Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Misterul pozei prezentate de Antena 3 cu Barna și Ponta la aceeași masă, într-o cafenea

GALERIE
barna si ponta
  • barna si ponta
- +

Victor Ponta a precizat, pe contul său de Facebook, că a discutat miercuri la Bruxelles cu reprezentanții Grupului Social Democrat și cu cei ai Noului Grup ProEuropa format din Liberali, Democrați și “En Marche”, ocazie cu care a purtat discuții și cu reprezentanți ai USR, PSD și PNL. Replica sa vine după ce Antena 3 a difuzat o fotografie în care Ponta stătea la aceeași masă cu Dan Barna, într-o întâlnire descrisă ca fiind „cordială”, scrie hotnews.ro.

„Adevărații SECURIȘTI au arătat la televizor o poză de la o cafenea din interiorul Parlamentului European în care mă aflam alături de liderul USR Dan Barna. Fac precizarea că exact la aceeași masă am avut discuții cu mulți alți reprezentanți ai PSD și PNL dar securiștii au dat doar poza cu Barna”, a explicat Ponta, înainte de a adăuga:

„Dacă vreți poze “picante” vă dau eu poza din momentul în care m-am întâlnit cu Traian Băsescu la intrarea în Parlamentul European! Este chiar haioasă! Vreți Securiștilor?”.

Victor Ponta a publicat și această fotografie pe contul său de Instagram:

Victor Ponta a mai spus că a mulțumit ambelor grupuri pentru invitația de a activa în cadrul acestora și că va decide „în cel mai scurt timp ce este mai bine pentru România și pentru ProRomânia”.

Antena 3 a prezentat miercuri această fotografie, alături de textul:

„Liderul USR, Dan Barna, a fost surprins la Bruxelles la o întâlnire cordială cu Victor Ponta, liderul Pro România. 

Tema discuției a fost legată, probabil și de viitoarea afiliere a Pro România în Parlamentul European, dar și de disputele interne, acolo unde USR ar dori o opoziție unită pentru moțiunea de cenzură”.

Dan Barna: Fake news

Dan Barna a caracterizat fotografia distribuită de Antena 3 drept „fake news”, precizând că a discutat cu Victor Ponta un sfert de oră, despre susținerea moțiunii de cenzură și candidatura lui Peter Eckstein Kovacs ca Avocat al Poporului, mai precizează hotnews.ro..

„Foarte frumoasă poza cu mine și cu Ponta, dar cred că are nevoie și de un context mai clar pentru a nu mai genera titluri fake news. Sunt zilele astea la Bruxelles pentru discuțiile pe marginea formării noului grup En Marche - ALDE - USR PLUS. M-am întâlnit cu Victor Ponta care era și el aici și am avut o discuție 15 minute în care i-am cerut sa susțină moțiunea de cenzură și Pro România sa îl susțină pe Peter Eckstein Kovacs ca Avocat al Poporului”, a scris Dan Barna, tot pe Facebook.

„Da, am discutat despre aceste subiecte pentru că sunt două teme pentru care avem nevoie de toate voturile și este normal să vorbim între noi. Nu am negociat, nu am făcut și desfăcut guverne, nu am vândut pielea ursului din pădure. I-am spus ca e de dorit ca poziția anti PSD pe care o declară public să fie urmată și de niște fapte (și voturi) concrete. A fost o discuție firească, una care ar fi trebuit să se desfășoare în Parlament, dar pentru că eram amândoi aici, a avut loc la Bruxelles. Cam atât de pe frontul de Vest”, a adăugat el.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri