Moartea lui Matthew Perry este în continuare investigată de poliţie

miercuri, 22 mai 2024, 15:35
2 MIN
 Moartea lui Matthew Perry este în continuare investigată de poliţie

La mai bine de şase luni după ce a fost găsit mort la 54 de ani, Departamentul de Poliţie din Los Angeles încă investighează moartea starului din Friends, Matthew Perry, care a murit în octombrie 2023 din cauza efectelor acute ale anestezicului ketamină.

Căpitanul poliţiei din Los Angeles, Scot Williams, a confirmat într-un e-mail pentru Entertainment Weekly că ancheta privind moartea lui Perry nu a fost niciodată închisă. „Pe 29 octombrie 2023, a fost efectuată o autopsie a domnului Perry de către Departamentul de Medicină Legală din Los Angeles. La 15 decembrie 2023, rezultatele autopsiei au indicat că domnul Perry a murit din cauza „efectelor acute ale ketaminei”, se arată într-un comunicat al LAPD.

„Pe baza concluziilor medicului legist, Departamentul de Poliţie din Los Angeles, cu ajutorul Administraţiei pentru combaterea drogurilor şi al Serviciului de inspecţie poştală al Statelor Unite, a continuat ancheta privind circumstanţele morţii domnului Perry”, au mai transmis autorităţile judiciare.

Perry a fost găsit fără suflare într-o cadă cu hidromasaj în locuinţa sa din Los Angeles pe 28 octombrie şi a fost declarat mort la faţa locului. La momentul respectiv, autorităţile au declarat că nu existau indicii de crimă. Potrivit raportului de autopsie obţinut de EW, în afară de efectele ketaminelor, înecul, boala coronariană şi efectele buprenorfinei au fost, de asemenea, factori care au contribuit la moartea lui Perry. Buprenorfina este un medicament eliberat pe bază de prescripţie medicală care este folosit pentru a trata tulburările legate de consumul de opioide.

Raportul a dezvăluit, de asemenea, că Perry fusese supus unei terapii de infuzie cu ketamină, despre care se spune că ajută în cazul depresiei, anxietăţii, PTSD, problemelor cu drogurile şi alcoolul, durerii cronice şi altele. Cu toate acestea, autopsia a precizat că ketamina din organismul său nu ar fi provenit de la ultima şedinţă de tratament, care a avut loc cu aproximativ o săptămână şi jumătate înainte de moartea sa. Autopsia a constatat că moartea lui Perry a fost cauzată de o „cale necunoscută de administrare a drogului” şi că „principalele efecte letale” au fost cauzate de „suprastimularea cardiovasculară şi depresia respiratorie”.

Nominalizat de cinci ori la premiile Emmy, Perry a fost cunoscut mai ales pentru rolul sarcasticului, dar drăguţului Chandler Bing din serialul Friends de pe NBC, un serial care a devenit un fenomen cultural după premiera din 1994 şi care s-a întins pe durata a 10 sezoane.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii