Mixul perfect - apartament & loc parcare gratuit (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 06.03.2021

Mixul perfect - apartament & loc parcare gratuit (P)

GALERIE
SOLUMNIA_Ansamblul mixt_Apartamente & Birouri_www.solumnia.ro_1
 • SOLUMNIA_Ansamblul mixt_Apartamente & Birouri_www.solumnia.ro_1
- +

Luna aceasta, SOLUMNIA oferă oportunitatea unui mix investiţional de succes - la achiziţia oricărui apartament cu 1-4 camere, cu plata integrală, clienţii beneficiază de un loc de parcare gratuit. Această ofertă limitată reprezintă o oportunitate atât pentru investitori, cât şi pentru viitorii locatari, având în vedere valoarea unui loc de parcare atât la achiziţie, cât şi la închiriere, dar şi dificultatea de a parca în zonă.

Ansamblu mixt cu facilităţi importante

Ansamblul mixt SOLUMNIA din Iaşi, amplasat în zona Tătăraşi Sud - Piaţa 2 Băieţi, pe str. Aurel Vlaicu nr. 84, include atât apartamente cu 1-4 camere, cât şi cea mai nouă clădire de birouri din zonă, dar şi facilităţi importante pentru confortul şi randamentul crescut al oricărei investiţii:

 • clădire de birouri & spaţii comerciale
 • 3 niveluri de parcări subterane
 • parcare supraterană
 • staţii de încărcare maşini electrice
 • căi de acces şi rulare degivrate electric.

Apartamente ideale pentru investiţii

La plata integrală, clienţii beneficiază de un preţ foarte bun de achiziţie - 1.100 euro/mp cu TVA inclus, dar şi de beneficii şi facilităţi importante pentru creşterea valorii investiţiei. Ieşenii pot alege între apartamentele SOLUMNIA cu 1, 2, 3 sau 4 camere, cu suprafeţe cuprinse între 41 mp - 127 mp, disponibile inclusiv pe etaje intermediare, optim compartimentate, cu 1 sau 2 băi. Apartamentele SOLUMNIA se diferenţiază prin:

- calitatea şi durabilitatea construcţiei, având o fundaţie specială realizată de Terratest Geotehnic, lider naţional pe soluţii complexe şi sigure de fundare

- conform termic sporit datorat atât zidăriei din cărămidă, cât şi termoizolaţiei cu vată minerală bazaltică, care asigură termoizolaţia, dar şi încălzirii în pardoseală, dotare standard, inclusă în preţul tuturor apartamentelor, indiferent de modalitatea de plată

- compartimentarea ideală a apartamentelor, înălţimea utilă de 2,85 m a camerelor, dar şi spaţiile vitrate înalte şi largi

- raportul corect între calitate şi preţ.

Aurel Vlaicu - Noul pol de dezvoltare a Iaşului

Noul ansamblu mixt SOLUMNIA, amplasat pe str. Aurel Vlaicu, nr. 84, se află la 50 m de staţia de tramvai Phoenix, la 2 minute de Piaţa Doi Băieţi (Tătăraşi Sud), la 8 minute de Palas Mall şi Ia 10 minute de Aeroportul Internaţional.

Aurel Vlaicu este o zonă liniştită, foarte aproape de Tătăraşi şi centru, de grădiniţe, şcoli şi spitale apreciate în Iaşi, infrastructura este recent modernizată şi beneficiază de trafic fluid şi acces facil de pe Bd. Chimiei, fiind o zonă de real interes atât pentru investitori care urmăresc deschiderea de birouri şi puncte de lucru în zonă, cât şi pentru locuit.

Află mai multe despre oferta de apartamente SOLUMNIA: 0771 095 195, apartamente@solumnia.ro , www.solumnia.ro.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Nicolae GRECU

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Atunci, când Politehnica va fi un club puternic, când Copoul va fi un punct de atracţie pentru fotbaliştii din toată Moldova, atunci ne putem gândim şi la antrenorul necesar pentru a râvni la performanţă

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

Eugen MUNTEANU

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

În foiletonul de faţă autorul evidenţiază rolul pe care l‑a jucat proiectul MLD la trezirea printre tinerii cercetători a interesului pentru studiile biblico-filologice.

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

pr. Constantin STURZU

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

Mâine va fi hirotonit noul Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iaşilor, Nichifor Botoşăneanul, ales de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române în şedinţa sa din 25 februarie 2021. Acest post de Episcop-vicar era vacant după ce, anul trecut, Preasfinţitul Părinte Calinic Botoşăneanul a fost ales şi întronizat Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor. Vorbim, aşadar, despre un eveniment rar, un moment istoric. În Catedrala Mitropolitană din Iaşi, precedenta hirotonie de episcop săvârşită a fost tocmai cea a Preasfinţitului Calinic Botoşăneanul, în urmă cu 30 de ani, pe 25 martie 1991.

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Azi vă voi familiariza cu câteva dintre ideile şi teoriile unui om de ştiinţă, eseist, filozof şi fost trader, unul dintre cei mai cunoscuţi şi urmăriţi specialişti în înţelegerea probabilităţii, incertitudinii şi riscului. Fie că vorbim de lebădă neagră, (anti)fragilitate, sisteme complexe, stresor, şoc, criză, instabilitate, volatilitate sau predictibilitate, aceste noţiuni sunt extrem de criticate de către multe gulere scrobite ale orgolioşilor scientişti.

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De citit

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.