Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Multe și mărunte: Suspans cu Mutu

GALERIE
mutu
  • mutu
- +

 

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat, ierică noul selecţioner de la tineret va fi numit la 14 ianuarie, după următoarea întrunire a Comitetului Executiv. "S-a discutat profilul viitorului selecţioner pentru selecţionata de tineret, pentru ceea ce înseamnă continuitate şi performanţă. Au fost mai multe nume vehiculate, astfel încât, astăzi, în Comitetul Executiv, directorul tehnic Mihai Stoichiţă a venit şi a prezentat aceste concluzii. Noul selecţioner va fi anunţat pe 14 ianuarie, după următoarea întrunire a Comitetului Executiv. Sunt mai multe nume pe această listă,a declarat Burleanu. El a confirmat că Adrian Mutu este una dintre variantele posibile de selecţioner.

Serena – Caroline, cu casa închisă

Toate cele 11.500 de bilete la evenimentul "The Final One", ultimul meci pe care pe care jucătoarea Caroline Wozniacki îl va disputa în carieră, cu americanca Serena Williams, au fost vândute. Biletele au fost puse în vânzare marţea trecută şi s-au vândut până luni. Caroline Wozniacki va spune adio tenisului ca jucătoare după un meci demonstrativ cu prietena ei Serena Williams, care va avea loc la Royal Arena din Copenhaga, la 20 mai 2020. Meciul va umple probabil sala din Copenhaga, care are o capacitate de 13.000 de locuri. Jucătoarea daneză de tenis, fost lider WTA, a anunţat că se va retrage din activitatea competiţională oficială după ediţia de anul viitor a turneului Australian Open.

Liverpool, pe două fronturi

Din cauza programului încărcat, FC Liverpool joacă două meciuri în mai puţin de 24 de ore. Marţi, de la ora 21.45, rezervele "cormoranilor" vor evolua, în deplasare, cu Aston Villa, în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei.Miercuri, de la ora 19.30, la Doha, prima echipă dispută semifinala Cupei Mondiale a cluburilor, cu mexicanii de la Monterrey. Neil Critchley, antrenorul echipei under 21 a clubului din Liverpool, va fi pe bancă pe Villa Park. Managerul Jürgen Klopp este în Qatar şi va conduce prima echipă la partida de miercuri. Tehnicianul german şi jucătorii lui vor urmări la televizor de la Doha meciul formaţiei under 23.

 

Ibrahimovic în serie C?

Zlatan Ibrahimovic ar putea ajunge în Serie C. Monza i-a oferit un contract pe doi ani și jumătate. Șeful echipei este Adriano Galliani, fost președinte la AC Milan, iar patron este Silvio Berlusconi, fostul finanțator al "diavolilor".  Cei doi sunt convinși să atacantul suedez studiază atent oferta lor. Zlatan Ibrahimovic are 38 de ani și este jucător liber de contract după despărțirea de LA Galaxy. De când a încheiat conturile în SUA a primit o mulțime de oferte. "După ce Berlusconi mi-a dat mandat, i-am făcut o ofertă agentului Mino Raiola. El mi-a spus să discut direct cu Zlatan. De atunci vorbim în fiecare seară. I-am spus să vină la noi, în Serie C. I-am promis că în șase luni ajungem în Serie B, iar după încă un an vom juca în Serie A", a declarat Galliani în Corriere della Sera Fostul milanist a spus că nu este vorba de o glumă și că discuțiile sunt foarte serioase.

 

Apelul contra FRF a fost respins

FRF anunţă că, la data de 12 decembrie 2019, Curtea de Apel Bucureşti a respins definitiv acţiunea formulată de Sorin Răducanu având drept obiect anularea Hotărârii Adunării Generale din 18 aprilie 2018, prin care a fost aleasă noua conducere a Federaţiei Române de Fotbal.Această decizie reprezintă punctul final al proceselor care au vizat desfiinţarea hotărârii Adunării Generale de alegeri din anul 2018, desfăşurate pe parcursul a mai bine de 18 luni.În prezent nu mai există pe rolul instanţelor judecătoreşti niciun litigiu cu privire la anularea hotărârii Adunării Generale a FRF mai sus menţionate.

Antrenor ceh pentru Ludogoreţ

Echipa Ludogoreţ, la care evoluează jucătorii Claudiu Keşeru, Cosmin Moţi şi Dragoş Grigore, va fi antrenată de la începutul anului 2020 de tehnicianul ceh Pavel Vrba, a anunţat campioana Bulgariei.El va fi ajutat de compatrioţii săi Zdenek Becka şi Martin Tichacek, ultimul antrenor de portari, dar şi de bulgarul Stanislav Ghencev, fost principal al echipei. Contractul noului antrenor va fi valabil până în vara anului 2022. Pavel Vrba, 56 de ani, a câştigat trei titluri şi un trofeu al Cupei Cehiei, cu Viktoria Plzen, titlul şi cupa în Slovacia, cu Zilina.El a mai antrenat, printre altele, pe Banik Ostrava şi Anji Mahacikala şi a fost selecţionerul Cehiei, între 2014 şi 2016.

Motociclist italian dopat

Pilotul italian de MotoCP Andrea Iannone (Aprilia) a fost suspendat provizoriu de Federaţia Internaţională de Motociclism, după ce a fost depistat pozitiv la un test antidoping, informează Reuters. În proba de urină a sportivului, furnizată la 3 noiembrie, cu ocazia Marelui Premiu al Malaysiei a fost descoperit un steroid anabolizant. Iannone, care a câştigat în 2016 Marele Premiu al Austriei, poate solicita analiza probei B, în prezenţa lui. Viitorul italianului de 30 de ani în MotoGP este în dubiu. El mai are contract cu Aprilia până la finalul sezonului 2020. În acest sezon, Andrea Iannone a terminat pe locul 16 în clasamentul piloţilor, cu 43 de puncte, având o evoluţie mai slabă decât cea a coechipierului său, spaniolul Aleix Espargaro.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri