Ness România va angaja în următorii doi ani la Iaşi 200 de persoane
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 02.12.2020

Ness România va angaja în următorii doi ani la Iaşi 200 de persoane

GALERIE
foto DAN LUCA -ness- 6019
  • foto DAN LUCA -ness- 6019
- +

Ness România, parte a Ness Technologies, unul dintre cei mai importanţi furnizori globali de servicii IT, va crea la Iaşi 200 de noi locuri de muncă în perioada 2014-2016, datorită cererii în creştere pentru serviciile furnizate de companie.

După încadrarea noilor angajaţi, echipa Ness din Iaşi va ocupa locul doi în Europa de Est, la număr de personal. Un alt factor major care va contribui la extinderea echipei Ness de la Iaşi este decizia Executivului de la Bucureşti de a aproba companiei un ajutor de stat în valoare de 5,4 milioane de euro pentru implementarea proiectului de investiţii. Timp de doi ani de zile, statul român va acoperi 50% din cheltuielile cu noii recrutaţi, Ness România fiind obligată să păstreze timp de cinci ani aceste poziţii. Ajutorul de stat este acordat în baza schemei pentru sprijinirea investiţiilor care promovează dezvoltarea regională prin utilizarea tehnologiilor noi şi crearea de locuri de muncă, instituită prin Hotărârea de Guvern nr. 797/2012. În cadrul proiectului de extindere, Ness România va furniza servicii de “Dezvoltare software orientat client”, pe care le prestează deja din a doua jumătate a anului 2012. Prin implementarea proiectului de investiţii se doreşte creşterea ponderii cifrei de afaceri aferentă acestei activităţi până la aproximativ 90% din valoarea cifrei de afaceri a companiei, au indicat oficialii Ness România. Centrul de Dezvoltare Ness de la Iaşi şi-a extins luna trecută suprafaţa de birouri din clădirea United Business Center 2 din ansamblul Palas cu încă 650 mp, ocupând în prezent 2.100 mp, desfăşuraţi pe trei etaje.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vot de Sf. Nicolae

Lucian DÎRDALA

Vot de Sf. Nicolae

Chiar dacă parlamentarii şi Parlamentul, ca instituţie, nu se bucură de încredere în rândul opiniei publice, cetăţenii României sunt singurii care pot remedia această situaţie, prin voturile lor. Singura condiţie ar fi ca ele să fie rezultatul unui proces de reflecţie atentă şi, poate, de deliberare sinceră cu cei apropiaţi.

Filmuletul zilei

opinii

Votul ca dar

Florin CÎNTIC

Votul ca dar

Deşi nu sunt superstiţios, m-am gândit să reiau acest text scris înainte de europarlamentarele de anul trecut, cu speranţa că poate nu şi-a pierdut din caracterul său profetic şi duminică va fi dusă la bun sfârşit o acţiune începută atunci.

O lume ce gândea în basme şi vorbea în poezii

Radu PĂRPĂUȚĂ

O lume ce gândea în basme şi vorbea în poezii

Această lume nu judeca sau, vai! nu condamna lumea de ieri cu mintea de azi, stângistă, de un neomarxism avântat şi prostesc. Măcar de-ar fi numai prefăcut, dar e prostesc. Nu cunoştea „progresismul” actual şi nici nu-l practica. Pentru ea lumea veche era şi lumea de azi, nu era una „mai înaintată”. 

Boala locvacităţii deşănţate

Ioan MILICĂ

Boala locvacităţii deşănţate

Să ne imaginăm, urmând firul consideraţiilor lui Huxley, că apocalipsa discursivă declanşată pe durata pandemiei actuale se traduce nu numai într-un puhoi de bâlbe, aberaţii, confuzii şi nehotărâri de tot soiul, ci şi într-un lanţ de constrângeri, privaţiuni şi pedepse, impuse printr-un discurs public ofensiv şi cinic, care amplifică încordarea şi istovirea psihică a indivizilor. 

pulspulspuls

Mesaj pentru nea Orban: iacătă de ce tac mâlc băieţii matale!

Mesaj pentru nea Orban: iacătă de ce tac mâlc băieţii matale!

Fiindc-am auzit că tot a anunţat nea Şică Orban că vine azi la Iaşi, am zis că merită să-i transmitem pe această cale şi o anume informare despre care suntem siguri că nu ştiu să i-o spună conţilierii lui de la Bucureşti, în legătură cu Iaşul. 

Caricatura zilei

Defilare cu distanțare

www.haidalacafeasiceai.ro

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.