Motociclist din Sibiu, mort în albia unui pârâu, în Parcul Naţional Ceahlău

miercuri, 12 iunie 2024, 20:55
2 MIN
 Motociclist din Sibiu, mort în albia unui pârâu, în Parcul Naţional Ceahlău

Un motociclist de 35 de ani din Sibiu, care făcea parte dintr-un grup care se deplasa pe traseul Durău- Izvorul Muntelui, a murit în Parcul Naţional Ceahlău.

Colegii lui au observat la un moment dat că lipseşte şi l-au căutat împreună cu poliţişti, salvamontişti, jandarmi şi voluntari. A fost găsit după mai multe ore, în albia unui pârâu, la o diferenţă de nivel de 4 metri.

„Acesta nu a răspuns”

”La data de 11 iunie a.c., în jurul orei 20:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Bicaz au fost sesizaţi de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 16:40, pe când se deplasa împreună cu un grup de motociclişti, pe traseul Durău- Izvorul Muntelui, ar fi observat lipsa unuia dintre aceştia. Deşi s-a încercat apelarea repetată pe telefonul mobil, acesta nu a răspuns”, a transmis, meircuri seară, IPJ Neamţ.

Sursa citatăm a precizat că au fost constituite echipe complexe de căutări, formate din poliţişti, pompieri, jandarmi, salvamontişti şi voluntari.

”În perioada 11-12 iunie a.c., atât pe timpul nopţii cât şi ziua, au fost desfăşurate căutări pe o distanţă de aproximativ 30 de km, nefiind identificate indicii cu privire la dispariţia acestuia. La data de 12 iunie a.c., în apropierea Parcul Naţional Ceahlău, la o diferenţă de nivel de aproximativ 4 metri, a fost identificată persoana căutată. Din nefericire aceasta nu prezenta semne vitale”, a mai transmis sursa citată.

Într-o zonă de drum în pantă

Poliţiştii au stabilit că, într-o zonă de drum în pantă şi cu succesiune de curbe, bărbatul în vârstă de 35 de ani, din Sibiu, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, plonjând în albia pârâului Izvorul Muntelui. Bărbatul făcea parte dintr-un grup de 7 motociclişti care au plecat pe un traseu amplu, pornind din Timişoara, în 9 iunie, până la Lacul Roşu.

Citiți și: Femeie băută, acroșată de un autoturism la Lețcani în timp ce traversa strada neregulamentar

Citiți și: Inundații la Podu Iloaie după ploile torențiale de aseară. Pompierii au intervenit pentru salvarea a 12 gospodării

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii