Nea Măricel , refugiat politic la liberali?
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Nea Măricel , refugiat politic la liberali?

GALERIE
puls
  • puls
- +

Una tare pe ziua de azi, stimaţi telespectatori, povestită ieri de unii leberali ieşeni, cărora le-au spus-o junii din filială aflaţi alaltăseară la sediul din Podu Roş, unde organizau ultimele lipiri de afişe. 

Povesteau ieri aceştia că o echipă electorală a partidoiului, din aia cu veste roşii ce împarte pliante prin târg şi vrea să vorbească cu oamenii, în frunte cu nenea Măricel, ar fi fost luată la trei păzeşte de un grup de pensionari şahişti din părculeţul din zonă, aţâţaţi de câţiva tineri mai nervoşi şi mai tatuaţi.

Speriaţi, cei din trupa cu veste roşii, cu nenea Măricel tot în frunte, care alerga cel mai tare, s-au refugiat în disperare de cauză taman în sediul duşmanilor politici leberali, sediu care le era în drum, totul până a trecut valul furiei. Lipsiţi de experienţă politică, şi până s-au prins junii liberali care e treaba, şi până i-au mai şi poftit cu greu afară, nervoşii din faţă s-au împrăştiat, iar speriaţii şi-au putut vedea de drum mai departe. Întrebând pe la partidoi, aflăm însă că treaba a stat cam pe invers: vestele roşii au intrat acolo la ‘şto, ca să împartă fluturaşi. Vedeţi: e ca şi în politică: adevăr pe la jumate. ULTIMA ORA: Maricel neaga spusele liberalilor, asa ca intr-adevar e pe jumatate.

Cum a tocat Cozet mălaiul de campanie userist de la Iaşi?

Noutăţi de campanie şi de la useriştii ieşeni. Cică dipotata Cozet ar fi primit o alocaţie de bani de la Otoritatea Electorală, din cota de la buget destinată partidului ei, pentru un sondaj electoral la Iaşi. Numai că ea nu a vrut să facă sondajul cu cine i s-a indicat de la centru, ci a găsit ea unul să-i facă sondaj, iar ăla a anunţat în ultimul moment că nu poate face. Asa că banii nu se mai pot lua: sentinţă definitivă. Oare aşa vrea Cozet să ne cheltuiască şi bugetul, când o fi la putere?

Hopa! Iaca şi ce pliante împarte fostul dipotat Sorin Iacoban prin târg! Ce vedeţi jos sunt două din cele 8 pagini ale pliantului electoral al ProRomânia. O fi oare câştigătoare marmelada?

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Europa se loghează în reţea

Lucian DÎRDALA

Europa se loghează în reţea

Platforma digitală, accesibilă la adresa futureu.europa.eu (cu posibilitatea selectării limbii române), îi invită pe cetăţenii „obişnuiţi” să-şi spună părerea sau să reacţioneze la postările altora, operând asemenea unei reţele sociale.

Filmuletul zilei

opinii

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Florin CÎNTIC

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Ultima decadă a lunii aprilie marchează pentru mine două comemorări speciale ale unor figuri intelectuale româneşti de care s-a întâmplat să mă ocup şi care s-au săvârşit din viaţă una după alta, chiar dacă la un secol distanţă: Vasile Conta (21 aprilie 1882) şi Mircea Eliade (22 aprilie 1986).

Cristian Mandeal: „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (I)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal: „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (I)

Sigur că tot talentul, pregătirea minuţioasă şi inspirată la Conservatorul din Bucureşti cu profesorul Constantin Bugeanu (din păcate, rolul său de pedagog în formarea dirijorilor afirmaţi ulterior este trecut astăzi sub tăcere...), pregătirea permanentă după absolvire l-au detaşat pe Cristian Mandeal din rândurile generaţiei sale, dorinţa de a învăţa în continuare, de a-şi înfăptui concepţia interpretativă fructificând ocaziile apărute, i-au asigurat evoluţia. 

Epilare inghinală

Briscan ZARA

Epilare inghinală

Sunt multe studii despre cum afectează psihologia omului ceea ce vedem, auzim, simţim din exterior. La fiecare întindere de coardă are loc o excitare a neuronilor care provoacă senzaţii neplăcute persoanei, dar dacă lucrurile se repetă, neplăcerea dispare încetul cu încetul şi apare o oarecare toleranţă la acea senzaţie, poate chiar e înlocuită cu plăcere. Nu mai eşti afectat, nu te mai impresionează în sens rău. Asta nu înseamnă că devii mai puternic, ci mai nesimţit, mai rigid, mai greu impresionabil.

pulspulspuls

Un fakenews fain la Iaşi, care să marcheze câştiguri babane

Un fakenews fain la Iaşi, care să marcheze câştiguri babane

Atenţie mare în aceste zile nu numai la ştirile politice mai şugubeţe, stimaţi telespectatori, ci şi la alea economice mai săltăreţe, că şi de-aici pot sări iepuri după care să alergi de-ţi ies ochii din cap şi tot să nu-i prinzi. 

Caricatura zilei

Fără facebook

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.