anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

sambata, 03.06.2023

Advertorial

Ne adaptăm strategia de afaceri pentru un viitor cu zero emisii nete de carbon (P)

GALERIE
energie verde borg unuenergie verde borgwarner
  • energie verde borg unu
  • energie verde borgwarner
- +

Există puține provocări astăzi la fel de importante precum crearea unor soluții care să ne aducă un viitor cu zero emisii nete de carbon. Acest lucru înseamnă asumarea unui angajament pentru a îmbunătăți constant transportul oamenilor și al bunurilor.

În strategia noastră de afaceri am declarat că ne concentrăm pe creșterea producției de componente pentru vehicule electrice și pentru alte tipuri de piese auto care să permită transportul cu emisii cât mai mici, spre zero emisii.

Considerăm că mixul de produse și flexibilitatea noastră, ne permit să facilităm cu succes tranziția către emisii scăzute de carbon. Această strategie ne oferă capacitatea să fim pregătiți pentru un viitor bazat pe o diversitate de reglementări, solicitări ale consumatorilor sau cerințele producătorilor de autovehicul – inclusiv un viitor cu zero emisii nete de carbon până în 2050.

Planificarea noastră strategică pentru zero emisii nete de carbon se extinde la toate operațiunile noastre, fiind corelată cu obiectivul anunțat recent, cel de a deveni neutri din perspectiva emisiilor de carbon până în 2035, pentru emisiile indirecte (definite la nivel mondial ca fiind de tip Scope 1) și toate celelalte categorii de emisii (încadrate la nivel mondial în clasificarea de tip Scope2).

Pe măsură ce crește afacerea noastră, adăugăm noi facilități sau le extindem pe cele existente, având în prim plan sustenabilitatea în timp ce investim în actualizarea facilităților pentru a ne îndeplini obiectivele.

Scopul nostru este să eliminăm sau să compensăm emisiile de carbon de tip Scope 1 și Scope 2 pentru a obține reduceri semnificative și continue ale emisiilor de carbon.

Ca un prim pas, în fabrica BorgWarner Iași am instalat 66 de panouri solare în 2021 pentru a reduce consumul de energie și emisiile de CO2.

Mai mult, fabrica este aprovizionată 100% cu energie regenerabilă, provenită de la un parc eolian situat în sudul României.

Administrarea unei afaceri eficiente cu operațiuni sustenabile benefice pentru mediu ne reprezintă, fiind o parte naturală a ceea ce facem.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Organizarea Summitului CPE în Republica Moldova: beneficii și manipulări politice

Radu POPESCU

Organizarea Summitului CPE în Republica Moldova: beneficii și manipulări politice

Pentru că nu toate lucrurile pot fi perfecte până la capăt, un aspect interesant ce trebuie remarcat este modul în care primarul pro-rus al Chișinăului, Ion Ceban, (care se prezintă acum ca pro-european, în ciuda trecutului său pro-rus, așezat de-a stânga socialistului Igor Dodon) a încercat să-și schimbe imaginea, profitând de vizibilitatea evenimentului, pentru a-și promova propriile interese politice.

opinii

Dosoftei, primul și cel mai mare poet român de până la Eminescu (II)

Eugen MUNTEANU

Dosoftei, primul și cel mai mare poet român de până la Eminescu (II)

Autorul serialului continuă argumentația ideii formulate în titlu, marcând astfel aniversarea, în anul în curs, a celor 350 de ani de la tipărirea versiunii versificate a psalmilor biblici în limba română.

Rapide notaţii „la cald”

Alexandru CĂLINESCU

Rapide notaţii „la cald”

Negocierile dintre guvernanţi şi liderii sindicatelor nu m-au convins. Liderii mi s-au părut cam oscilanţi, gata să se înţeleagă cu puterea şi cred că doar presiunea venită de la „bază” i-a determinat să nu cedeze.

Carol Mihalic de Hodocin (1)

Neculai SEGHEDIN

Carol Mihalic de Hodocin (1)

În faţa Catedralei Mitropolitane din Iaşi există o lucrare monumentală din fontă, cu o înălţime de aproape 7 metri şi o greutate de 4,3 tone, realizată în stil gotic după planurile inginerului hidraulic şi montanist Carol Mihalic de Hodocin. Este vorba de o cişmea, turnată în Moravia, monumentul fiind consfinţit îndămânării publice de către Grigore Ghica la 1851, după cum este precizat în înscripţia în română şi latină de pe lucrarea cu pricina.

pulspulspuls

Calcule electorale la partidoiul ieşean: brânză mare sau urdă mică

Calcule electorale la partidoiul ieşean: brânză mare sau urdă mică

Prin partidoi se bârfeşte că unul din argumentele pentru care fostul activist pro-autostradă şi fost conţilier ministerial ieşean Cătălin Brânzoi a fost uns şef interimar la compania de autostrăzi şi drumuri naţionalear fi fost şi socoteala lui nea Măricel că, în acest mod, îşi măreşte baza de recrutare pentru un candidat cât mai viabil la Premăria ieşeană. 

Caricatura zilei

Greva și Mașina școală

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca daca salariile profesorilor vor fi dublate in urma grevei calitatea actului educational va creste

vezi raspunsuri