COMUNICAT DE PRESA

Mihai Chirica, tot mai galben. A devenit șeful organizației municipale PNL Iași: ”Nu vânez funcții politice”

sâmbătă, 08 august 2020, 12:31
3 MIN
 Mihai Chirica, tot mai galben. A devenit șeful organizației municipale PNL Iași: ”Nu vânez funcții politice”

Sâmbătă, 8 august 2020, Biroul Politic Județean al PNL Iași a decis ca organizația politică din Municipiul Iași să fie condusă de primarul Mihai Chirica.

Alături de o echipă de liberali dedicați activității politice și administrative din Municipiul Iași, Mihai Chirica are ocazia să pună în aplicare proiectele asumate în fața ieșenilor.

„Am pus și pun mai presus de orice dezvoltarea Iașului și transformarea într-unul dintre cele mai puternice județe din România. De aceea, am ales să fac echipă cu primarul Mihai Chirica și împreună să deblocăm și să aducem fonduri, obiective vitale pe care nicio administrație CJ-primărie nu le-a realizat până în momentul de față.

Infrastructura rutieră, de utilități, educațională si medicală a Iașului și a Moldovei au fost în ultimii 30 de ani doar o planșă frumos desenată doar în campaniile electorale. În timp ce alte județe au progresat și au făcut din acestea un fapt firesc, Iașul, cu cea mai consistentă expansiune demografică, a rămas în urmă.

Există atâtea atuuri – cea mai mare rețea de drumuri județene, obiective naturale și de patrimoniu de anvergură, oportunități de infrastructură numeroase, cu o poziție strategică deosebită (cel mai mare centru urban de la granița de est a Uniunii Europene) – care nu au fost fructificate din lipsă de voință politică, orgolii, lupte nesfârșite și incompetență. Acum există si voința politică, există și fonduri. Și în patru ani putem construi împreună, uniți nu dezbinați.

Preluarea organizației municipale de către Mihai Chirica îmi dă convingerea că responsabilitățile administrative și cele politice vor contribui la succesul Iașului pe termen lung”, a declarat ministrul Costel Alexe, președintele organizației județene a PNL Iași.

„Ieșenii știu că nu vânez funcții politice. Nu m-au interesat niciodată. Important este să am alături de mine o echipă unită și dedicată, alături de care să putem pune în practică programul nostru politic și administrativ pentru Iași.

Am găsit în Partidul Național Liberal un partener de încredere, care, alături de președintele Klaus Iohannis, poate pune cu adevărat Iașul pe poziția de pol regional de dezvoltare a Moldovei.

Alături de ministrul Costel Alexe, viitorul președinte al Consiliului Județean Iași, putem arăta că se poate: se poate să începem Autostrada Unirii, se poate să accelerăm construirea Spitalului Regional de Urgență, se poate să edificăm un centru regional sportiv la Iași, se poate ca Iașul să conteze la București”, a declarat primarul Mihai Chirica, noul președinte al Biroului Politic Local al PNL Iași.

În perioada imediat următoare, conducerea PNL Iași va prezenta și echipa de consilieri locali și județeni care vor forma noile majorități politice la nivelul Municipiului Iași, orașelor și comunelor din Județul Iași și a Consiliului Județean Iași.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii