anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 08.08.2020

COMUNICAT DE PRESA

Modificări majore în traficul din Iaşi: Apar zeci de noi sensuri unice pe străzile din oraș

GALERIE
sens unic
  • sens unic
- +

În perioada următoare pe mai multe străzi din Municipiul Iași vor fi montate indicatoare de circulație specifice instituirii de sensuri unice. Noile reglementări rutiere au fost decise de Comisia de Circulație a Municipiului Iași și au fost aprobate de Poliția Municipiului Iași - Biroul Rutier.

Lista străzilor pe care vor fi instituite sensuri unice:

Instituire sens unic pe strada Nicolae Gane, de la intersecţia cu strada Lascăr Catargi (sens de coborâre) până la intersecţia cu strada Logofăt Tăutu.

Instituire sens unic pe strada Nicolae Gane de la intersecţia cu strada Logofăt Tăutu sens de coborâre până la intersecţia cu strada Vasile Conta.

Instituire sens unic pe strada Logofăt Tăutu de la intersecţia cu strada Nicolae Gane până la intersecţia cu Strada Lascăr Catargi.

Instituire sens unic pe strada Vasile Pogor, de la intersecţia cu bulevardul Carol I  (sens de urcare) până la intersecţia cu strada Nicolae Gane.

Instituire sens unic pe strada Gheorghe Săulescu, de la intersecţia cu strada Sfântul Petru Movilă (sens de urcare) până la intersecţia cu strada Costache Negruzzi.

Instituire sens unic pe Strada Arhitect G. M. Cantacuzino de la intersecţia străzilor Cloşca şi Iordache Lozonschi până la intersecţia cu Strada Colonel Langa.

Instituire sens unic pe strada Zimbrului, sens de mers de la intersecţia cu strada Sfântul Lazăr până la intersecţia cu strada Melodiei.

Instituire sens unic pe strada George Emil Palade, sens de mers de la intersecţia cu Strada Moldovei până la intersecţia cu strada Icoanei.

Instituire sens unic pe strada Icoanei, sens de mers de la intersecţia cu strada George Emil Palade până la intersecţia cu strada Heliade.

Instituire sens unic pe Strada Moldovei, sens de mers de la intersecţia cu strada Heliade până la intersecţia cu strada George Emil Palade.

Instituire sens unic pe aleea din imediata apropiere a străzii Codrescu, sens de mers dinspre strada Oastei spre căminele studenţeşti.

Instituire sens unic pe aleea Decebal, sens de mers de la intersecția cu aleea Decebal (aleea care face legătura cu bulevardul Dimitrie Cantemir) până în intersecția cu aleea Rozelor.

Instituire sens unic pe aleea Decebal, sens de mers de la intersecția cu aleea Decebal până la intersecția cu șoseaua Națională.

Instituire sens unic pe strada Lotrului, sens de mers de la intersecția cu strada Crișului până la intersecția cu strada Cerna.

Instituire sens unic pe strada Vămășoaia, sens de mers dinspre strada Lotrului spre strada Crișului.

Instituire sens unic pe strada Crișului, sens de mers de la intersecția cu strada Cerna până la intersecția cu strada Lotrului.

Instituire sens unic pe strada Sfântul Atanasie, sens de mers de la intersecția cu strada Octav Botez până în intersecția cu strada Rece.

Instituire sens unic pe strada Mihai Eminescu, sens de mers de la intersecția cu strada Manolache Drăghici până în intersecția cu strada Sărărie.

Instituire sens unic pe strada Columnei, sens de mers de la intersecția cu bulevardul Dacia până în intersecția cu strada Tabacului.

Instituire sens unic pe strada Prof. I. Simionescu, sens de mers din intersecția cu strada Vitejilor până în intersecția cu strada Strămoșilor.

Instituire sens unic pe aleea Rozelor.

Instituire sens unic pe stradela Cetățuia, sens de mers dinspre intersecția cu strada Plantelor până în intersecția cu strada Cetățuia.

