anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Mişu manelistu’ sau Michael pianistu’?

GALERIE
puls
 • puls
- +

Hopaa: ce avem noi aicea? Iată, stimaţi telespectatori, o fotografie recentă cu premarele Iaşului, Mihai Chirica, alături de una din cântăreţele de muzică dance ale momentului, botoşăneanca Mady Omania.

Ca să fim sinceri, nici nu auzisem de demoazelă, dar am dat şi noi niscai căutări pe Youtube şi am văzut că tânăra chiar cântă agreabil.

Altceva însă ne-a atras atenţia: de când se pozează Mişu manelistu’ (cum i se spune premarelui în anumite medii după ce s-a făcut de baftă cu dedicaţia aia de la concertul lui Adio Minune) cu astfel de cântăreţe de muzică slow, cu care n-ar avea nici în clin nici în mânecă?

Amicul nostru Archibald Tănasă crede că premarele vrea astfel să-şi mai spele imaginea de manelist cu care a rămas după episodul de mai sus, şi, cum a prins-o pe demoazelă într-un club în preumblările lui nocturne, poc, a acceptat bliţul şi iaca pozuţa!

Aşa că, băbăeţ, să nu vă mai auzim că-i spuneţi lui dom’ premare altfel decât Michael pianistu’. Huo, jos Mişu manelistuu’!

Iaca şpilul percheziţiilor din toiul nopţii!

Apropo de gusturile elevate ale lui domn premare, haideţi să vă mai spunem una scurtă şi despre amicul acestuia, Ghihocel cel călcat de Daniel în toiul nopţii, alaltăseară.

Pare olecuţă cam ciudat cum să ajungi la o percheziţie după difuzarea unui video primit pe sub uşă, dar prin anumite medii se vorbeşte că şpilul aicea ar fi altul. Prococurorul şef în cauză cică ar fi primit de la instanţă refuz de acces la serverele lui Ghihocel în dosarul cu blocul ilegal al acestuia ridicat cu complicitatea băieţilor premarelui. De atunci, prococurorul cică a tot mustăcit cum să facă şi să dreagă, iar alaltăseară Ghihocel a picat singur, ca guguştiucul, în capcana cu laţ, iar prococurorul a putut astfel, cu legea în mână, să vină şi să se servească cu tot ce e prin servere, ca să adune probe pentru altele mai tari. Asta, aşa, ca să ştiţi cu se fel de mujdei se mănâncă peştele.

PS: Staţi însă pe aproape, că cică marea bubuitură abia acuma urmează să vină. Pentru amândoi preopinenţii, evident.

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ce a produs atâta nervozitate la Bruxelles succesul Giorgiei Meloni în Italia? (II)

Alexandru LĂZESCU

De ce a produs atâta nervozitate la Bruxelles succesul Giorgiei Meloni în Italia? (II)

Alegerile din Italia accentuează tendința de a aduce valorile culturale și raporturile dintre Comisia Europeană și statele membre în centrul disputelor electorale viitoare din UE.

opinii

Dreptate en detail

Briscan ZARA

Dreptate en detail

Ceea ce este şi mai interesant e că fiind alese arbitrar, legile care garantează menţinerea dreptăţii pot fi la fel de uşor schimbate precum pelincile unui bebeluş. Sunt atâtea dreptăţi pe lume că ai de unde alege. Ceea ce ieri era ilegal, azi e chiar obligatoriu, ceea ce e azi împotriva legii, mâine poate fi permis sau chiar încurajat.

Lupta micuţilor cu lupul fioros

Cristina DANILOV

Lupta micuţilor cu lupul fioros

Mulţi adulţi tratează fricile copiilor în mod condescendent. Ce dacă se teme, e normal, spunem, copilul va creşte şi totul va trece; sau - toţi ne-am temut cândva de ceva şi iată, am crescut şi nu ne-a mai mâncat lupul. Dar, în acelaşi timp, adulţii tac mâlc despre cât de multe necazuri le-a cauzat frica în copilărie, şi poate că şi acum, doar că ei au învăţat să le ascundă bine. 

Domnul Marga şi meandrele adevărului istoric

Mihai DORIN

Domnul Marga şi meandrele adevărului istoric

Indiferent de finalul războiului din Ucraina, abţinerea noastră de la acte revărsânde şi iresponsabile, chiar şi atunci când ştim că teritoriile răpite României rămân o rană deschisă, o ţară ca a noastră, dacă e ţară demnă şi nu accident al istoriei, nu poate abdica de la onoare şi solidaritate cu valorile lumii libere. Întrucât din credinţă şi asumarea acestor valori ne-am născut şi noi, ca naţiune şi stat. Nu Rusia ne-a fost naş, ci ideile şi valorile lumii libere.

pulspulspuls

Un experiment politic va avea loc pe acoperişul hotelului “Europa” din Iaşi

Un experiment politic va avea loc pe acoperişul hotelului “Europa” din Iaşi

Un experiment deosebit se pune la cale în filiala liberalilor ieşeni, o procedură extraordinară de măsurare a potenţialului politic al unor candidaţi. 

Caricatura zilei

Scăpări de gaze #NordStream5

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.