Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Netflix: Serialele și filmele noi ce apar în luna martie

GALERIE
filme, netflix
  • filme, netflix
- +

Luna martie vine, ca întotdeauna, cu seriale și filme noi pe Netflix, numai bune de a ne mai distrage atenția de la ororile războiului de lângă noi.

În luna martie poți urmări pe Netflix:

Against The Ice, un film de supraviețuire cu Nikolaj Coster-Waldau și Joe Cole în rolurile principale, despre o expediție daneză care prezintă și o poveste adevărată despre prietenie, dragoste și puterea uimitoare a companiei;
The Adam Project, un film sci-fi despre călătoria în timp în care un pilot (Ryan Reynolds) face echipă cu sinele lui mai tânăr și cu regretatul său tată (Mark Ruffalo) pentru a se împăca cu trecutul său, salvând în același timp viitorul;
și, venit din Shondaland, serialul romantic, scandalos și inteligent Bridgerton se întoarce pentru Sezonul 2, unde îl vom vedea pe Anthony, cel mai mare frate și viconte Bridgerton, în timp ce încearcă să își găsească o soție potrivită.

Titlurile lunii martie pe Netflix

Against the Ice (din 2 martie)

În 1909, expediția polară daneză, condusă de căpitanul Ejnar Mikkelsen încerca să se opună pretenției Statelor Unite asupra nord-estului Groenlandei, bazată pe supoziția că Groenlanda ar fi fost compusă din două porțiuni distincte. Lăsându-și echipajul pe vapor, Mikkelsen pornește într-o călătorie cu sania peste întinderea de gheață însoțit de neexperimentatul Iver Iversen.

Cei doi reușesc să descopere dovada că Groenlanda este o singură insulă, însă revenirea la vapor durează mai mult și se dovedește a fi mai dificilă decât se așteptaseră. Confruntându-se cu foamea și epuizarea și atacați de urși polari, cei doi reușesc în cele din urmă să se întoarcă, însă găsesc vaporul zdrobit de gheață și tabăra abandonată.

Sperând să fie salvați, cei doi se luptă pentru a rămâne în viață. Pe măsură ce zilele devin tot mai lungi, bărbații încep să piardă contactul cu realitatea, iar neîncrederea și paranoia își fac simțită prezența. Această combinație se dovedește a fi extrem de periculoasă pentru încercarea lor de a supraviețui.

The Adam Project (din 11 martie)

Un pilot care călătorește în timp face echipă cu el însuși în tinerețe și cu răposatul lui tată pentru a-și accepta trecutul și a salva viitorul.

Bridgerton: Sezonul 2 (din 25 martie)

De la Shondaland și creatorul Chris Van Dusen, cel de-al doilea sezon din Bridgerton îl urmărește pe Lord Anthony Bridgerton, cel mai mare frate și viconte Bridgerton, în timp ce încearcă să își găsească o soție potrivită. Condus de datoria lui de a susține numele familiei, căutarea lui Anthony a unei debutante care să îndeplinească standardele lui imposibile pare nefastă până când Kate și sora ei mai mică Edwina Sharma sosesc din India.

Când Anthony începe să o curteze pe Edwina, Kate descoperă adevărata natură a intențiilor sale - o adevărată potrivire de dragoste nu este pe lista lui de priorități - și decide să facă tot ce-i stă în putere pentru a opri posibila căsătorie. Dar, făcând acest lucru, meciurile dintre Kate și Anthony nu fac decât să-i apropie, complicând lucrurile de ambele părți.

În Grosvenor Square, familia Featherington trebuie să-l întâmpine pe cel mai nou moștenitor al proprietății lor, în timp ce Penelope continuă să navigheze prin mulțime, păstrând în același timp cel mai profund secret față de oamenii cei mai apropiați.

Seriale Netflix

The Guardians of Justice (din 1 martie)

După ce liderul lor aparent neînfricat se autodistruge, o echipă de supereroi cu probleme trebuie să înfrunte răul care mocnește în lume și în ei înșiși.

Midnight at the Pera Palace (din 3 martie)

Aflată într-un vechi hotel din Istanbul, o jurnalistă este aruncată în trecut și trebuie să dejoace un complot care ar putea schimba soarta Turciei contemporane.

The Parisian Agency: Exclusive Properties: Sezonul 2 (din 3 martie)

Alătură-te familiei Kretz în timp ce își ajută clienții să găsească locuințe extraordinare în Franța și în străinătate și aruncă o privire în viața lor de zi cu zi.

Pieces of Her (din 4 martie)

Când în orășelul ei are loc un atac violent care scoate la iveală amenințări ascunse și secrete mortale, o femeie începe să reconstituie trecutul întunecat al mamei ei.

An Astrological Guide for Broken Hearts: Sezonul 2 (din 8 martie)

În timp ce Alice continuă să aibă succes cu emisiunea „Astrele iubirii”, propria ei poveste de iubire cu Davide nu se dovedește a fi tocmai previzibilă.

Queer Eye Germany (din 9 martie)

Experți în modă, frumusețe, sănătate, design și stil de viață, cei cinci fabuloși fascinează o lume întreagă și schimbă vieți în acest serial despre transformări.

