Modificări majore în traficul din Iaşi: Apar zeci de noi sensuri unice pe străzile din oraș
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 06.08.2021

COMUNICAT DE PRESA

Modificări majore în traficul din Iaşi: Apar zeci de noi sensuri unice pe străzile din oraș

GALERIE
sens unic
  • sens unic
- +

În perioada următoare pe mai multe străzi din Municipiul Iași vor fi montate indicatoare de circulație specifice instituirii de sensuri unice. Noile reglementări rutiere au fost decise de Comisia de Circulație a Municipiului Iași și au fost aprobate de Poliția Municipiului Iași - Biroul Rutier.

Lista străzilor pe care vor fi instituite sensuri unice:

Instituire sens unic pe strada Nicolae Gane, de la intersecţia cu strada Lascăr Catargi (sens de coborâre) până la intersecţia cu strada Logofăt Tăutu.

Instituire sens unic pe strada Nicolae Gane de la intersecţia cu strada Logofăt Tăutu sens de coborâre până la intersecţia cu strada Vasile Conta.

Instituire sens unic pe strada Logofăt Tăutu de la intersecţia cu strada Nicolae Gane până la intersecţia cu Strada Lascăr Catargi.

Instituire sens unic pe strada Vasile Pogor, de la intersecţia cu bulevardul Carol I  (sens de urcare) până la intersecţia cu strada Nicolae Gane.

Instituire sens unic pe strada Gheorghe Săulescu, de la intersecţia cu strada Sfântul Petru Movilă (sens de urcare) până la intersecţia cu strada Costache Negruzzi.

Instituire sens unic pe Strada Arhitect G. M. Cantacuzino de la intersecţia străzilor Cloşca şi Iordache Lozonschi până la intersecţia cu Strada Colonel Langa.

Instituire sens unic pe strada Zimbrului, sens de mers de la intersecţia cu strada Sfântul Lazăr până la intersecţia cu strada Melodiei.

Instituire sens unic pe strada George Emil Palade, sens de mers de la intersecţia cu Strada Moldovei până la intersecţia cu strada Icoanei.

Instituire sens unic pe strada Icoanei, sens de mers de la intersecţia cu strada George Emil Palade până la intersecţia cu strada Heliade.

Instituire sens unic pe Strada Moldovei, sens de mers de la intersecţia cu strada Heliade până la intersecţia cu strada George Emil Palade.

Instituire sens unic pe aleea din imediata apropiere a străzii Codrescu, sens de mers dinspre strada Oastei spre căminele studenţeşti.

Instituire sens unic pe aleea Decebal, sens de mers de la intersecția cu aleea Decebal (aleea care face legătura cu bulevardul Dimitrie Cantemir) până în intersecția cu aleea Rozelor.

Instituire sens unic pe aleea Decebal, sens de mers de la intersecția cu aleea Decebal până la intersecția cu șoseaua Națională.

Instituire sens unic pe strada Lotrului, sens de mers de la intersecția cu strada Crișului până la intersecția cu strada Cerna.

Instituire sens unic pe strada Vămășoaia, sens de mers dinspre strada Lotrului spre strada Crișului.

Instituire sens unic pe strada Crișului, sens de mers de la intersecția cu strada Cerna până la intersecția cu strada Lotrului.

Instituire sens unic pe strada Sfântul Atanasie, sens de mers de la intersecția cu strada Octav Botez până în intersecția cu strada Rece.

Instituire sens unic pe strada Mihai Eminescu, sens de mers de la intersecția cu strada Manolache Drăghici până în intersecția cu strada Sărărie.

Instituire sens unic pe strada Columnei, sens de mers de la intersecția cu bulevardul Dacia până în intersecția cu strada Tabacului.

Instituire sens unic pe strada Prof. I. Simionescu, sens de mers din intersecția cu strada Vitejilor până în intersecția cu strada Strămoșilor.

Instituire sens unic pe aleea Rozelor.

Instituire sens unic pe stradela Cetățuia, sens de mers dinspre intersecția cu strada Plantelor până în intersecția cu strada Cetățuia.

Instituire sens unic pe aleea care face legătura între strada Radu Vodă și strada Dimineții, sens de mers dinspre strada Radu Vodă spre strada Dimineții, alee aflată pe latura estică a Școlii „Dimitrie A. Sturdza”.

