Advertorial

Ne adaptăm strategia de afaceri pentru un viitor cu zero emisii nete de carbon (P)

miercuri, 23 martie 2022, 09:15
2 MIN

Există puține provocări astăzi la fel de importante precum crearea unor soluții care să ne aducă un viitor cu zero emisii nete de carbon. Acest lucru înseamnă asumarea unui angajament pentru a îmbunătăți constant transportul oamenilor și al bunurilor.

În strategia noastră de afaceri am declarat că ne concentrăm pe creșterea producției de componente pentru vehicule electrice și pentru alte tipuri de piese auto care să permită transportul cu emisii cât mai mici, spre zero emisii.

Considerăm că mixul de produse și flexibilitatea noastră, ne permit să facilităm cu succes tranziția către emisii scăzute de carbon. Această strategie ne oferă capacitatea să fim pregătiți pentru un viitor bazat pe o diversitate de reglementări, solicitări ale consumatorilor sau cerințele producătorilor de autovehicul – inclusiv un viitor cu zero emisii nete de carbon până în 2050.

Planificarea noastră strategică pentru zero emisii nete de carbon se extinde la toate operațiunile noastre, fiind corelată cu obiectivul anunțat recent, cel de a deveni neutri din perspectiva emisiilor de carbon până în 2035, pentru emisiile indirecte (definite la nivel mondial ca fiind de tip Scope 1) și toate celelalte categorii de emisii (încadrate la nivel mondial în clasificarea de tip Scope2).

Pe măsură ce crește afacerea noastră, adăugăm noi facilități sau le extindem pe cele existente, având în prim plan sustenabilitatea în timp ce investim în actualizarea facilităților pentru a ne îndeplini obiectivele.

Scopul nostru este să eliminăm sau să compensăm emisiile de carbon de tip Scope 1 și Scope 2 pentru a obține reduceri semnificative și continue ale emisiilor de carbon.

Ca un prim pas, în fabrica BorgWarner Iași am instalat 66 de panouri solare în 2021 pentru a reduce consumul de energie și emisiile de CO2.

Mai mult, fabrica este aprovizionată 100% cu energie regenerabilă, provenită de la un parc eolian situat în sudul României.

Administrarea unei afaceri eficiente cu operațiuni sustenabile benefice pentru mediu ne reprezintă, fiind o parte naturală a ceea ce facem.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii