anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

miercuri, 29.03.2023

Mogul Teve: Dom’ Tudorel revine pe micile ecrane. Ca realizator...

GALERIE
puls
 • puls
- +

Nu ne-am lămurit deocamdată dacă are legătură cu apropierea alegerilor interne de anul viitor, a celor locale tot de atunci, sau a celor parlamentare din acelaşi an. Fapt este însă că dom’ rector Tudorel a debutat în televiziune, stimaţi telespectatori. 

E drept, la una de nişă, ca să nu-i spunem altfel, una despre care nici nu ştim dacă este prin grilele distribuitorilor sau e doar prin eter, ca Telemeaua ieşeană pe vremuri.

Oricum ar fi, un lucru e clar: dom’ rector are de-acuma gornetă naţională. Căci în rest, cum vă spuneam, geme târgul de zvonuri despre ce i s-ar oferi pentru anul electoral 2024, inclusiv la locale sau evropene. Numai că, deocamdată, cică nu e deloc ce şi-ar dori şi el: ofertare de la vreun partid mai de soi, ştiţi voi...

Politichie şi autostrăzi

Încă una scurtă pe azi despre Umbrărescu şi licitaţiile prinse de el la foc automat pe autostrada Moldovei, A7, de care vorbeam şi zilele trecute, dar şi despre contestaţia firmei Danlin de la Neamţ, firmă din fostul siaj al lui „Ciorăpel”, baronul PSD din zonă. Informaţii noi venite de pe teren zic că băieţii de la Danlin, un soi de Teldrum al Neamţului pe vremuri, n-ar mai fi în relaţii prea grozave cu „Ciorăpel” după ce acesta pare a nu mai avea viitor politic din cauza condamnărilor. Doi la mână, unii observatori ne spun că firma şi-ar fi făcut bază nouă lângă Roman, unde a şi garat deja peste 100 de camioane noi nouţe. Semn clar, am zice noi, că aceşti băieţi sigur aveau o promisiune fermă pentru A7, că doar nu te arunci cu capul înainte la aşa investiţie logistică, fără să ştii sigur dacă ai la ce le folosi.

Bine, mai e varianta să lucrezi ca mâna a doua pentru jupânul care a prins lucrarea, dar îţi asumi că el ia caimacul şi tu chişleacul. Dar pare că şi varianta asta o fi picat, dacă tu de duci să conteşti în instanţă şi-i faci zile fripte celui de la care aştepţi subcontractări. Unii zic totuşi că băieţii ar avea ceva înţelegeri pentru zona viitoare Paşcani - Suceava - Siret. Dar, despre asta, cică ştie bucovineanul Fluturel mai multe. Ca să vezi: Fluturel, Ciorăpel. Ce ţi-i şi viaţa asta...

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Penultimul obstacol pentru Finlanda

Lucian DÎRDALA

Penultimul obstacol pentru Finlanda

Graniţa terestră între Rusia şi NATO va deveni, curând, una considerabilă... Vom putea vorbi de un veritabil flanc estic, de la Marea Neagră, la Oceanul Îngheţat. Invazia rusă în Ucraina a deschis o cutie a Pandorei din care au ieşit rele pe care lideri precum domnii Erdoğan sau Orbán le pot ignora, dar nu le pot readuce sub capac.

opinii

De ce scriu?

Florin CÎNTIC

De ce scriu?

Cum, dintr-un scrupul arhivistic, mi-am numerotat textele trimise săptămânal Ziarului de Iaşi, am descoperit că acesta este cu numărul 500. Astfel încât aş face o scurtă pauză de respiraţie faţă de tematica obişnuită a rubricii mele.

Meditaţie despre europubelă

Radu PĂRPĂUȚĂ

Meditaţie despre europubelă

Despre un tomberon, zis şi europubelă, cum îi spune mai simandicos lăzii de gunoi, am putea spune că este pântecele răsturnat al unui cetăţean european. Asemănările sunt frapante. 

Spectacolele excelenţei muzicale la Iaşi (I)

Alex VASILIU

Spectacolele excelenţei muzicale la Iaşi (I)

Nu mai trebuie demonstrat că forţa de comunicare, convingere şi impresionare a imaginii plasează sunetul pe locul al doilea, mai ales acum, în epoca civilizaţiei ecranelor omniprezente. Apariţia televiziunii, cu multe decenii în urmă, a însemnat pentru unii ignorarea relevanţei radioului, însă timpul a demonstrat că „arma clasică”, aparent simplă, numită microfon, poate învinge deseori în lupta pentru captarea interesului public. Dacă este folosită inteligent, inspirat, cu grijă pentru cultivarea valorii, cu harul comunicării. Şi în cazul radioului, „reclama este sufletul comerţului”. 

pulspulspuls

Doamne Maica Domnului: iaca, citiţi şi vă cruciţi şi azi, dragi alegători, cu cine negociază politic dom Costel!

Doamne Maica Domnului: iaca, citiţi şi vă cruciţi şi azi, dragi alegători, cu cine negociază politic dom Costel!

Apăi, dragilor, om fi având noi nişte anişori adunaţi pe creştet, dar când vezi asemenea năzdrăvănii zău că îţi vine, ca-n tinereţe, să-ţi faci bocceluţa şi s-o tai unde-i vedea cu ochii: Canada, Anglitera, chiar şi Congo, zău aşa, numai Iaşi şi Românica nu.

Caricatura zilei

Una din vremea pandemiei

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.