anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
anunturi

Minivacanţa de 1 Decembrie: numerele de telefon de la serviciile de gardă

GALERIE
urgente, garda, telefon, spital
  • urgente, garda, telefon, spital
- +

Având în vedere zilele libere din perioada 30 noiembrie - 5 decembrie, ieşenii care vor avea nevoie de asistenţă medicală se pot adresa mai multor spitale din oraşe care asigură urgenţele medicale prin Unităţi de Primire Urgenţe. 

Astfel, urgenţele medicale sunt asigurate prin UPU de la Spitalul „Sf. Spiridon” - telefon 0232.240822, UPU de la Spitalul de Copii „Sf. Maria” - telefon 0232.264266 sau la UPU de la Spitalul Municipal Paşcani - telefon 0232.763600. De asemenea, în cazul prezentării la alte spitale din oraş, ieşeni pot consulta mai întâi graficul gărzilor, care este disponibil pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică: https://dspiasi.ro/informatii-utile/garzi. În cazul unor urgenţe medico-chirurgicale neinternate, concediile medicale pot fi acordate de medicii de familie în prima zi lucrătoare, în baza recomandării din partea medicului care a asistat urgenţa.

„Pentru persoanele care s-au adresat centrelor de permanenţă, concediile medicale pot fi eliberate de medicii care au acordat consultaţia. Certificatele constatatoare de deces se eliberează în această perioadă de către Serviciul Judeţean de Ambulanţă Iaşi, prin apelarea numărului unic de urgenţă 112”, au precizat reprezentanţii DSP Iaşi. Totodată, cei de la DSP au pus la dispoziţie pentru alte urgenţe de sănătate publică un număr de permanenţă pentru perioada 30 noiembrie – 5 decembrie, acesta fiind 0723.118.124.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.