Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Multe si mărunte: Toşca, pe mâna lui Lucescu

GALERIE
tosca-betis
  • tosca-betis
- +

 

Clubul PAOK Salonic, la care antrenor este Răzvan Lucescu, a obţinut împrumutul pe un sezon al fundaşului Alin Toşca de la Betis Sevilla. Gruparea din Grecia îl poate transfera definitiv pe Toşca la finalul perioadei de împrumut.Toşca mai are contract cu Betis până în vara anului 2021, iar în ianuarie a fost împrumutat în Serie A, la Benevento, formaţie care a retrogradat la finalul sezonului. În ianuarie 2017, Betis a plătit un milion de euro clubului FCSB pentru internaţionalul român de 26 de ani.

FCSB, în pericol de sancţiune

UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva clubului FCSB după meciul cu Hajduk Split, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Europa.  Clubul bucureştean va fi anchetat pentru aruncarea de obiecte în teren, folosirea de materiale pirotehnice, pătrunderea suporterilor pe suprafaţa de joc şi organizare deficitară. Dacă va fi găsită vinovată, echipa bucureşteană ar putea juca un meci european cu porţile închise. Formaţia FCSB s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa, după ce a învins, la 16 august, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Hajduk Split. În minutul 53, Nedelcu a fost rănit la nas de un obiect aruncat din tribună. El a avut nevoie de îngrijiri timp de câteva minute, deoarece îi sângera nasul.

Anton schimbă echipa în Rusia

Mijlocaşul Paul Anton a fost transferat de Anji Mahacikala la Krîlia Sovetov Samara pentru următoarele trei sezoane. Paul Anton, 27 de ani, a fost transferat de Dinamo la Anji Mahacikala în decembrie 2017, el semnând un contract pe două sezoane şi jumătate. Anton a mai evoluat la Gloria Bistriţa, Delta Tulcea, FCM Târgu Mureş şi Pandurii Târgu Jiu.

Cine ne fluieră în Liga Europa?

Partida Dudelange - CFR Cluj, programată, joi, de la ora 21.00, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, va fi condusă de o brigadă din Suedia, avându-l la centru pe Andreas Ekberg. El va fi ajutat de asistenţii Mehmet Culum şi Stefan Hallberg, iar rezervă va fi Kristoffer Karlsson. Scoţianul William Collum va fi la centru la partida Rapid Viena - FCSB din aceeaşi fază a competiţiei. Collum va fi ajutat de David McGeachie, Douglas Ross, ambii asistenţi, şi de rezerva Nicholas Walsh. Meciul va avea loc joi, de la ora 21.30.

Debutul lui Ganea întârzie

Fundaşul Cristian Ganea nu a fost oprit de antrenorul Eduardo Berizzo în lotul echipei Athletic Bilbao pentru primul meci al noului sezon al campionatului spaniol. Fosrmaţia bască a câştigat, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), meciul din prima etapă disputat cu Leganes. Golurile au fost marcate de Nolaskoain ('27) şi Muniain ('90^3), respectiv Jonathan Silva ('33). Ganea este la Bilbao din această vară. El a fost transfeat de la FC Viitorul în ianuarie, dar a mai fost lăsat la Ovidiu în returul campionatului trecut.

Salariu record pentru Hazard

Chelsea îi oferă mijlocaşului Eden Hazard cel mai mare salariu din istoria clubului pentru ca internaţionalul belgian să-şi prelungească înţelegerea valabilă până în 2020, informează presa engleză. Londonezii îi propun o mărire a salariului de la 225.000 de euro pe săptămână la 334.000 de euro. Hazard a fost dorit cu insistenţă în această vară de Real Madrid, dar transferul nu s-a concretizat. În vârstă de 27 de ani, Hazard este la Chelsea din vara anului 2012, după ce înainte evoluase la Lille. El a jucat 210 meciuri în campionat pentru gruparea engleză, marcând 69 de goluri. Eden Hazard are 92 de selecţii în naţionala Belgiei, pentru care a înscris de 25 de ori.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri