Miniîncărcător multifuncţional: poate fi utilizat în construcţii, dar şi pentru salubrizare
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 16.01.2021

ADVERTORIAL

Miniîncărcător multifuncţional: poate fi utilizat în construcţii, dar şi pentru salubrizare

GALERIE
Mini incarcator frontal compactMini incarcator frontal compact-1Neuson 701 (1)Neuson 701 (2)Neuson 701 (3)
 • Mini incarcator frontal compact
 • Mini incarcator frontal compact-1
 • Neuson 701 (1)
 • Neuson 701 (2)
 • Neuson 701 (3)
- +

Sistemul hidraulic permite schimbarea şi montarea uşoară şi rapidă a accesoriilor pentru activitţile specifice: cupe frontale pentru încărcare, furci de stivuitor, braţ de excavare, lamă sau freză pentru dezăpezire, sistem de măturat etc. Miniîncărcătorul poate fi util şi eficient atât pentru firmele cu activităţi în construcţii şi /sau salubritate, cât şi pentru primăriile din zonele rurale.

Miniîncărcătorul frontal Neuson 701S este  un utilaj multifuncţional care poate fi  folosit atât în zona de construcţii, cât şi pentru activităţi de salubritate. Datorită instalaţiei hidraulice din dotare se pot monta foarte uşor şi rapid accesorii ce vor permite efecturarea mai multor activităţi: o varietate de cupe frontale pentru încărcare, un sistem de măturat pentru curăţenie, o lamă şi o freză de zăpadă care se pot utiliza iarna la dezăpezire, un braţ de excavare sau o cupă de mixat betonul pentru lucrări specifice activităţilor din construcţii.

Dimensiunile compacte, conceptul unic de transmisie Quattrostatic - câte un motor pentru fiecare roată şi opţiunea Powerflow pentru un control hidraulic suplimentar, fac din Miniîncărcătorul 701s o maşină universală, un utilaj  practic şi extrem de eficient atât pentru firmele cu activităţi în construcţii şi/ sau salubritate, cât şi pentru primăriile din zonele rurale care au frecvent de efectuat  activităţi ce ţin atât de partea de salubrizare, cât şi de construcţii.

Comercializat de unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti ai pieţei din România de maşini pentru salubrizare şi utilaje, Compania Grădinariu, clienţii care vor achiziţiona un Miniîncărcătorul frontal Neuson 701S vor beneficia şi de consiliere şi suport tehnic. Compania Grădinariu are un service propriu unde sunt pregătite pentru livrare şi se asigură lucrările de mentenanţă pentru utilajele noi.

Accesorii

Acestea se pot monta extrem de uşor şi rapid datorită instalaţiei hidraulice din dotare.

* varietate de cupe frontale,

* sistem de măturat,

* lamă de zăpadă,

* freză de zăpadă,

* ciocan hidraulic,

* braţ de excavare,

* furci de stivuitor

* freza de asfalt,

* foreza,

* cupă pentru mixat betonul.

Caracteristici tehnice

* greutate de operare: 2.400kg,

* sarcină utilă: 680 kg,

* sarcină maximă: 1360 kg,

* putere efectivă: 46 CP (34 kW) la 2.800 rpm/ opţional putere efectivă 52 CP (39 kW),

* sistemul de deplasare: QUATTROSTATIC - fiecare roată este condusă de propriul ei motor hidraulic printr-un sistem cu planetare,

* viteza de deplasare: 12km/h,

* înălţimea maximă de descărcare: 2.325 mm,

* cupa simplă de încărcare de 0,36mc,

* quick hitch - mecanism mecanic de cuplare rapidă a cupei.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăvara din ianuarie

Nicolae GRECU

Primăvara din ianuarie

Pericolul de îngheţare şi pericolul de carantină pun în primejdie desfăşurarea Ligii I conform graficului.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Unul dintre cei mai proeminenţi promotori ai „corectitudinii politice”, ideologie larg răspândită în mediile academice şi în mass media occidentale, este lingvistul american Noam Chomsky. O parte din ideile sale politice sunt analizate în articolul de faţă.

Dar cine „le are cu Biserica”?

pr. Constantin STURZU

Dar cine „le are cu Biserica”?

Acum o lună, mai exact pe 16 decembrie, au fost publicate rezultatele unui sondaj realizat de Centrul de Cercetări Sociologice LARICS, în parteneriat cu Secretariatul de Stat pentru Culte şi cu Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale (ISPRI) al Academiei Române. Desfăşurată sub titulatura „Barometrul vieţii religioase”, cercetarea vine să evidenţieze şi ce impact a avut, din perspectivă religioasă, 2020 (anul „pandemic”) asupra populaţiei. 

Filozofie coruptă

arh. Ionel OANCEA

Filozofie coruptă

Într-o viziune grosolană despre normalitate se poate aprecia că administraţia comunistă era mai funcţională ca cea de astăzi. Pentru obţinerea unui act administrativ puteai merge la audienţe la diverşi tovarăşi cu funcţii dispuşi, de regulă, să te asculte. Dacă nu, existau cel puţin două chei universale capabile să facă minuni, pachetul de Kent sau de cafea naturală. Ajuta, la fel de mult, nepotismul, cunoştiinţele, bunii amici din lanţul slăbiciunilor atât de bine surprins în celebra schiţă a lui Caragiale.

pulspulspuls

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

După ce l-a acuzat lumea că a plecat din Casa Pătrată cu gentoiul burduşit de like-uri şi urmaritori ai paginii oficiale de Facebook a instituţiei, îndensând totul apoi pe pagina lui de polkitician, iacătă că nea Măricel, fostul şef de judeţ, mai vbine cu o surpriză, şi tot în spaţiul virtual. 

Caricatura zilei

Mușchi

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.