The Last Kingdom: Sezonul 5 (din 9 martie)

O pace fragilă domnește în Anglia de ani buni, dar Uhtred crede că necazurile se adună la orizont, iar evenimentele îi confirmă în curând bănuielile.

Formula 1: Drive to Survive: Sezonul 4 (din 11 martie)

Douăzeci de piloți, atât începători, cât și veterani, concurează în acest nou sezon de curse Formula 1 plin de drame și adrenalină.

Life After Death With Tyler Henry (din 11 martie)

În acest reality-show intim, clarvăzătorul Tyler Henry oferă răspunsuri și împăcare din lumea de dincolo în timp ce explorează trecutul propriei familii.

Soil (din 17 martie)

Un antreprenor autoproclamat crede că a dat lovitura cu o afacere care promite să îngroape morții din comunitatea sa în pământ importat în Belgia tocmai din Maroc.

Cracow Monsters (din 18 martie)

O tânără urmărită de propriul trecut se alătură unui misterios profesor și grupului său de studenți care studiază fenomene paranormale și se luptă cu demonii.

Eternally Confused and Eager for Love (din 18 martie)

Adesea ghidat (greșit) de o voce imaginară nesuferită, un tânăr inadaptat și singuratic de 20 și ceva de ani încearcă din răsputeri să-și facă o prietenă.

Human Resources (din 18 martie)

În acest serial derivat din Big Mouth, Zburătoarele, Monștrii Hormonilor și o grămadă de alte creaturi se confruntă cu drame la locul de muncă și cu clienții lor oameni.

Light the Night: Partea 3 (din 18 martie)

După accident, femeile de la barul Scânteia continuă să caute răspunsuri, dar adevărul este mult mai complicat decât se așteptau.

Standing Up (din 18 martie)

În Paris, patru tineri comedieni de stand-up își urmează visul de a atinge gloria, dar au de-a face cu presiuni financiare, tensiuni în familie și aventuri romantice.

Twenty Five Twenty One (din 19 martie)

Într-o perioadă în care visele par de neatins, o scrimeră adolescentă își urmează ambiția și întâlnește un tânăr muncitor care caută să-și refacă viața.

Forecasting Love and Weather (din 20 martie)

La administrația națională meteo, dragostea se prognozează la fel de greu ca ploaia și cerul senin pentru o angajată conștiincioasă și colegul ei plin de viață.

Thirty-Nine (din 24 martie)

Împreună la bine și la greu, trei prietene rămân unite în timp ce se confruntă cu viața, dragostea și pierderea în pragul vârstei de 40 de ani.

Business Proposal (din 28 martie)

Deghizată, Ha-ri merge la o întâlnire aranjată ca să-l sperie pe pretendent. Dar situația scapă de sub control când află că acesta e șeful ei și o vrea de soție.

Filme lansate în luna martie pe Netflix
The Weekend Away (din 3 martie)

Prietena ei cea mai bună dispare în timpul unui sejur în Croația, așa că Beth încearcă să afle ce s-a petrecut, însă descoperă doar un șir neîntrerupt de minciuni.

 

Meskina (din 4 martie)

La peste 30 de ani, cu inimă frântă și fără serviciu, Leyla vrea să se reinventeze și să-și caute fericirea, în timp ce familia încearcă să-i găsească altă pereche.

The Invisible Thread (din 4 martie)

Un adolescent cu doi tați creează un documentar despre părinții lui, dar este surprins atunci când, în viața reală, intervine o întorsătură de situație în familia sa.

Autumn Girl (din 8 martie)

În Polonia anilor ’60, Kalina Jędrusik este în culmea popularității, dar se confruntă cu un oficial care amenință să-i distrugă cariera.

 

The Bombardment (din 9 martie)

Destinele unor locuitori din Copenhaga se împletesc când, în al Doilea Război Mondial, un bombardament vizează accidental o școală plină de copii. Bazat pe fapte reale.

Marilyn's Eyes (din 15 martie)

Mâncarea reunește doi tineri creativi dintr-un spital psihiatric. Ei trebuie să găsească rețeta vindecării în timp ce transformă un restaurant din ficțiune în realitate.

 

Rescued by Ruby (din 17 martie)

Urmărindu-și visul de a se alătura unei unități de elită K9, un polițist face echipă cu inteligenta, dar neascultătoarea cățelușă Ruby, care provine dintr-un adăpost.

Black Crab (din 18 martie)

Într-un viitor apocaliptic, o tânără primește ordinul de a traversa marea înghețată în cadrul unei misiuni secrete care ar putea încheia războiul civil din țara ei.

 

Windfall (din 18 martie)

Un bărbat sparge casa de vacanță a unui miliardar în care nu e nimeni, dar lucrurile se complică după ce arogantul mogul și soția lui vin la o relaxare de ultim moment.

 

Love Like the Falling Petals (din 24 martie)

Un fotograf aspirant se îndrăgostește de o coafeză plină de viață. Cei doi au tot viitorul în față, dar o întorsătură de situație reușește să schimbe totul.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri