Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Advertorial

MTS îţi păzeşte gratis casa sau firma 12 luni!

GALERIE
MTS 600x350
  • MTS 600x350
- +

Încă de la început, povestea noastră a fost despre loialitate faţă de clienţi şi faţă de Iaşi, despre încredere reciprocă şi despre prietenie.

Nicio călătorie nu este uşoară. A noastră a început acum peste 20 de ani cu primul dispecerat de monitorizare funcţional din toate judeţele Moldovei. În toată această perioadă am vrut mereu ca gesturile noastre să conteze, iar aportul nostru la piaţa serviciilor de securitate să construiască un viitor.

 

 

Pentru că suntem convinşi de dorinţa fiecărui ieşean de a se şti în siguranţă, am adus serviciile de securitate la îndemâna tuturor, oferind echipamente de alarmare la efracţie în custodie. Acest lucru înseamnă că am suportat contravaloarea echipamentului de securitate care trebuie instalat în locuinţa sau biroul dumneavoastră, pentru a fi siguri că bunurile vă sunt protejate.

Dupa ce am instalat mii de astfel de sisteme gratuite pe raza municipiului şi judeţului Iaşi, venim în faţa ieşenilor cu încă o ofertă de nerefuzat.



Tuturor celor care au un sistem de alarmare la efracţie funcţional,

conectat sau nu la un dispecerat de monitorizare,

vă oferim 12 luni gratuite

la abonamentul de monitorizare şi intervenţie,

la portarea acestui sistem în cadrul dispeceratului MTS!



Pentru a beneficia de această promoţie nu tebuie decât să aduceţi, la sediul din Iaşi, str. Carpaţi 12, bl. 912, parter, un talon decupat din Ziarul de Iaşi, ce apare în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri.

E simplu!
Relaţii la telefon: 0232.206.222



Am fost pionieri în domeniul serviciilor de securitate şi am adăugat, an dupa an, noi capitole în activitatea noastră. Oferta noastră cuprinde acum următoarele domenii:

Servicii
1.    monitorizare – intervenţie la peste 5000 de obiective monitorizate; patrulele operative  asigură intervenţia la obiectivele monitorizate şi susţin  posturile de pază;
2.    pază umană în post fix, cu agenţi înarmaţi sau neînarmaţi: la obiective cu destinaţii diferite şi de calibru diferit, cu cerinţe variate şi cu solicitări importante de responsabilitate în prestarea serviciului contractat;
3.    transport valori cu autospeciale blindate sau special amenajate;
4.    intervenţie operativă în situaţii speciale: constiturea patrulelor de intervenţie care sunt instruite să intervină în situaţii speciale care implică aglomerări de persoane şi posibile acte de violenţă;
5.    mentenanţa sistemelor de securitate: servicii de mentenanţă a tuturor tipurilor de sisteme de securitate;
6.    formare profesională în domeniul securităţii: suntem primul şi singurul furnizor de formare profesională, din Moldova, pentru specializarile Manager de Securitate, Dispecer centru de alarmă, Proiectant sisteme de securitate, Inginer sisteme de securitate, Tehnician pentru sisteme de detecţie, supraveghere video, control acces.

Elaborare documentaţii, consultanţă

1.    proiectare în domeniul tehnic;
2.    evaluarea riscului la securitate fizică în conformitate cu H.G. 301/2012, analiza presupune identificarea tuturor vulnerabilităţilor şi a riscurilor la care se expune un obiectiv şi indică metodele necesare pentru protejarea bunurilor şi valorilor. Aceste servicii sunt prestate de către un evaluator de risc autorizat de către Inspectoratul General al Poliţiei Române şi care se află înscris în Registrul Naţional al Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizică.

Instalări sisteme de securitate

1.    alarmare efracţie;
2.    semnalizare incendii;
3.    supraveghere video;
4.    control acces şi pontaj electronic;
5.    automatizări porţi, bariere de acces;
6.    porţi antifurt - control marfă;
7.    interfoane audio şi video;
8.    G.P.S.

Societăţile din componenţa Grupului de firme MOLID - MTS deţin mai multe dispecerate de supraveghere a sistemelor de alarmare antiefracţie. 

În acest fel, oferim clienţilor noştri o monitorizare completă a tuturor tipurilor de sisteme de securitate, completată de existenţa patrulelor operative pentru intervenţie în caz de necesitate. Echipajele de intervenţie sunt dotate cu echipament specific, sunt antrenate pentru a face faţă acestui tip de activitate şi situaţiilor speciale care implică aglomerări de persoane şi care pot degenera în posible violenţe.
Aceste echipaje de intervenţie asigură sprijin posturilor de paza la care apar probleme operative.
Grupul nostru de firme are avizate de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie – Serviciul de Ordine Publică, cel mai mare număr de patrule operative în municipiul Iaşi şi în oraşele Paşcani, Târgu Frumos, Hîrlău şi Podu Iloaiei.

Grupul de firme MOLID M.T.S. colaborează în cele mai bune condiţii cu toate instituţiile care au atribuţii în paza şi protecţia bunurilor, valorilor şi persoanelor din municipiul şi judeţul Iaşi.
Compartimentul de transport valori dispune de automobile blindate şi special amenajate pentru această activitate şi de personal instruit  şi dotat cu arme de foc letale.
Grupul de firme a implementat sisteme de management al calităţii ISO 9001 :2001, al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale OHSAS 18001:2008 şi de mediu ISO 14001:2005

Vrem să subliniem faptul că, alegând ca partener în domeniul serviciilor de securitate Grupul de firme MOLID - MTS, veţi avea un colaborator care acoperă întreaga gamă de activităţi (atât tehnice cât şi operative), care are o experienţă însemnată, bazată pe anii de activitate, pe multitudinea şi însemnătatea obiectivelor beneficiare, precum şi un cunoscător bun al realităţilor zonei în care activăm.
Contact: 0232.206.222

molidts.ro
   


 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri