Mixul perfect - apartament & loc parcare gratuit (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Mixul perfect - apartament & loc parcare gratuit (P)

GALERIE
SOLUMNIA_Ansamblul mixt_Apartamente & Birouri_www.solumnia.ro_1
 • SOLUMNIA_Ansamblul mixt_Apartamente & Birouri_www.solumnia.ro_1
- +

Luna aceasta, SOLUMNIA oferă oportunitatea unui mix investiţional de succes - la achiziţia oricărui apartament cu 1-4 camere, cu plata integrală, clienţii beneficiază de un loc de parcare gratuit. Această ofertă limitată reprezintă o oportunitate atât pentru investitori, cât şi pentru viitorii locatari, având în vedere valoarea unui loc de parcare atât la achiziţie, cât şi la închiriere, dar şi dificultatea de a parca în zonă.

Ansamblu mixt cu facilităţi importante

Ansamblul mixt SOLUMNIA din Iaşi, amplasat în zona Tătăraşi Sud - Piaţa 2 Băieţi, pe str. Aurel Vlaicu nr. 84, include atât apartamente cu 1-4 camere, cât şi cea mai nouă clădire de birouri din zonă, dar şi facilităţi importante pentru confortul şi randamentul crescut al oricărei investiţii:

 • clădire de birouri & spaţii comerciale
 • 3 niveluri de parcări subterane
 • parcare supraterană
 • staţii de încărcare maşini electrice
 • căi de acces şi rulare degivrate electric.

Apartamente ideale pentru investiţii

La plata integrală, clienţii beneficiază de un preţ foarte bun de achiziţie - 1.100 euro/mp cu TVA inclus, dar şi de beneficii şi facilităţi importante pentru creşterea valorii investiţiei. Ieşenii pot alege între apartamentele SOLUMNIA cu 1, 2, 3 sau 4 camere, cu suprafeţe cuprinse între 41 mp - 127 mp, disponibile inclusiv pe etaje intermediare, optim compartimentate, cu 1 sau 2 băi. Apartamentele SOLUMNIA se diferenţiază prin:

- calitatea şi durabilitatea construcţiei, având o fundaţie specială realizată de Terratest Geotehnic, lider naţional pe soluţii complexe şi sigure de fundare

- conform termic sporit datorat atât zidăriei din cărămidă, cât şi termoizolaţiei cu vată minerală bazaltică, care asigură termoizolaţia, dar şi încălzirii în pardoseală, dotare standard, inclusă în preţul tuturor apartamentelor, indiferent de modalitatea de plată

- compartimentarea ideală a apartamentelor, înălţimea utilă de 2,85 m a camerelor, dar şi spaţiile vitrate înalte şi largi

- raportul corect între calitate şi preţ.

Aurel Vlaicu - Noul pol de dezvoltare a Iaşului

Noul ansamblu mixt SOLUMNIA, amplasat pe str. Aurel Vlaicu, nr. 84, se află la 50 m de staţia de tramvai Phoenix, la 2 minute de Piaţa Doi Băieţi (Tătăraşi Sud), la 8 minute de Palas Mall şi Ia 10 minute de Aeroportul Internaţional.

Aurel Vlaicu este o zonă liniştită, foarte aproape de Tătăraşi şi centru, de grădiniţe, şcoli şi spitale apreciate în Iaşi, infrastructura este recent modernizată şi beneficiază de trafic fluid şi acces facil de pe Bd. Chimiei, fiind o zonă de real interes atât pentru investitori care urmăresc deschiderea de birouri şi puncte de lucru în zonă, cât şi pentru locuit.

Află mai multe despre oferta de apartamente SOLUMNIA: 0771 095 195, apartamente@solumnia.ro , www.solumnia.ro.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Raport

Cătălin ONOFREI

Raport

Un secol de împliniri măreţe!

Filmuletul zilei

opinii

„Securiti”

Briscan ZARA

„Securiti”

Bogaţii sunt nişte oameni terifiaţi de lume, înspăimântaţi de accidente, de boli, de moarte, de imprevizibil, necunoscut. Lor nu trebuie să li se întâmple nimic atâta timp cât au banii necesari pentru a-şi construi protecţie şi a reduce la minimum posibilitatea ca un rău să li se întâmple. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării, totul trebuie asigurat, prevăzut. Cu cât eşti mai bogat, cu atât riscul este eliminat, de orice fel ar fi el. La fel şi libertatea…

Recensământul General Agricol-runda 2020

Ciprian IFTIMOAEI

Recensământul General Agricol-runda 2020

Un diagnostic al agriculturii şi dezvoltării rurale în România.

Acolo unde America s-a născut

Mihai DORIN

Acolo unde America s-a născut

Un loc de neevitat în orice sejur american este Philadelphia. Istoria Lumii Noi începe cu Columb, însă istoria libertăţii americane începe în acest oraş providenţial. Aici s-a pus piatra de temelie a unei mari naţiuni, ce avea să înalţe idealul libertăţii la rangul de politică universală. Până la 4 iulie 1776, coloniile americane acceptaseră statutul de copii ascultători ai metropolei londoneze. 

pulspulspuls

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Apropo de haloimisul politic de Bahlui al negocierilor şi votării bugetului local de ieri, haideţi să vă povestim pe astăzi şi o micuţă picanterie de famiglie, dacă tot s-a înfierbântat lumea pe tema asta! 

Caricatura zilei

Etaju 3

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.