Mii de români se plâng că li s-au băgat în cap microcipuri şi le aud cum zornăie!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 16.01.2021

Mii de români se plâng că li s-au băgat în cap microcipuri şi le aud cum zornăie!

GALERIE
Patratel MARTI, 26 mai 2020 - 1
  • Patratel MARTI, 26 mai 2020 - 1
- +

* Prin anii '90 am avut vecin un moş care, când s-a tras cablu TV, tăia firul seară de seară, fiindcă ştia el că prin cablu intră necuratu' în bloc; oameni ca el trăiesc şi azi printre noi: sunt mai mulţi, fiindcă şi numărul fenomenelor pe care nu le înţeleg, dar despre care îşi dau cu părerea, a crescut. Adevărul adevărat, nu oficial, despre unii dintre ei, doar în cele ce urmează!

* Am stat de vorbă cu o babă comerciantă de borş de casă natural, care ne-a explicat de ce îl urăşte pe Bill Gates: "Mămăică, Gheiţ numa rele face în lume! Şi mie, femeie bătrână, câte necazuri mi-a adus! Şi în 2007, cu Vista, şi anul ăsta, după actualizarea de securitate KB4524244, când am fost nevoită să reinstalez Windows 10!".

* Sute de pensionari fără măşti, convinşi că lumea e condusă din umbră de Bill Gates, au manifestat în mai multe pieţe ale patriei; pe pancartele lor scria "Vrem Linux!".

* Mai mulţi cetăţeni de bine din întreaga ţară cer să nu li se mai ia temperatura de pe frunte cu aparatul ăla, fiind siguri că, la lumina care iese din el, li se vede creierul, cât este de mic şi de neted.

* Alte mii de compatrioţi sunt convinşi că aparatele de termoscanare le implantează microcipuri în cap: "Mie mi-au făcut cu aparatul de câteva ori, la supermagazin, şi de fiecare dată mi-au băgat câte un cip. Când scutur din cap le şi simt cum zornăie!", ne povesteşte, speriat, unul dintre ei.

* Un adept al teoriei conspiraţiei, pensionar, se plânge: "Şi mie mi-au pus microcip! Oculta Mondială mă spionează pe mine şi pe tovarăşii mei, să ştie când merg la WC, când ies la aprozar, cât beau şi când mă uit la Antena 3, că altceva nu fac toată ziua! Soros şi Bill Gates cunosc acum totul despre mine!".

* În ultimul week-end au manifestat şi sătenii din Consumatori; ei cer să nu li se mai ia temperatura pe frunte, ci normal, cu termometrul de vârât în dos: "Îl dezinfectăm cu rachiu, că este! Contează să nu ne bage nimeni ceva în cap! Dacă trebuie, totuşi, să ne marcheze, mai bine să ne capseze cercei în urechi, ca la oi!", spune primarul.

* Un domn respectabil ne-a împărtăşit părerea lui despre soacră-sa, participantă la toate manifestaţiile împotriva vaccinării şi termoscanării: "Sincer, eu chiar aş dori să-i bage un microcip în creier, poate se mai potoleşte! Ar fi şi singura chestie inteligentă din capul ei, deşi e vorba despre inteligenţă artificială!".

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăvara din ianuarie

Nicolae GRECU

Primăvara din ianuarie

Pericolul de îngheţare şi pericolul de carantină pun în primejdie desfăşurarea Ligii I conform graficului.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Unul dintre cei mai proeminenţi promotori ai „corectitudinii politice”, ideologie larg răspândită în mediile academice şi în mass media occidentale, este lingvistul american Noam Chomsky. O parte din ideile sale politice sunt analizate în articolul de faţă.

Dar cine „le are cu Biserica”?

pr. Constantin STURZU

Dar cine „le are cu Biserica”?

Acum o lună, mai exact pe 16 decembrie, au fost publicate rezultatele unui sondaj realizat de Centrul de Cercetări Sociologice LARICS, în parteneriat cu Secretariatul de Stat pentru Culte şi cu Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale (ISPRI) al Academiei Române. Desfăşurată sub titulatura „Barometrul vieţii religioase”, cercetarea vine să evidenţieze şi ce impact a avut, din perspectivă religioasă, 2020 (anul „pandemic”) asupra populaţiei. 

Filozofie coruptă

arh. Ionel OANCEA

Filozofie coruptă

Într-o viziune grosolană despre normalitate se poate aprecia că administraţia comunistă era mai funcţională ca cea de astăzi. Pentru obţinerea unui act administrativ puteai merge la audienţe la diverşi tovarăşi cu funcţii dispuşi, de regulă, să te asculte. Dacă nu, existau cel puţin două chei universale capabile să facă minuni, pachetul de Kent sau de cafea naturală. Ajuta, la fel de mult, nepotismul, cunoştiinţele, bunii amici din lanţul slăbiciunilor atât de bine surprins în celebra schiţă a lui Caragiale.

pulspulspuls

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

După ce l-a acuzat lumea că a plecat din Casa Pătrată cu gentoiul burduşit de like-uri şi urmaritori ai paginii oficiale de Facebook a instituţiei, îndensând totul apoi pe pagina lui de polkitician, iacătă că nea Măricel, fostul şef de judeţ, mai vbine cu o surpriză, şi tot în spaţiul virtual. 

Caricatura zilei

Mușchi

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.