Instituire sens unic pe aleea care face legătura între strada Radu Vodă și Strada Dimineții, sens de mers dinspre strada Dimineții spre strada Radu Vodă.

Instituire sens unic pe strada  Matei Millo, sens de mers dinspre intersecţia cu strada Mânăstirea Dancu până la intersecţia cu strada Agatha Bârsescu.

Instituire sens unic pe strada Mănăstirea Dancu, sens de mers dinspre intersecţia cu strada Sfântul Sava până la intersecţia cu strada Cuza Vodă.

Instituire sens unic pe strada Agatha Bârsescu, dinspre intersecţia cu străzile Agatha Bârsescu şi Sfântul Sava până la intersecţia cu strada Maestrul Ion Baciu.

Instituire sens unic pe aleea Canta, sens de mers dinspre intersecţia cu strada Canta până la intersecţia cu stradela Canta.

Instituire sens unic pe aleea Canta, sens de mers dinspre intersecţia cu strada Canta până la intersecţia cu strada Canta.

Instituire sens unic pe strada Titu Maiorescu, sens de mers dinspre intersecţia cu strada Doctor Victor Babeş până la intersecţia cu strada Văscăuţeanu.

Instituire sens unic pe strada Văscăuţeanu, sens de mers dinspre intersecţia cu strada Titu Maiorescu până la intersecţia cu strada Turcu.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Harvard

Radu POPESCU

Harvard

Cu siguranţă, noua guvernare de peste Prut va avea parte şi de greşeli, nimeni nu crede că totul va fi perfect din prima zi. Însă noii lideri de la Chişinău vor trebui să dea dovadă de maturitate pentru a reacţiona la erori aşa cum se cuvine. Munca nu va fi uşoară, sistemul lui Plahotniuc şi Dodon, chiar dacă învins, nu va dispărea de bunăvoie.

Filmuletul zilei

opinii

Impostorii

Alexandru CĂLINESCU

Impostorii

Problema e că pe principiul: „ne-am câştigat dreptul de a vorbi liber” circulă o sumedenie de aberaţii, mistificări, minciuni grosolane. Da, eşti astăzi liber să susţii că pământul e plat sau că atentatele din 11 septembrie 2001 au fost o înşelătorie pusă la cale de CIA. Dacă eşti sărac cu duhul, dai crezare acestor tâmpenii; la fel, dacă vezi peste tot conspiraţii şi comploturi.

De ce avem nevoie să ştim ce fac absolvenţii

George PLEȘU

De ce avem nevoie să ştim ce fac absolvenţii

În lumea anglo-saxonă, dar nu numai, expoziţiile de diplomă sunt evenimente extrem de importante, atât în viaţa studenţilor, cât şi a comunităţilor din care fac parte şi a industriilor creative în general. Fie că vorbim de studiile de licenţă sau de master, expoziţia absolvenţilor universităţilor de artă (de la pictură la design, de la fotografie la fashion şi de la grafică la sculptură) reprezintă o ocazie unică pentru aceştia de a căpăta vizibilitate printre cei care lucrează în lumea artei. Curatori, teoreticieni, alţi artişti, directori de galerii şi muzee, oameni de afaceri sau posibili angajatori vizitează expoziţiile de diplomă ca parte a cercetării lor asupra artiştilor cu care ar putea dori să lucreze în viitor.

„Diversitatea” - tăvălug?!

Nicolae CREŢU

„Diversitatea” - tăvălug?!

Au fost câteva zile de destul de zgomotoasă agitaţie jurnalistică, mediatică, stârnită de tema „fierbinte” a educaţiei sexuale, neapărat de introdus, cel puţin după unii, ei da, de urgenţă, chiar heirupist, şi în şcolile din România. 

pulspulspuls

Susţineri politice cu parandărăt la lliberali. E de bine sau de rău pentru Alexe şi Chirica?

Susţineri politice cu parandărăt la lliberali. E de bine sau de rău pentru Alexe şi Chirica?

Veşti noi pe azi, venite cu trenul de noapte (ăla încă nescos din listă) de la Bucureşti, stimaţi cetitori de la Iaşi. Zice-se prin capitală căci apele s-au cam aşezat la vârful PNL, şi că premierul Florin Cîţu are acum prima şansă. 

Caricatura zilei

Vecina bronzată 2

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.