Mr Ciorăpel de la Iaşi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Mr Ciorăpel de la Iaşi

GALERIE
puls
  • puls
- +

Iacătă, dragilor, că nu degeaba îl remarcam aicea la rubricuţă în Postul Mare pe junele conţilier USR de 26 de ani în comiţia Cozetei, la ieşirea de la negocierile cu Chirica, pe viitorul acuzat de trădare Mr. Ciorăpel! 

Adicătelea personagiul cu ciorapi verzi flauşaţi la costum negru cu pantaloni prea scurţi. Ieri am aflat, de-un par egzamplu, că el chiar lucrează la una din firmele mari de ciorapi, iar gurile rele, şi invidioase, evident, mai zic că pentru votul de alaltăieri şi-ar fi primit o plăcintă indirectă ca să nu se mai uite la beneficiile funcţiei de conţilier nici măcar vreo trei-patru mandate. Na, spuneţi şi voi, merită au ba crezute pe bune aceste guri rele?

PS: Să mai remarcăm un aspect legat de votul la buget reuşit de Chirica: iacătă că, în stilu-i caracteristic, omul nu a reuşit mişcarea asta politică decât tot printr-un şmen, nu prin abilităţi politice oneste. Cum se cheamă asta oare? Vă lăsăm se ghiciţi...

Curg belelele pe capul habarnagiului

Dacă voi credeaţi că problemele legate de procurori şi dosare sunt ultimele griji şi pricini de nopţi nedormite ale amicului de pahar habarnagiu al edilului Peni Hill, apăi iată, stimaţi telespectatori, că, din ce auzim, treaba nu ar sta chiar aşa.

Ne spun păsărelele de pe sub unele streşini din zona Cantemir că omul are mai nou probleme şi acasă. Motivul ar fi acela că unele bănuieli vechi se confirmă: secretara pe care a avut-o vreme bună la palatul cel roznovan a divorţat de vreo lună (da, aia de venea barbat’su s-o aştepte jos în maşină, cu copilul, şi ea stătea încuiată cu .......... în berou).

Of, rea mai e lumea asta: se încuiau ca să încheie targeturile de serviciu, de muncă, doar nu vă gândiţi la prostii? Vai, vai, nici să mai muncească omul după program nu mai poate de-acuma...

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Pesedistul bun, pesedistul rău

Cătălin ONOFREI

Pesedistul bun, pesedistul rău

În viitor, se vor înmulţi cazurile în care înţeleptul Vasile se va contra cu ţăranul Marcel! 

Filmuletul zilei

opinii

Din ce în ce mai buni

Briscan ZARA

Din ce în ce mai buni

Ideea pensionării la 70 de ani mi se pare bună, însă doar ca idee, nu ca lege. Pentru că se ştie faptul că românii sunt extrem de buni la interpretarea oricărui text, fie el biblic, politic sau legislativ, şi vor fi în stare să scoată din asta ceva cu totul şi cu totul diferit decât ce s-a intenţionat, chiar pervers.

Glose la Eminescu

Nicolae TURTUREANU

Glose la Eminescu

* „E ochiul lui/ atotcuprinzător,/ scăldându-ne-n lumină/ preacurată.// Poeţi ce-au fost,/ poeţi ce au să vină,/ traşi pe a poeziei sale roată.”

Eminescu - în vremea lui şi a noastră

Mihai DORIN

Eminescu - în vremea lui şi a noastră

În vremea lui, Eminescu a fost de puţini înţeles, de unii iubit, de mulţi urât. Nimic nou sub soare. Să înţelegi un om care venea din adâncul timpului, de la „izvoarele veşnice” din care, vorba lui Iorga, se nutresc „naţiile şi secolele”, nu era la îndemână decât spiritelor alese. Iar acestea erau puţine, într-un timp anomic, în care regulile le făceau parvenţii, năimiţii, patrioţii de profesie, speculanţii „frazei”, adică ai vorbelor fără duh, învăţate pe de rost, pentru a camufla adevărul vieţii. Cronicarul acelui timp e perceput a fi Caragiale, întrucât râsu-plânsu are mai mare trecere decât tragicul eminescian. Cei doi se întâlnesc însă în pasiunea de a devoala adevărulşi a vitupera impostura.

pulspulspuls

Vizitele de dimineaţă ale lui Mihăiţă care i-au scos din minţi pe procurori

Vizitele de dimineaţă ale lui Mihăiţă care i-au scos din minţi pe procurori

Of, of, că grele vremuri am mai ajuns să trăim la Iaşi, stimaţi telespectatori, încât iote că nu trec două zile şi iar ne năpădesc informaţiile pe surse toate una şi una despre dosarele mai marilor zilei, fie Mihăiţă, fie dom’ Costel. 

Caricatura zilei

City manager

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.