Mişu Deraiatu’ iar a schimbat macazul fără să tragă frâna de mână
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
Oala cu Gust
anunturi

miercuri, 20.10.2021

Mişu Deraiatu’ iar a schimbat macazul fără să tragă frâna de mână

GALERIE
puls
  • puls
- +

Iacătă că nu-i zi dată de la Doamne-Doamne ca să ne vedem şi noi de treabă fără să mai avem de comentat vreo boacănă cu Mişu Deraiatu’, noua poreclă a jupânului vremelnic de la palatul cel roznovan, căpătată zice-se după ce i-a făcut prostituate şi sclavi pe tinerii plecaţi. 

Cică după ce alaltăseară toată ţara a râs de el în urma declaraţiilor ridicole date la un post central, când a fost luat în balon apoi de toţi invitaţii în platou, ieri, chiar în şedinţa în plen de conţil, Mişu Deraiatu’ iar a dat cu oiştea-n ăla şi cu ăia-n fasole, ameninţând şi blefturind la grămadă ziariştii ieşeni care-l lucrează în amănunt după agende ale agenturilor, făcându-ne astfel să ne gândim foarte serios, aicea la redacţie, dacă personagiul mai este în toate facultăţile mintale cu care a început mandatul şi pentru care a fost votat.

Ca urmare, l-am delegat pe amicul Archibald Tănase să convoace o comiţie mixtă, de psihologi şi psihiatri, ca să dăm publicului ieşean cât mai repede un verdict. Să vedem: o fi de la radiaţiile astea recente de la ruşi, ori de la alte substanţe...

Care-i şpilul cu rezbelul cnezatelor vniversitare din Dealul Copoului

Ce vă spuneam noi zilele trecute, stimaţi telespectatori, că reftorul ex-menistru va deschide un nou front de luptă înainte de alegerile interne de anul viitor? Şi asta pe motiv că la capitolul realizări stă prost, iar la cel de imagine stă execrabil, iar în aceste condiţiuni cu ce să ceri comunităţii vniversitare încă o dată votul ei pentru un nou mandat de reftor? Ei bine, iaca, ce vă spuneam acum vreo două luni, că va deschide rezbel cu Politehnica pentru clădiri, s-a adeverit la milimetru: el va fi Dodorel Reîntregitorul Întâiul cel Viteaz, dragi studinţi, respectabili vniversitari, simpatice secretare ori femei de serviciu şi onorabili paznici.

Aşadar, Dodorel Reîntregitorul vrea să intre în campania de la final de an, căci alegerile sunt la începutul anului viitor, cu faima că el va fi cel ce luptă ca să aducă instituţiunii teritoriile pierdute în comunism, recte cireaşa de pe tort: bucata din Corpul A care a ajuns, prin maşinaţiuni dinainte de ’89, în mâinile duşmanilor de la Politehnică, despre care zice că actualmente ar fi vânduţi iohanniştilor. Drept pentru care, hodoronc-tronc, chiar ieri a trimis, auzim, somaţia de evacuare.

Hm, interesantă strategia asta pe hârtie. Tare ne e, însă, că publicul votant de acolo nu prea e sensibil decât când se uită pe fluturaş. Dar, vorba orbului: om vedea!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Fraţii de cruce strâmbă

Cătălin ONOFREI

Fraţii de cruce strâmbă

Cum ar arăta un stat condus de nişte microbişti ce-şi fac cruce în timp ce înjură?

Filmuletul zilei

opinii

Dacii liberi

Briscan ZARA

Dacii liberi

Precum oamenii din Neanderthal, peste doar 50 de ani se va pomeni despre românii din spaţiul carpato-danubiano-pontic ca despre o naţie dispărută care a locuit câteva sute de ani pe aceste meleaguri. Pandemia de coronavirus va fi ca o linie roşie de hotar în istorie văzută ca punct final de eliminare a lor.

Corigenţi la sănătate şi bunăstare socială

Ciprian IFTIMOAEI

Corigenţi la sănătate şi bunăstare socială

Oficiul de statistică al UE, Eurostat, a diseminat recent indicatorul AROPE care arată că România este cea mai săracă ţară din Uniunea Europeană, cu 35,8% din populaţie în risc de sărăcie sau excluziune socială, în anul 2020. 

Un geniu

Nichita DANILOV

Un geniu

Aici ar trebui să depună jurământul atât preşedintele, cât şi tot guvernul României, a spus el. Da, aici, în fosta închisoare de la Sighet, unde se mai aud scâncetele şi urletele foştilor deţinuţi politici care au fost supuşi la privaţiuni şi chinuri inimaginabile, tocmai ca să avem acum o temelie pentru a ne clădi noua democraţie şi noua societate...

pulspulspuls

Cum a luat deputata Berescu faţa altora mai în pole position

Cum a luat deputata Berescu faţa altora mai în pole position

Pentru că, iată, Cioloş tocmai a depus ieri lista şi programul guvernului său în parlament, unde în următoarele zile se va decide prin vot dacă merge echipa asta înainte au ba, şi pentru că avem un ieşean pe acea listă, am zis că musai să-l chestionăm olecuţă pe amicul Archibald Tănase despre subiect, în calitatea lui onorabilă de om cu doftorat în sforăraie politică. 

Caricatura zilei

Certificate

Editia PDF

Bancul zilei

Cercetatorii ardeleni au descoperit ca oricâta mâncare le-ai da musafirilor, tot se îmbata.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Ar trebui închise școlile dacă se trece de 6 la mie?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.