Muzeul Sportului Ieşean
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Muzeul Sportului Ieşean

GALERIE
socios1
  • socios1
- +

Asociaţia Suporterilor Socios Iaşi caută spaţiu pentru expunerea mai multor produse

 

 

 

În ultima perioadă, suporterii ieşeni şi-au creat mai multe asociaţii non-profit. Una dintre acestea, Asociaţia Suporterilor Socios Iaşi, şi-a propus să deschidă un Muzeu al Sportului Ieşean. Lângă Cătălin Alexandru, un fan despre care “Ziarul de Iaşi” v-a mai informat că a venit cu această idee, înainte de a deveni unul din membrii fondatori ai AS Socios, au venit nepotul lui, Bogdan Tînjală şi Roxana Hardulea. Aceştia au dat un impuls mai mare iniţiativei mai vechi a lui Cătălin. “Principalul nostru scop este promovarea sportului ieşean, a educaţiei fizice şi activităţilor sportive. Ţintele stabilite în start sunt înfiinţarea unui Muzeu al Sportului Ieşean, cu materiale diverse, din toate disciplinele şi atragerea copiilor în vederea practicării sportului” povesteşte Bogdan, care a adăugat: “Cătălin a început, de mai mult timp, să colecteze diferite materiale. A ajuns la un număr impresionant de tricouri, insigne, fulare, programe etc. Am tot încercat să facem rost de un spaţiu pentru a le expune, însă nu am reuşit până acum, neavând fondurile necesare. Căutăm în continuare sponsori sau un spaţiu cu o chirie modică, sperăm ca în acest an să concretizăm proiectul” a spus Bogdan, care s-a referit şi la alte acţiuni derulate: “De pe 1 noiembrie 2017 am demarat proiectul «Mingi în şcoli», menit să atragă copiii spre sport. Până acum, am vizitat trei şcoli: Gheorghe I. Brătianu, Ion Ghica şi Alecu Russo. În funcţie de fondurile pe care le vom atrage sau materiale pe care le vom obţine, ne dorim să intensificăm aceste acţiuni”.

“Socios” vrea să se implice şi pe alte planuri: “Am depus la OSIM o cerere pentru recuperarea unei steme mai vechi a FC Politehnica. Ne luptăm pe multiple planuri pentru ca tradiţia sportivă a oraşului să fie păstrată, respectată şi apreciat  ă”. Alte detalii despre activitatea asociaţiei pot fi găsite pe site-ul  www.sociosiasi.ro  

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Temă

Cătălin ONOFREI

Temă

Test de reflecţie cognitivă: deliberare versus intuiţie.

Filmuletul zilei

opinii

Epilare inghinală

Briscan ZARA

Epilare inghinală

Sunt multe studii despre cum afectează psihologia omului ceea ce vedem, auzim, simţim din exterior. La fiecare întindere de coardă are loc o excitare a neuronilor care provoacă senzaţii neplăcute persoanei, dar dacă lucrurile se repetă, neplăcerea dispare încetul cu încetul şi apare o oarecare toleranţă la acea senzaţie, poate chiar e înlocuită cu plăcere. Nu mai eşti afectat, nu te mai impresionează în sens rău. Asta nu înseamnă că devii mai puternic, ci mai nesimţit, mai rigid, mai greu impresionabil.

Ocupare, şomaj şi câştiguri salariale în judeţul Iaşi

Ciprian IFTIMOAEI

Ocupare, şomaj şi câştiguri salariale în judeţul Iaşi

Articolul din această săptămână, ceva mai tehnic decât precedentele, demonstrează cu date statistice că, înainte de declanşarea pandemiei de COVID-19, nu a existat o criză a forţei de muncă în judeţul Iaşi.

New York, metropola vizionară

Mihai DORIN

New York, metropola vizionară

Conduita americană în raport cu celelalte civilizaţii ale lumii are şi o inevitabilă dimensiune imperială, însă felul în care ei au înţeles să valorifice cultura, rafinamentul, patriotismul, şi, nu în ultimul rând banii cetăţenilor în serviciul public, mărturiseşte despre măreţia naţiunii şi despre spirit vizionar. Pentru că în niciun alt loc din lume, patrimoniul cultural nu s-a îmbogăţit precum în America, prin râvna şi voinţa liberă a cetăţenilor educaţi şi prosperi. Statul este doar managerul acestui concept cultural.

pulspulspuls

Costel l-a bătut pe Măricel ca pe fasole. Iacătă ce scor de maidan: 11 la 6!

Costel l-a bătut pe Măricel ca pe fasole. Iacătă ce scor de maidan: 11 la 6!

Băbăetee băă, pfiu, pfiuu, pfiuuuu.... Ia’n fiţi atenţi aicea la băiatu’ pe ce se mai cheltuie bănuţul ieşenilor, că poate pe asta nu o ştiaţi! 

Caricatura zilei

Urna

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.