MKOR ne-a adus rezultate excepţionale în afaceri
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Advertorial

MKOR ne-a adus rezultate excepţionale în afaceri

GALERIE
testimonial-biokulttestimonial-lunchboxtestimonial-studiu-piata-bu
 • testimonial-biokult
 • testimonial-lunchbox
 • testimonial-studiu-piata-bu
- +

Pe clienţii satisfăcuţi din lista lor îi auzi foarte des pronunţând termenul de cercetare sau studii de piaţă. Sau de arta de a satisface un client, de segmentarea publicului ţintă şi profilul clientului, de studiul concurenţei sau de studiile de oportunitate pentru identificarea unor noi pieţe. Sau, mai mult decât atât, de rezultatele obţinute în strategia lor de dezvoltare a afacerii, unde un mare merit îl au cei de la MKOR.

 

Un portofoliu de clienţi redutabili

 

Când începi colaborarea cu ei poţi observa că în portofoliul de clienţi deţinut în prezent de MKOR acesta cuprinde mărci autohtone şi internaţionale de renume din industrii precum fashion şi curăţenie, suplimente alimentare şi tichete de masă, restaurante şi băuturi, până la mari branduri producătoare de anvelope auto şi tehnologie, ecoturism şi farma.

 Dincolo de asta stă mărturie ceea ce ne-a declarat însăşi fondatoarea acestei companii de marketing orientat către rezultate, Corina Cimpoca. O cităm:

”Raportat la piaţă şi la mediul de business din România, nu de foarte multă vreme pe piaţă, MKOR a reuşit să atragă atenţia nu doar prin flexbilitatea cu care vine în întâmpinarea clienţilor şi proiectelor pe care aceştia le au în desfăşurare cu noi, ci şi a preţului foarte competitiv cu care lucrăm şi onestităţii noastre.
Ne construim relaţiile de business pe încredere şi implicare, cu alte cuvinte pe un grad înalt de profesionalism”.

Încrederea reciprocă, baza oricărei relaţii solide de business

 

Lucrând cu ei le afli uşor filosofia lor de lucru, care se îndreaptă în primul rând spre a-l face pe client pe deplin fericit. Consultanţii din echipa MKOR sunt tot timpul orientaţi către obţinerea de rezultate palpabile, cu adevărat măsurabile.

 Expertiza lor de peste zece ani acumulată în domeniu, perspectiva de business pe care o propun clienţilor şi propriilor parteneri este cea de definire a unor noi oportunităţi de creştere a afacerii lor, de durabilitate şi consolidare. MKOR îşi asumă în acelaşi timp un singur şi important rol: acela de consultant de încredere al afacerii pe care o aveţi.

 

Investitorii străini se pot baza oricând pe expertiza MKOR

 

De departe aceştia au planuri mari pentru următorii ani. Convingerea lor fermă este că vor fi din ce în ce mai populari printre profesioniştii din piaţă, puţini la număr e drept, care ”diagnostichează” afaceri, le ajută să se dezvolte şi să crească armonios, să-şi cunoască concurenţa şi propriul rol în economia de piaţă.


Din intenţiile lor de business mai se remarcă deschiderea către investitorii străini care cercetează piaţa din România pentru a deveni actori ai mediului de business românesc. Aceştia au şansa de a găsi în MKOR un partener strategic, viabil şi foarte util

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Dicţionar politic 2021 (II)

Cătălin ONOFREI

Dicţionar politic 2021 (II)

Cuvântul specific anului 2021 este „trădare”. Dacă ar fi să-l personalizez, mi-aş imagina un păpuşoi uriaş, blond, cam stricat, ce repetă sacadat, ori de câte ori îl scapi cu fundul în sus, pe-se-de, pe-se-de, pe-se-de…

Filmuletul zilei

opinii

Paradoxul australian

Briscan ZARA

Paradoxul australian

Nu zic să accepţi pe oricine îţi bate în poartă, mai ales acum că stai într-un cartier select, curat, pretenţios, ai iarba tunsă la milimetru, în casă miroase a levănţică şi nu găseşti fir de praf nicăieri, dar trebuie totuşi trasată o linie între democraţie reală şi abuz democratic, cu damf de tiranie.

Echilibristică pe grămăjoara de monede

Cristina DANILOV

Echilibristică pe grămăjoara de monede

Banii - investiţii şi decizii de afaceri - sunt de obicei legaţi de domeniul matematicii, finanţelor şi statisticii, datele indică de fiecare dată când guvernele lumii se apleacă asupra lor unde ar trebui să dirijeze resursele financiare pentru ca întreaga societate să atingă un anumit nivel de prosperitate. Dar, în familie, lucrurile stau puţin altfel, oamenii nu iau decizii financiare doar pe foaie de calcul. Le iau după cină, uneori la un pahar de vin sau după ce au terminat treburile casnice, ţinând cont de priorităţi, intenţii, dorinţe, de istoria personală, de propria lor viziune asupra viitorului, de egoul lor, în fine, de marketingul, de promoţiile şi stimulentele salariale.

Mic tratat despre proasta guvernare (I)

Mihai DORIN

Mic tratat despre proasta guvernare (I)

La doi ani de la debutul pandemiei, în România putem face un succint bilanţ. Aceasta a prilejuit developarea realităţilor social-politice, instituţionale şi a mentalităţilor specifice unei societăţi întârziate. Metoda comparativă înlesneşte clarificarea diferenţelor de abordare a crizelor între societăţile incluzive şi cele extractive. Fără a intra în detalii, precizăm că societăţile incluzive sunt cele care edifică instituţii creative, dinamice, democratice şi predictibile, iar cele extractive sunt rezultatul selecţiei nedemocratice, prin intermediul unor soluţii opace, din interiorul cercurilor vicioase ale puterii.

pulspulspuls

Cine este ieşeanca ce va lua locul ocupat cândva de madam Beatrix? E de bine!

Cine este ieşeanca ce va lua locul ocupat cândva de madam Beatrix? E de bine!

Pentru că auzim că multă şi zbuciumată curiozitate a mai trezit zilele trecute pontul nostru legat de faptul că viitoarea şefă a Operei ieşene, în locul amicului lui Chirică, ar urma să fie o madamă de bine din târg apropiată de partidoi, iacătă că pe azi avem ceva date mai concrete, în afară de genul viitoarei şefe, adicătelea cel femeiesc, despre care vedem că a creat atâta vâlvă. 

Caricatura zilei

Pantaloni

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X