Instituire sens unic pe aleea care face legătura între strada Radu Vodă și strada Dimineții, sens de mers dinspre strada Radu Vodă spre strada Dimineții, alee aflată pe latura estică a Școlii „Dimitrie A. Sturdza”.

Instituire sens unic pe aleea care face legătura între strada Radu Vodă și Strada Dimineții, sens de mers dinspre strada Dimineții spre strada Radu Vodă.

Instituire sens unic pe strada  Matei Millo, sens de mers dinspre intersecţia cu strada Mânăstirea Dancu până la intersecţia cu strada Agatha Bârsescu.

Instituire sens unic pe strada Mănăstirea Dancu, sens de mers dinspre intersecţia cu strada Sfântul Sava până la intersecţia cu strada Cuza Vodă.

Instituire sens unic pe strada Agatha Bârsescu, dinspre intersecţia cu străzile Agatha Bârsescu şi Sfântul Sava până la intersecţia cu strada Maestrul Ion Baciu.

Instituire sens unic pe aleea Canta, sens de mers dinspre intersecţia cu strada Canta până la intersecţia cu stradela Canta.

Instituire sens unic pe aleea Canta, sens de mers dinspre intersecţia cu strada Canta până la intersecţia cu strada Canta.

Instituire sens unic pe strada Titu Maiorescu, sens de mers dinspre intersecţia cu strada Doctor Victor Babeş până la intersecţia cu strada Văscăuţeanu.

Instituire sens unic pe strada Văscăuţeanu, sens de mers dinspre intersecţia cu strada Titu Maiorescu până la intersecţia cu strada Turcu.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un sezon de ducă-se pe pustii

Nicolae GRECU

Un sezon de ducă-se pe pustii

Bine că ne-a mers: bine că a câştigat CFR campionatul după un meci tranşat fără comentarii, bine că a promovat cine trebuie, bine că lobby-ul, uneori deşănţat, pentru salvarea lui Dinamo, a dus la soluţia solomonică destinată a linişti pe toată lumea. Şi bine că a scăpat şi Iaşul de coşmar.

Filmuletul zilei

opinii

Remanenţe protocroniste în înţelegerea unor momente importante din istoria creştinismului românesc (IV)*

Eugen MUNTEANU

Remanenţe protocroniste în înţelegerea unor momente importante din istoria creştinismului românesc (IV)*

Se argumentează în continuare necesitatea de a face distincţie între declararea de către Sfântul Sinod a Sfântului Andrei drept patron al României şi realitatea istorică a faptului că „cel dintâi chemat” dintre apostolii lui Iisus Hristos a predicat în Scythia (Dobrogea actuală), cu mai multe secole înainte ca poporul român să se fi format ca atare.

Greyhound - un film pe care-l aşteptam de la Tom Hanks (II)

pr. Constantin STURZU

Greyhound - un film pe care-l aşteptam de la Tom Hanks (II)

În această a doua parte a articolului vom sonda alte câteva elemente ale filmului ce au corespondent în viaţa duhovnicească. Convoiul de nave care pleacă din Statele Unite spre Marea Britanie trece prin trei zone. 

O călătorie ratată

Alexandru CĂLINESCU

O călătorie ratată

Frumoase sunt, în schimb, ilustraţiile, cărţi poştale aflate în colecţia autorului. Altfel, încercarea lui Radu Mârza de a ne fi ghid într-o călătorie care se anunţa promiţătoare este un eşec. Am dus-o până la capăt din obligaţie profesională: mărturisesc însă că am fost tentat să cobor la prima staţie.

pulspulspuls

Hopaa: cine-i musiu?

Hopaa: cine-i musiu?

Pe personagiul din prim plan, din ce am văzut, au avut grijă colegii noştri să vi-l prezinte: figurează în dosarul imobiliarilor de la DIICOT ca omul ce făcea legătura dintre imobiliari şi cei cu ştampila din premărie. 

Caricatura zilei

Degustare

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.