Mogul Teve: Dom’ Tudorel revine pe micile ecrane. Ca realizator…

vineri, 13 ianuarie 2023, 02:50
2 MIN
 Mogul Teve: Dom’ Tudorel revine pe micile ecrane. Ca realizator…

Nu ne-am lămurit deocamdată dacă are legătură cu apropierea alegerilor interne de anul viitor, a celor locale tot de atunci, sau a celor parlamentare din acelaşi an. Fapt este însă că dom’ rector Tudorel a debutat în televiziune, stimaţi telespectatori. 

E drept, la una de nişă, ca să nu-i spunem altfel, una despre care nici nu ştim dacă este prin grilele distribuitorilor sau e doar prin eter, ca Telemeaua ieşeană pe vremuri.

Oricum ar fi, un lucru e clar: dom’ rector are de-acuma gornetă naţională. Căci în rest, cum vă spuneam, geme târgul de zvonuri despre ce i s-ar oferi pentru anul electoral 2024, inclusiv la locale sau evropene. Numai că, deocamdată, cică nu e deloc ce şi-ar dori şi el: ofertare de la vreun partid mai de soi, ştiţi voi…

Politichie şi autostrăzi

Încă una scurtă pe azi despre Umbrărescu şi licitaţiile prinse de el la foc automat pe autostrada Moldovei, A7, de care vorbeam şi zilele trecute, dar şi despre contestaţia firmei Danlin de la Neamţ, firmă din fostul siaj al lui „Ciorăpel”, baronul PSD din zonă. Informaţii noi venite de pe teren zic că băieţii de la Danlin, un soi de Teldrum al Neamţului pe vremuri, n-ar mai fi în relaţii prea grozave cu „Ciorăpel” după ce acesta pare a nu mai avea viitor politic din cauza condamnărilor. Doi la mână, unii observatori ne spun că firma şi-ar fi făcut bază nouă lângă Roman, unde a şi garat deja peste 100 de camioane noi nouţe. Semn clar, am zice noi, că aceşti băieţi sigur aveau o promisiune fermă pentru A7, că doar nu te arunci cu capul înainte la aşa investiţie logistică, fără să ştii sigur dacă ai la ce le folosi.

Bine, mai e varianta să lucrezi ca mâna a doua pentru jupânul care a prins lucrarea, dar îţi asumi că el ia caimacul şi tu chişleacul. Dar pare că şi varianta asta o fi picat, dacă tu de duci să conteşti în instanţă şi-i faci zile fripte celui de la care aştepţi subcontractări. Unii zic totuşi că băieţii ar avea ceva înţelegeri pentru zona viitoare Paşcani – Suceava – Siret. Dar, despre asta, cică ştie bucovineanul Fluturel mai multe. Ca să vezi: Fluturel, Ciorăpel. Ce ţi-i şi viaţa asta…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii