anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Mr Ciorăpel de la Iaşi

GALERIE
puls
 • puls
- +

Iacătă, dragilor, că nu degeaba îl remarcam aicea la rubricuţă în Postul Mare pe junele conţilier USR de 26 de ani în comiţia Cozetei, la ieşirea de la negocierile cu Chirica, pe viitorul acuzat de trădare Mr. Ciorăpel! 

Adicătelea personagiul cu ciorapi verzi flauşaţi la costum negru cu pantaloni prea scurţi. Ieri am aflat, de-un par egzamplu, că el chiar lucrează la una din firmele mari de ciorapi, iar gurile rele, şi invidioase, evident, mai zic că pentru votul de alaltăieri şi-ar fi primit o plăcintă indirectă ca să nu se mai uite la beneficiile funcţiei de conţilier nici măcar vreo trei-patru mandate. Na, spuneţi şi voi, merită au ba crezute pe bune aceste guri rele?

PS: Să mai remarcăm un aspect legat de votul la buget reuşit de Chirica: iacătă că, în stilu-i caracteristic, omul nu a reuşit mişcarea asta politică decât tot printr-un şmen, nu prin abilităţi politice oneste. Cum se cheamă asta oare? Vă lăsăm se ghiciţi...

Curg belelele pe capul habarnagiului

Dacă voi credeaţi că problemele legate de procurori şi dosare sunt ultimele griji şi pricini de nopţi nedormite ale amicului de pahar habarnagiu al edilului Peni Hill, apăi iată, stimaţi telespectatori, că, din ce auzim, treaba nu ar sta chiar aşa.

Ne spun păsărelele de pe sub unele streşini din zona Cantemir că omul are mai nou probleme şi acasă. Motivul ar fi acela că unele bănuieli vechi se confirmă: secretara pe care a avut-o vreme bună la palatul cel roznovan a divorţat de vreo lună (da, aia de venea barbat’su s-o aştepte jos în maşină, cu copilul, şi ea stătea încuiată cu .......... în berou).

Of, rea mai e lumea asta: se încuiau ca să încheie targeturile de serviciu, de muncă, doar nu vă gândiţi la prostii? Vai, vai, nici să mai muncească omul după program nu mai poate de-acuma...

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un vis de vară după Bacalaureat

Ioan Alexandru TOFAN

Un vis de vară după Bacalaureat

Nimeni nu s-a gândit, probabil, că elevul nu se stresează decât atunci când se întâlneşte cu absurdul unui sistem de învăţământ centrat pe el şi nu când i se cere să fie creativ, să gândească şi să ia în piept marile probleme ale culturii.

opinii

O lume a celorlalţi

Codrin Liviu CUȚITARU

O lume a celorlalţi

Personajele lui Ondaatje stau, prin urmare, sub semnul „dublei critici”, adică, în limbajul postcolonial, sub semnul „dublei identităţi”. De aici rezultă tipologii maleabile, dar şi, paradoxal, neconcesive.

Cinşpe regiuni de inspiraţie sovietică… (III)

George ŢURCĂNAŞU

Cinşpe regiuni de inspiraţie sovietică… (III)

În orice societate, sistemul administrativ este conceput în scopul eficientizării gestiunii resurselor umane şi naturale ale unui teritoriu. E necesar ca acest sistem să fie flexibil şi să articuleze într-o manieră echilibrată şi funcţională necesităţile fiecărui nivel de organizare (local, judeţean, regional etc.), conform principiului subsidiarităţii.

Conu’ Leonida faţă cu o lume a ielelor

Bogdan ILIESCU

Conu’ Leonida faţă cu o lume a ielelor

„My advice to other disabled people would be, concentrate on things your disability doesn't prevent you doing well, and don't regret the things it interferes with. Don't be disabled in spirit as well as physically.” (Sfatul meu pentru alte persoane cu dizabilităţi ar fi să vă concentraţi asupra lucrurilor pe care dizabilitatea dvs. nu vă împiedică să le faceţi bine şi să nu regretaţi lucrurile cu care interferează. Nu fiţi dezabilitaţi spiritual, aşa cum sunteti fizic.) Stephen Hawking

pulspulspuls

Întâlnire secretă a aurarului Georgică cu baza de la Iaşi, în toiul nopţii: se caută oameni noi

Întâlnire secretă a aurarului Georgică cu baza de la Iaşi, în toiul nopţii: se caută oameni noi

Rămaşi orfani la capitolul vizibilitate după ce mamaia Omida Şoşo a fost dată afară din partid şi, implicit, şi din filiala de Iaşi, în care a fost aleasă senatoare, cică ieşenii din acest partid au o mare problemă în ultima vreme: nu prea există în spaţiul public. 

Caricatura zilei

Rusia și-a amintit de Alaska

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.