anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 25.06.2022

Advertorial

Ne adaptăm strategia de afaceri pentru un viitor cu zero emisii nete de carbon (P)

GALERIE
energie verde borg unuenergie verde borgwarner
 • energie verde borg unu
 • energie verde borgwarner
- +

Există puține provocări astăzi la fel de importante precum crearea unor soluții care să ne aducă un viitor cu zero emisii nete de carbon. Acest lucru înseamnă asumarea unui angajament pentru a îmbunătăți constant transportul oamenilor și al bunurilor.

În strategia noastră de afaceri am declarat că ne concentrăm pe creșterea producției de componente pentru vehicule electrice și pentru alte tipuri de piese auto care să permită transportul cu emisii cât mai mici, spre zero emisii.

Considerăm că mixul de produse și flexibilitatea noastră, ne permit să facilităm cu succes tranziția către emisii scăzute de carbon. Această strategie ne oferă capacitatea să fim pregătiți pentru un viitor bazat pe o diversitate de reglementări, solicitări ale consumatorilor sau cerințele producătorilor de autovehicul – inclusiv un viitor cu zero emisii nete de carbon până în 2050.

Planificarea noastră strategică pentru zero emisii nete de carbon se extinde la toate operațiunile noastre, fiind corelată cu obiectivul anunțat recent, cel de a deveni neutri din perspectiva emisiilor de carbon până în 2035, pentru emisiile indirecte (definite la nivel mondial ca fiind de tip Scope 1) și toate celelalte categorii de emisii (încadrate la nivel mondial în clasificarea de tip Scope2).

Pe măsură ce crește afacerea noastră, adăugăm noi facilități sau le extindem pe cele existente, având în prim plan sustenabilitatea în timp ce investim în actualizarea facilităților pentru a ne îndeplini obiectivele.

Scopul nostru este să eliminăm sau să compensăm emisiile de carbon de tip Scope 1 și Scope 2 pentru a obține reduceri semnificative și continue ale emisiilor de carbon.

Ca un prim pas, în fabrica BorgWarner Iași am instalat 66 de panouri solare în 2021 pentru a reduce consumul de energie și emisiile de CO2.

Mai mult, fabrica este aprovizionată 100% cu energie regenerabilă, provenită de la un parc eolian situat în sudul României.

Administrarea unei afaceri eficiente cu operațiuni sustenabile benefice pentru mediu ne reprezintă, fiind o parte naturală a ceea ce facem.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Să ne pregătim pentru ce-i mai rău

Pavel LUCESCU

Să ne pregătim pentru ce-i mai rău

La anumite intervale de timp, istoria pare să-şi iasă din minţi. Nu suntem departe, dimpotrivă, de un asemenea moment. Îl întrezărim şi îl simţim deja, dar e abia începutul. Nu ştim cât va dura mica apocalipsă, nu ştim de fapt nici cât de mică sau mare va fi şi nici cum voi ieşi din ea. Cei care vom ieşi. Dar ne putem pregăti, învăţând sau reînvăţând să fim mai buni. Cu ceilalţi şi cu noi înşine.

opinii

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

Iaşi, oraşul teilor

George PLEȘU

Iaşi, oraşul teilor

În niciun oraş rolul teilor nu este atât de important ca la Iaşi. Şi nu doar prin legătura cu Teiul lui Eminescu şi importanţa pe care poetul, sub influenţa folclorului german, unde era considerat copacul îndrăgostiţilor, a atribuit-o acestei specii. Ci prin modul în care mirosul teilor devine parte din patrimoniul intangibil al oraşului. Nu există ieşean, născut aici sau venit din alte părţi, ba chiar studenţi sau turişti, care să fi trecut în iunie prin capitala Moldovei şi să nu aibă amintiri unice legate de teii în floare.

Omul textual, noul protagonist postmodern

Codrin Liviu CUȚITARU

Omul textual, noul protagonist postmodern

Omul textual nu are o identitate stabilă, el migrează tipologic, în universul ficţional. Nu-şi arată niciodată fizionomia. Preferă imaginea „haşurată”, decompusă în „aburul” literaturii. Bret Easton Ellis este, indubitabil, unul dintre cei mai mari prozatori contemporani, un postmodernist pur-sânge.

pulspulspuls

Saga Jiji&Mihăiţă - Nepoţelu’ revine în prim-plan: noi ponturi pentru vechi piste

Saga Jiji&Mihăiţă - Nepoţelu’ revine în prim-plan: noi ponturi pentru vechi piste

La cererea publicului, stimaţi telespectatori, revenim la cele spuse aicea pe la începutul săptămânii curente referitor la destinul tragi-cosmic al şmenului penal Skoda şi la rolul unui procurorel nepoţel al unei inculpate conţilieră personală de actual edil şef. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.