Multe şi mărunte: Bye-bye, Serena!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 14.04.2021

Multe şi mărunte: Bye-bye, Serena!

GALERIE
serena
  • serena
- +

 

Serena Williams, de]in\toarea trofeului, a anun]at, ieri, c\ nu va participa la Australian Open, deoarece nu se simte suficient de bine preg\tit\ pentru a evolua la nivelul pe care-l dore[te la primul Grand Slam al anului. "Antrenorul meu [i echipa mea au spus `ntotdeauna: «Mergi la turnee doar c=nd e[ti preg\tit\ s\ ajungi p=n\ la cap\t». Pot concura, dar nu vreau doar s\ concurez. Vreau s\ o fac mult mai bine de at=t [i pentru asta am nevoie de un pic mai mult timp. Dup\ ce am evoluat la Abu Dhabi, mi-am dat seama c\ de[i sunt foarte aproape, nu sunt unde vreau eu s\ fiu. Acestea fiind spuse [i chiar dac\ sunt dezam\git\ de aceast\ situa]ie, am decis s\ nu evoluez la Australian Open, `n acest an", a declarat Williams. La 30 decembrie, fostul lider WTA  a revenit pe teren la un meci demonstrativ la Abu Dhabi, `n care a fost `nvins\ de letona Jelena Ostapneko, cu scorul de 2-6, 6-3, 5-10. 

 

Dennis Man, `n plutonul speran]elor

Fotbalistul echipei FCSB, Dennis Man, a fost inclus `n lista "50 pentru viitor", a tinerilor juc\tori care ar putea fi revela]iile anului 2018, conform site-ului uefa.com. Lista, care cuprinde fotbali[ti `n ascensiune legitima]i la echipe din Europa, a fost realizat\ de c\tre coresponden]ii UEFA. "~n 2016, c=nd mijloca[ul a semnat cu FCSB, i s-a stabilit o clauz\ de reziliere de 50 de milioane de euro; acum justific\ acea sum\ prin presta]iile la FCSB [i na]ionala under 21", se arat\ pe site-ul UEFA, `n privin]a lui Dennis Man. Pe lista celor 50 se afl\, `ntre al]ii, [ase francezi, patru spanioli, trei olandezi [i trei englezi.

Fiorentina `l refuz\ pe Hagi

Oferta pe care FC Viitorul a f\cut-o pentru r\scump\rarea mijloca[ului Ianis Hagi este considerat\ mic\ de oficialii clubului Fiorentina, dar tratativele r\m=n deschise, a scris, ieri, presa italian\.  Potrivit firenzeviola.it, Fiorentina consider\ c\ evolu]iile lui Ianis Hagi au crescut de la sosirea la Floren]a, la fel [i valoarea de pia]\ a juc\torului, astfel c\ suma oferit\ de FC Viitorul, egal\ cu cea pl\tit\ de italieni, nu este suficient\. FC Viitorul a anun]at, joi, pe site-ul oficial, c\ `n data de 30 decembrie a transmis `n mod oficial clubului Fiorentina o ofert\ de cump\rare definitiv\ a lui fiului lui Gheorghe Hagi. Ianis Hagi, `n v=rst\ de 19 ani, a debutat la FC Viitorul, fiind transferat la FC Fiorentina `n 2016, pentru dou\ milioane de euro.

 

Barcelona a m\rit oferta pentru Coutinho

FC Barcelona a f\cut o nou\ ofert\ grup\rii Liverpool, de 160 de milioane de euro, pentru achizi]ionarea fotbalistului Philippe Coutinho, astfel c\ un transfer este iminent, relateaz\ The Times.  Potrivit sursei citate, clubul Liverpool este dispus s\ negocieze. FC Barcelona ar urma s\ pl\teasc\ 120 de milioane de euro sum\ fix\, plus 40 de milioane de euro sum\ variabil\. Catalanii au f\cut vara trecut\ c=teva oferte consistente pentru Coutinho, `ns\ Liverpool a refuzat. Philippe Coutinho este legitimat la Liverpool din 2013.

 

Craiova `l ia pe Bic

CSU Craiova a anun]at, ieri, c\  a ajuns la un acord cu Gaz Metan Media[ pentru transferul mijloca[ului central Ovidiu Bic, acesta semn=nd un contract pe patru ani [i jum\tate. Bic era dorit din vara trecut\ de gruparea oltean\. Ovidiu Bic era legitimat la Gaz Metan Media[ din 2015. `n actualul sezon, el a evoluat `n 22 de partide (20 `n Liga I [i dou\ `n Cupa Rom=niei). 

 

S\ndoi a preluat FC Arge[

Tehnicianul Emil S\ndoi a preluat conducerea echipei FC Arge[, el fiind prezentat oficial, `ntr-o conferin]\ de pres\ sus]inut\ la Prim\ria Pite[ti. S\ndoi a semnat un contract valabil un an [i jum\tate [i are ca obiectiv promovarea `n Liga I. Din staful tehnicianului vor face parte Vali N\stase (secund), Dan Didi]\ (preparator fizic) [i Dumitru Hotoboc (antrenor cu portarii).

Germania, `n final\ la Cupa Hopman

Echipa format\ din Angelique Kerber [i Alexander Zverev s-a calificat `n finala Cupei Hopman, competi]ie care se disput\ `n fiecare an, la Perth. ~n primul meci, Thanasi Kokkinakis l-a `nvins cu 5-7, 7-6, 6-4 pe Zverev. Kerber a egalat situa]ia dup\ victoria `n fa]a Dariei Gavrilova, scor 6-1, 6-2. Partida de dublu mixt s-a `ncheiat cu succesul germanilor, scor 1-4, 4-1, 4-3. ~n cealalt\ `nt=lnire din grupa B, Belgia a `nvins Canada cu 3-0. ~n final\, Germania va `nt=lni ast\zi echipa Elve]iei, compus\ din Belinda Bencic [i Roger Federer.

Bellucci, descoperit pozitiv

Tenismanul brazilian Thomaz Bellucci, acum pe locul 112 ATP, dar fost num\rul 21 mondial, a anun]at,  c\ a fost informat `n septembrie 2017 de ITF c\ a fost controlat pozitiv [i suspendat pentru cinci luni, p=n\ la 31 ianuarie. Fostul num\rul 1 brazilian a precizat c\ testul i-a fost f\cut `n iulie, la turneul de la Bastad, `n Suedia. Bellucci, care `[i sus]ine nevinov\]ia, a afirmat c\ a fost depistat cu un diuretic interzis, pe care l-ar fi consumat `ntr-un "cocktail" de vitamine preparat de o farmacie. Avocatul juc\torului, Pedro Fida, a ad\ugat c\ Bellucci ar fi putut fi suspendat patru ani, dar ITF i-a acordat doar perioada minim\, consider=nd c\, pe baza probelor medicale [i [tiin]ifice aduse `n favoarea lui, sportivul a comis o eroare. ~n v=rst\ de 30 de ani, Bellucci nu a mai jucat de la finalul lunii august, spun=nd atunci c\ este accidentat la tendonul lui Ahile. Suspendarea sa va lua sf=r[it la finalul acestei luni.

Nainggolan, pedepsit de AS Roma

Antrenorul echipei AS Roma, Eusebio Di Francesco, a anun]at, ieri, c\ mijloca[ul Radja Nainggolan nu a fost inclus `n lotul pentru meciul cu Atalanta, dup\ ce a f\cut un live pe contul s\u de Instagram `n timpul c\ruia fuma [i consuma b\uturi alcoolice, `n noaptea dintre ani. "Conform regulamentului intern al clubului, pe care eu `l sus]in, iar juc\torul `l accept\, Radja Nainggolan nu va face parte din lot pentru meciul de m=ine cu Atalanta. Acestea sunt regulile", a declarat Eusebio Di Francesco. ~n v=rst\ de 29 de ani, Radja Nainggolan a jucat `n 21 de meciuri pentru AS Roma, `n toate competi]iile din actuala stagiune, [i a reu[it s\ marcheze dou\ goluri [i s\ dea patru pase decisive.

Wenger, trei etape de suspendare

Antrenorul echipei Arsenal Londra, Arsene Wenger, a fost suspendat trei jocuri [i amendat pentru limbajul [i comportamentul fa]\ de arbitri la finalul meciului din 31 decembrie cu West Bromwich Albion, scor 1-1.  Arsene Wenger l-a acuzat pe arbitrul Mike Dean c\ a acordat un "penaltyimaginar" contra echipei sale la final de meci. Wenger a recunoscut c\ a avut limbajul [i comportamentul fa]\ de arbitri insult\toare [i nepotrivite. Antrenorul a fost suspendat trei jocuri [i amendat cu 40.000 de lire sterline. Arsene Wenger va fi suspendat la partidele cu Nottingham Forest (7 ianuarie, Cupa Angliei), Chelsea (10 ianuarie, Cupa Ligii Angliei) [i Bournemouth (14 ianuarie, Premier League).

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Eurocanapeaua

Lucian DÎRDALA

Eurocanapeaua

Ar trebui să ne aşteptăm, cât de curând, la o exprimare publică a coeziunii (regăsite) între doamna von der Leyen şi domnul Michel. Uniunea Europeană nu îşi poate permite să ofere adversarilor ei o satisfacţie precum demisia celui din urmă şi cu atât mai puţin să apară divizată în faţa interlocutorilor externi, fie ei prieteni sau rivali.

Filmuletul zilei

opinii

Un dosar sensibil: Mircea Eliade - Radu Gyr (V)

Florin CÎNTIC

Un dosar sensibil: Mircea Eliade - Radu Gyr (V)

Cum luna martie este legată de naşterea lui Mircea Eliade (13 martie 1907) vă propun un serial care pune câteva accente pe relaţia dintre acesta şi Radu Gyr, un scriitor controversat din cauza activităţii sale politice legionare, plecând de la corespondenţa lor din 1968-1969, aşa cum este ea păstrată la Colecţiile speciale ale bibliotecii Universităţii din Chicago.

De-a joaca

Radu PĂRPĂUȚĂ

De-a joaca

Mă trezisem brusc. Visasem ceva, ce?

În amintirea lui Constantin Munteanu

Alex VASILIU

În amintirea lui Constantin Munteanu

Aparent, despre cei buni la suflet, speciali, este uşor să scrii. Dar cuvintele se aşază încet, pe măsura discreţiei celui evocat acum, la despărţire.

pulspulspuls

Tanti Veorica lansează partid. Pe cine s-ar baza de la Iaşi?

Tanti Veorica lansează partid. Pe cine s-ar baza de la Iaşi?

Atenţiune, atenţiune, stimaţi telespectatori şi simpatice telespectatoriţe: prin anumite redacţii din ţară tropăie de câteva zile un zvonuleţ tare mălăieţ, care zice că madam Veorica, fosta şefă de partidoi, ar urma să lanseze în perioada următoare o nouă construcţie politică cu care să rupă gura târgului. 

Caricatura zilei

Mutare

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.