anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

sambata, 04.07.2020

Misiune economică specială în Rusia pentru oamenii de afaceri ieşeni: Transsiberian 2017

GALERIE
Harta-Afaceri.ro-Transsiberian-2017Imagine-Afaceri.ro-Transsiberian-2017
  • Harta-Afaceri.ro-Transsiberian-2017
  • Imagine-Afaceri.ro-Transsiberian-2017
- +

În perioada 26 august - 7 septembrie, Afaceri.ro desfăşoară prima ediţie a unei misiuni economice speciale în Rusia: Transsiberian 2017. Aceasta este organizată de Arhipelago, Finanţări.Md, Investeşte în Rusia şi APEC. 

Misiunea economică va include acţiuni de valorificare a potenţialului de import-export, evaluare a oportunităţilor de colaborare şi  facilitarea identificării de parteneri de afaceri.
 
Despre Misiunea economică Afaceri.ro Transsiberian 2017
 
Evenimentul este dedicat tuturor celor care intenţionează să obţină acces pe piaţa rusă, să înţeleagă specificul derulării afacerilor cu Rusia, să identifice parteneri de dezvoltare, dar nu în ultimul rând, să se familiarizeze cu bogata cultură rusească.
 
Timp de 9 zile, delegaţia românească va participa, în Moscova, Irkutsk şi Vladivostok, dar şi pe traseul dintre aceste oraşe, la o recepţie Afaceri.ro, la serate culturale, prezentări business şi istorice, dar mai ales la o serie de întâlniri de business între delegaţii Afaceri.ro şi companii ruseşti. În cadrul acestor întâlniri, antreprenorii prezenţi vor avea ocazia să promoveze companiile si produsele româneşti pe care le reprezintă.
 
Un element unic al misiunii îl va constitui călătoria cu celebrul tren Transsiberian, care în acest an va aniversa 100 de ani de la prima călătorie pe calea ferată, de la Moscova până la Vladivostok.  Mai multe detalii despre Misiunea economică Afaceri.ro Transsiberian 2017 pot fi găsite pe pagina oficială (http://www.afaceri.ro/misiunea-economica-speciala-afaceri-ro-transsiberian-2017/) sau contactând organizatorii la evenimente@arhipelago.com, care pot oferi informaţii despre program şi costuri.
Locurile sunt limitate având în vedere că delegaţia va ocupa un vagon special.
 
Despre Afaceri.ro
 
Conferinţele Afaceri.ro sunt evenimente B2B ce pun accent pe networking, oameni, modele, informaţii şi idei, pe utilizarea noilor tehnologii, a colaborării şi a instrumentelor de finanţare. Acestea vizează potenţialul de dezvoltare al fiecărei regiuni şi aduc la lucru forţele care pot genera creştere locală, eficienţa şi afaceri noi. Afaceri.ro cuprinde o serie de conferinţe care realizează un tur al principalelor oraşe din ţară.
 
 

    

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Pornind de la o amintire cu Ionuţ Popa

Nicolae GRECU

Pornind de la o amintire cu Ionuţ Popa

Fotbalul nu trebuie să mai suporte umilinţa vasalităţii faţă de vremelnici politruci pe post de suzerani.

Filmuletul zilei

opinii

Berlin, Normannenstraße, 15 ianuarie 1990 (I)

Eugen MUNTEANU

Berlin, Normannenstraße, 15 ianuarie 1990 (I)

Sunt evenimente sau întâmplări în viaţa fiecăruia dintre noi care ni se imprimă definitiv în memorie datorită semnificaţiei speciale pe care le‑o acordăm. Un asemenea eveniment este, în opinia autorului, cel evocat în rândurile următoare.

Silueta oraşului

arh. Ionel OANCEA

Silueta oraşului

Prima poveste a oraşului, scrisă în secolele XII-X înainte de Hristos, este despre ideea turnului până la cer construit pentru faimă. 

Teologie cu linguriţa (IV)

pr. Constantin STURZU

Teologie cu linguriţa (IV)

Statul are datoria de a veghea la sănătatea cetăţenilor, dar şi de a respecta legi precum cea care vorbeşte despre un "mod autonom" în care se organizează cultele. Nici o reglementare a autorităţilor nu poate aduce atingere unor adevăruri de credinţă, decât dacă se încalcă această "autonomie". Ideea că interesul public poate justifica intervenţia statutului în chestiuni de ordin religios nu este nouă. 

pulspulspuls

Iacătă politichia pe cai mari, cu sticla de whisky în mână

Iacătă politichia pe cai mari, cu sticla de whisky în mână

Să începem cu sfârşitul pe astăzi, stimaţi telespectatori, şi să vă oferim ceva de la Bucale, una bucată postare frumoasă a unui bun amic, abil cunoscător al sforăriilor din partidoi. 

Caricatura zilei

Paparazzi

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.