare, conducerea PNL Iași va prezenta și echipa de consilieri locali și județeni care vor forma noile majorități politice la nivelul Municipiului Iași, orașelor și comunelor din Județul Iași și a Consiliului Județean Iași.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Opțiunile geopolitice ale Europei în confruntarea dintre America și China

Alexandru LĂZESCU

Opțiunile geopolitice ale Europei în confruntarea dintre America și China

Deşi europenii au evitat până acum, în general, să adopte o atitudine excesiv de contondentă în raport cu China şi nici nu s-au raliat poziţiei americane, pe care totuşi o împărtăşesc în mare parte, au devenit tot mai îngrijoraţi şi mai iritaţi de atitudinea tot mai agresivă a Berlinului.

Filmuletul zilei

opinii

La masa oficială

Nichita DANILOV

La masa oficială

În aparenţă, înfăţişarea bonomă lui Medvedev degaja linişte şi echilibru. Dar asta era doar aparenţă. Căci pixul pe care preşedintele îl învârtea între degete în timp ce stătea în prezidiu exprima destul de multe. Nesiguranţă? Plictiseală? Nerăbdare?

Viaţa ca teatru, omul ca spectacol

Dana ȚABREA

Viaţa ca teatru, omul ca spectacol

Dacă viaţa ar fi asemenea unei scene de teatru, atunci omul nu ar putea fi decât actor sau spectator. Metafora vieţii ca teatru, în sensul scoaterii din context a replicilor lui Jaques din As You Like It de William Shakespeare, conduce la o interpretare prejudiciată („Lumea-ntreagă e o scenă şi toţi oamenii sunt actori”). 

Ultimele zile

Michael ASTNER

Ultimele zile

După ce petrec săptămâni bune la ţară, la Amnaş, cum-necum vine momentul în care parcă simt că gata, ajunge. Şi asta dincolo de eventualele chestiuni concrete ce-ar fi de rezolvat la oraş. Iar din momentul acela, al fixării datei plecării, ultimele zile capătă un ritm şi-un conţinut al lor: încep să pregătesc curtea şi casa pentru absenţa mea, să fac, adică, oareşce ordine, să fac curat etc.

pulspulspuls

O mare minune dumnezeiască la saloanele Covid de la Iaşi

O mare minune dumnezeiască la saloanele Covid de la Iaşi

Pentru că e uichend, haideţi să fie, conform tradiţiei, tot fără politichie, deşi e campanie. 

Caricatura zilei

Dacia Debut

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.