anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
anunturi

sambata, 28.01.2023

Advertorial (P)

MOLDOVA CENTER - Best Office Architecture / 5 Star Project - INTERNATIONAL PROPERTY AWARDS

GALERIE
moldova_mall
  • moldova_mall
- +

Proiectul MOLDOVA CENTER a fost premiat cu "Best Office Architecture/5 ***** Project” la EUROPEAN PROPERTY AWARDS, în cadrul ceremoniei care a avut loc la Royal Lancaster, Londra, pe 25 Octombrie 2018.

Premiile INTERNATIONAL PROPERTY AWARDS recompensează profesioniștii din domeniul imobiliar rezidențial și comercial din intreaga lume, care dobândesc astfel o recunoaștere internațională în domeniul în care activează.

Competiția este în al 25-lea an și se desfășoară pe următoarele regiuni: Africa, Asia Pacific, Arabia, Canada, Caraibe, America Centrala și de Sud, Europa, Marea Britanie și SUA. European Property Awards sunt jurizate de o echipă formată din 80 de experți. Criteriile de evaluare sunt centrate pe design, calitate, servicii, inovație, originalitate și grija pentru mediu.

Proiectele MOLDOVA CENTER – Iași și RESIDENCE LUXURIA DOMENII -  București, realizate de firma de arhitectură “Vlad Simionescu & Asociații Arhitecți”, au fost premiate în cadrul acestei competiții. Vlad Simionescu & Asociații Arhitecți, reprezentați de Doamna Arh. Raluca Buzdugan, s-au aflat astfel printre laureații europeni din domeniu.

Premiul "Best Office Architecture/5 Star Project” obținut de Moldova Center confirmă designul atent realizat de echipa de arhitecți, integrarea în peisajul urban al orașului, dar mai ales funcționalitatea clădirii, testată și dovedită zi de zi.

Structura clădirii, etajele spațioase – peste 2.300 de metri pătrați pe etaj, precum și dotările tehnice de ultima oră, redefinesc conceptul de spațiu de lucru și permit individualizarea spațiilor pentru fiecare chiriaș. Gândită cu grijă până la cel mai mic detaliu, Moldova Center este o clădire “inteligentă”, care răspunde așteptărilor utilizatorilor săi și le asigură un foarte bun grad de confort și productivitate.

O atenție deosebită a fost acordată calității materialelor și echipamentelor puse în operă, eficienței energetice și sustenabilității clădirii. Moldova Center este astăzi recunoscută ca un model pentru clădirile de birouri de clasa A, precum și ca un etalon pentru dezvoltarea sustenabilă.

Moldova Center: www.moldovacenter.ro ; www.vimeo.com/292107451
Site oficial pentru competiție: www.propertyawards.net
https://propertyawards.net/european-property-awards-2018/

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.