Newsweek: Cum și-a inventat Vlad Voiculescu trei mari realizări ca ministru în conferința de presă
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

sambata, 08.05.2021

Newsweek: Cum și-a inventat Vlad Voiculescu trei mari realizări ca ministru în conferința de presă

GALERIE
voiculescu
  • voiculescu
- +

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, s-a lăudat cu cel puțin trei mari realizări ca ministru în conferință de presă de vineri dimineața. Nici una din cele trei, însă, nu e cu adevărat o realizare, acestea nefiind puse în practică.

De exemplu, Voiculescu a spus că a demarat o serie de proiecte pentru centrele de arși, a alocat bugete pentru dotarea clinicilor de arși și a asigurat resurse pentru testarea în școli și farmacii.

Newsweek România a verificat dacă într-adevăr a avut aceste reazilări, dar informațiile obținute îl contrazic pe fostul ministru al Sănătății.

Pe site-ul Ministerului Sănătății se află în dezbatere publică un Ordin „privind activitatea de testare în farmacii și oficine comunitare rurale utilizând teste antigenice rapide pentru diagnosticarea infecției cu SARS-COV-2”.

Proiectul de ordin a fost publicat pe site pe 29 martie 2021 și se află în dezbatere publică până pe 26 aprilie 2021. Prin acest ordin se dorește într-adevăr ca în viitor să se facă teste în farmacii, dar până în prezent nu s-au asigurat resurse financiare în acest sens.

Pe de altă parte, oficiali din Ministerul Sănătății susțin că nu pot aloca resurse până nu se stabilește forma finală a Ordinului. Proiectul de Ordin poate fi consultat pe site-ul Ministerului Sănătății.

Citeste mai mult pe newsweek.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.