Ministerul Educaţiei a anunţat că elevii de clasa a IV-a vor avea manuale şcolare noi la 7 discipline

marți, 23 august 2016, 14:29
1 MIN
 Ministerul Educaţiei a anunţat că elevii de clasa a IV-a vor avea manuale şcolare noi la 7 discipline

Elevii de clasa a IV-a vor avea manuale şcolare noi la şapte materii, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Educaţiei, Mirabela Amarandei.

„Vor exista manuale şcolare la clasa a IV-a pentru şapte discipline, pe 12 septembrie acestea se vor afla pe băncile elevilor. Pentru alte încă două discipline, matematică şi limba engleză modernă, contestaţiile au fost rezolvate în instanţă. În consecinţă, în cel mai scurt timp, sperăm noi, în septembrie -octombrie, manualele vor putea fi livrate. Pentru patru discipline, respectiv Limba şi literatura română, Ştiinţe ale naturii, Istorie şi Geografie, contestaţiile se află în analiza instanţelor. Pe măsură ce acestea se vor finaliza, vom putea avea manuale şi pentru aceste discipline”, a declarat, potrivit Mediafax, Mirabela Amarandei.

Directorul CNEE, Cristian Mirescu, a fost detaşat din funcţia de conducere a Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE) de către Ministerul Educaţiei în urma raportului Corpului de Control al premierului, care a arătat că Mirescu a încălcat procedura de secretizare/desecretizare a ofertelor din cadrul licitaţiei pentru manualele de clasa a IV-a.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii