Moş Crăciun a împărţit la Antibiotice cadouri pentru 76 de copii nevoiaşi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

duminica, 28.11.2021

Moş Crăciun a împărţit la Antibiotice cadouri pentru 76 de copii nevoiaşi

GALERIE
Antibiotice Mos Craciun
  • Antibiotice Mos Craciun
- +
Acţiunea s-a desfăşurat prin intermediul Fundaţiei „Antibiotice - Ştiinţă şi Suflet”.

Moş Crăciun a sosit deja lângă Iaşi. Într-o atmosferă magică de sărbătoare, 76 de copii nevoiaşi l-au întâlnit ieri pe Moş Crăciun în incinta societăţii Antibiotice. Compania a răspuns astfel iniţiativei organizaţiei World Vision de a aduce bucurie în sufletele unor copii nevoiaşi din satele Vlădeni şi Rebricea. Cu ajutorul învăţătorilor sau de unii singuri, copiii cu vârste între 6 şi 11 ani au aşezat pe hârtie tot ce-şi doresc să primească de la Moşul. Scrisorelele lor au ajuns apoi în mâinile a 76 de angajaţi ai companiei Antibiotice care şi-au asumat cu entuziasm rolul de „spiriduşi” ai Moşului, îndeplinind copiilor întocmai dorinţele. Provenind din medii defavorizate, copiii şi-au dorit lucruri simple: cărţi cu poveşti, dicţionare, papucei, puzzle-uri, jucării, banane, portocale şi dulciuri, însă Moşul s-a străduit să le ofere mai mult de atât.
În cadrul festivităţii ieri, desfăşurate la Antibiotice, copiii l-au îmbrăţişat emoţionaţi pe Moşul, i-au povestit cât de cuminţi l-au aşteptat şi s-au bucurat să îi cunoască pe unii dintre spiriduşii care le-au îndeplinit dorinţele. „Am răspuns cu mare plăcere acestui proiect care ne-a făcut să ne reîntoarcem cu mintea şi sufletul, în timp, la vremea copilăriei. Datorită acestor copii minunaţi şi scrisorilor lor pline de culoare şi inocenţă, 76 de oameni mari au primit din nou în inimi spiritul Crăciunului şi bucuria de a dărui, care ne fac mai buni şi ne înnobilează sufletul. Această acţiune a fost cu atât mai îndrăgită de colegii noştri cu cât ea şi-a propus să aducă fericire unor copii pe la care Moşul nu a venit niciodată până acum”, a declarat Ioana Tode, preşedinte Fundaţia „Antibiotice - Ştiinţă şi Suflet”. În semn de mulţumire, micuţii au pregătit un moment artistic de Crăciun cu colinde şi urări.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vremea păcatelor, era păcătoşilor

Nicolae GRECU

Vremea păcatelor, era păcătoşilor

Eliminarea campionilor României din CCE (Cupa Calicilor Europei) este momentul suprem al umilinţei fotbalului autohton. Să sperăm că mai rău nu se poate.

Filmuletul zilei

opinii

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (III)

Eugen MUNTEANU

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (III)

Argumentaţia autorului în favoarea editării ştiinţifice a textelor vechi se sprijină în acest foileton pe prezentarea unei iniţiative nefericite de a edita Pravila de la Govora (1640), monument important al vechii culturi româneşti.

Despre post

pr. Constantin STURZU

Despre post

Postul nu este doar o perioadă mai specială a anului liturgic, ci şi şansa de a ne reevalua viaţa, pregătind sau operând deja schimbări adecvate voii divine. Postul îmi stârneşte dorul după libertatea cea în Dumnezeu. Postul dă gust vieţii. 

Capitalismul privit şi înţeles ca hiperobiect (I)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Capitalismul privit şi înţeles ca hiperobiect (I)

În articolul de astăzi, voi rezuma o serie de idei, opinii şi conjecturi legate de capitalism formulate de Horia-Roman Patapievici, în cadrul unei excelente conferinţe susţinută la Bursa de Valori Bucureşti acum fix 5 ani.

pulspulspuls

O dramoletă înduioşătoare între un domn bine şi o doamnă directoare

O dramoletă înduioşătoare între un domn bine şi o doamnă directoare

O întâmplare înduioşătoare s-a petrecut în urmă cu câteva săptămâni pe holurile liceului negruzzist, o dramoletă cu nuanţe adolescentine, dar trăită de personagii în toată firea din târgul acesta atât de dulce. 

Caricatura zilei

Agentul 00oaie

Editia PDF

Bancul zilei

- "Pentru o digestie buna beau bere. Daca nu am pofta de mâncare, beau vin alb. Daca am tensiunea scazuta, beau vin ros (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.