Moldova Center lansează website-ul www.moldovacenter.ro, într-un format interactiv, accesibil şi prietenos
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 03.03.2021

Comunicat presă lansare website Moldova Center

Moldova Center lansează website-ul www.moldovacenter.ro, într-un format interactiv, accesibil şi prietenos

GALERIE
Moldova Center
  • Moldova Center
- +

Iaşi, 29 ianuarie 2015 – Moldova Center inaugurează astăzi platforma online ca website oficial al companiei: www.moldovacenter.ro. Interfaţa electronică se prezintă într-un format actualizat, ilustrând cele două laturi ale proiectului: zona de birouri şi zona comercială.

Noua adresă este formată din denumirea completă a proiectului şi înlocuieşte vechiul URL www.moldovamall.ro.
Pagina lansată cuprinde cele mai noi informaţii privind structura clădirii Moldova Center, aşa cum se regăseşte la momentul actual: parterul şi etajul 1, alocate serviciilor (bancă, farmacie, supermarket Billa, curăţătorie, zonă de restaurant şi cafenele), şi magazinelor de tradiţie (Sofiaman, Jolidon, Hestia Elite, Kendra, Lorange, In Tempo, Kinders), precum şi etajele 2-6, care vor găzdui birouri de clasa A, la cele mai înalte standarde ale momentului.

Identitatea vizuală a logo-ului Moldova Center a fost realizată de Brands&Bears, asigurând perfecta integrare cu noua imagine a clădirii, în peisajul celor mai noi proiecte imobiliare locale.
“Ne mândrim să avem în Portofoliul nostru un Dezvoltator important, cu un proiect de anvergura în Iaşi. Noua identitate de brand Moldova Center dezvoltată de Brands&Bears reflectă imaginea modernă, redesenată iscusit de arhitecţi. Prin comunicarea extinsă, incluzând site-ul realizat împreună cu Adliners, contribuim la aşezarea Moldova Center pe locul binemeritat, punct de referintă pe harta Capitalei Moldovei.” Cristian Bulfinschi, General Manager Brands&Bears.

De asemenea, echipa Adliners, cea care s-a ocupat de realizarea site-ului, transmite:
“În dezvoltarea site-ului  Moldova Center, am urmărit să integrăm sub aceeaşi platformă două obiective majore. În primul rând, am dorit să prezentăm noua structură Moldova Center, care se adresează atât consumatorilor finali, prin zona comercială, cât şi segmentului de business, prin oferta de spaţii destinate birourilor. Cel de-al doilea obiectiv a fost  să creăm o zonă de interacţiune pentru ambele segmente, astfel încât feedbackul sau solicitările clienţilor să fie livrate prompt echipei Moldova Center.”

Website-ul oficial, www.moldovacenter.ro, vine să completeze noua imagine online a proiectului, alături de pagina de facebook, www.facebook.com/MoldovaCenter şi asigură un acces simplu şi rapid, dar în acelaşi timp şi un grad ridicat de interactivitate cu utilizatorii, fie că avem în vedere clienţii sau partenerii companiei. 


www.moldovacenter.ro
office@moldovacenter.ro

 


 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Euro contra dezinformării

Lucian DÎRDALA

Euro contra dezinformării

Indiferent dacă se va adopta sau nu o soluţie instituţională în chestiunea dezinformării chineze, o alocare corespunzătoare de resurse în această direcţie ar fi un pas explicabil, dacă se doreşte restabilirea credibilităţii EEAS ca promotor ferm al valorilor Uniunii Europene.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Saboţii lui Claude (III)

Florin CÎNTIC

Saboţii lui Claude (III)

Editura Sedcom Libris din Iaşi a publicat recent un volum de memorii1 semnat de Claude Karnoouh, cu ocazia unei frumoase aniversări a acestuia. Şi cartea, şi autorul merită din plin atenţia noastră.

Un norocos

Radu PĂRPĂUȚĂ

Un norocos

Prin '90 sau '91 am nimerit la o consfătuire a oamenilor de afaceri din România şi Basarabia. Căzusem şi eu popâc acolo în calitatea-mi ambiguă de jumătate ziarist, jumătate - drace călugăre - de pârât om de afaceri! 

Experienţa Ciceu - Cicero

Alex VASILIU

Experienţa Ciceu - Cicero

Couperin, Scarlatti, Carl Philipp Emanuel Bach, Johann Sebastian Bach, Mozart, Beethoven, Chopin, Ceaikovski sunt nume fundamentale pentru istoria culturii. Creaţia lor este ascultată în săli de concerte, de recital, în catedrale, în teatre lirice, în festivaluri. Profesioniştii, publicul european s-au obişnuit de secole cu ideea corect-confortabilă că partiturile compozitorilor menţionaţi fac parte din categoria muzicii academice (pentru că se învaţă în academii, universităţi şi conservatoare), din categoria muzicii clasice, serioase.

pulspulspuls

Iată nivelul lui Peni Hill de Bahlui: zero barat, în materie!

Iată nivelul lui Peni Hill de Bahlui: zero barat, în materie!

Iacătă, stimaţi telespectatori, că abia la cinci zile de la marele eşec politic al micului edil Peni Hill ies la iveală sforile care s-au rupt în conţilul local vinerea trecută, de la atâta tras în disperare de ele. 

Caricatura zilei

Dezmembrări rovere Marte

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.