MKOR ne-a adus rezultate excepţionale în afaceri
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 05.03.2021

Advertorial

MKOR ne-a adus rezultate excepţionale în afaceri

GALERIE
testimonial-biokulttestimonial-lunchboxtestimonial-studiu-piata-bu
 • testimonial-biokult
 • testimonial-lunchbox
 • testimonial-studiu-piata-bu
- +

Pe clienţii satisfăcuţi din lista lor îi auzi foarte des pronunţând termenul de cercetare sau studii de piaţă. Sau de arta de a satisface un client, de segmentarea publicului ţintă şi profilul clientului, de studiul concurenţei sau de studiile de oportunitate pentru identificarea unor noi pieţe. Sau, mai mult decât atât, de rezultatele obţinute în strategia lor de dezvoltare a afacerii, unde un mare merit îl au cei de la MKOR.

 

Un portofoliu de clienţi redutabili

 

Când începi colaborarea cu ei poţi observa că în portofoliul de clienţi deţinut în prezent de MKOR acesta cuprinde mărci autohtone şi internaţionale de renume din industrii precum fashion şi curăţenie, suplimente alimentare şi tichete de masă, restaurante şi băuturi, până la mari branduri producătoare de anvelope auto şi tehnologie, ecoturism şi farma.

 Dincolo de asta stă mărturie ceea ce ne-a declarat însăşi fondatoarea acestei companii de marketing orientat către rezultate, Corina Cimpoca. O cităm:

”Raportat la piaţă şi la mediul de business din România, nu de foarte multă vreme pe piaţă, MKOR a reuşit să atragă atenţia nu doar prin flexbilitatea cu care vine în întâmpinarea clienţilor şi proiectelor pe care aceştia le au în desfăşurare cu noi, ci şi a preţului foarte competitiv cu care lucrăm şi onestităţii noastre.
Ne construim relaţiile de business pe încredere şi implicare, cu alte cuvinte pe un grad înalt de profesionalism”.

Încrederea reciprocă, baza oricărei relaţii solide de business

 

Lucrând cu ei le afli uşor filosofia lor de lucru, care se îndreaptă în primul rând spre a-l face pe client pe deplin fericit. Consultanţii din echipa MKOR sunt tot timpul orientaţi către obţinerea de rezultate palpabile, cu adevărat măsurabile.

 Expertiza lor de peste zece ani acumulată în domeniu, perspectiva de business pe care o propun clienţilor şi propriilor parteneri este cea de definire a unor noi oportunităţi de creştere a afacerii lor, de durabilitate şi consolidare. MKOR îşi asumă în acelaşi timp un singur şi important rol: acela de consultant de încredere al afacerii pe care o aveţi.

 

Investitorii străini se pot baza oricând pe expertiza MKOR

 

De departe aceştia au planuri mari pentru următorii ani. Convingerea lor fermă este că vor fi din ce în ce mai populari printre profesioniştii din piaţă, puţini la număr e drept, care ”diagnostichează” afaceri, le ajută să se dezvolte şi să crească armonios, să-şi cunoască concurenţa şi propriul rol în economia de piaţă.


Din intenţiile lor de business mai se remarcă deschiderea către investitorii străini care cercetează piaţa din România pentru a deveni actori ai mediului de business românesc. Aceştia au şansa de a găsi în MKOR un partener strategic, viabil şi foarte util

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

„Ajutorul” rusesc

Radu POPESCU

„Ajutorul” rusesc

Mai întâi se discreditează orice ajutor venit din partea României şi a Uniunii Europene, chiar dacă este vorba despre un vaccin omologat în Uniunea Europeană şi care este administrat gratuit populaţiei, pentru ca, ulterior, problema apărută să fie „rezolvată” prin importul a 1.000.000 de doze Sputnik din Rusia, vaccin care apoi va fi administrat, doar contra cost şi printr-o reţea comercială privilegiată, tuturor celor care vor să nu se îmbolnăvească de COVID.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

De la un martie la altul

Alexandru CĂLINESCU

De la un martie la altul

După un an la capătul căruia am văzut că, graţie inteligenţei umane, răul îşi are totuşi leac, e cazul să dăm prioritate lucidităţii, să ne dezbărăm de spaimele iraţionale şi să reîncepem, treptat, să trăim. Normal.

Nevoia de o nouă clădire simbol pentru Iaşi

George PLEȘU

Nevoia de o nouă clădire simbol pentru Iaşi

E timpul ca generaţia noastră să ofere o actualizare a identităţii oraşului prin construirea unei noi clădiri care să devină un reper (landmark) pentru comunitate, un punct de atracţie pentru vizitatori şi o ancoră pe harta regiunii, un atu în competiţia cu alte oraşe de talie similară din această zonă a Europei.

Odiseea, „la feminin”?

Nicolae CREŢU

Odiseea, „la feminin”?

Un titlu de carte, în librărie: Odiseea povestită de Penelopa, Circe, Calypso şi celelalte (Ed. Trei, 2020), de Marilu Oliva, trad. Beatrice Baciu. La ce să te aştepţi oare? Feminism, revendicativ, cu „retuşuri”, fie mai blânde, fie brutale, aduse epopeei homerice? Sau, şi mai rău, vreo tentativă de „rescriere” cu efect de intruziune „naratorială”, voit sau nu, „justiţiar” desfigurator? 

pulspulspuls

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

Ehehe, cred că nu se poate să nu ştiţi vorba aia a românului, stimaţi telespectatori: găgăuţă, dacă nu-i fudul, parcă nu e găgăuţă destul. Taare dreptate mai are şi românul ăsta necunoscut câteodată, zău aşa... 

Caricatura zilei

Dosar clasat

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.