anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Nici 200 de persoane vaccinate pe zi în cele 8 centre mobile active din România

GALERIE
vaccinare
 • vaccinare
- +

Campania de vaccinare a pierdut din viteză și pe fondul scăderii cazurilor de coronavirus și a persoanelor care au decedat urmare a infectării cu COVID 19.

„În ceea ce privește centrele mobile de vaccinare, potrivit ultimelor date disponibile de la nivelul CNCAV, numai în ultima săptămână, în județele Alba, Arad, Argeș, Ilfov și Sibiu, în opt centre mobile, echipele de vaccinatori au vaccinat 1.386 de persoane. Cele opt centre active mobile de vaccinare la care facem referire sunt: 3 în județul Alba, 2 în județul Arad, unu în județul Bacău, unu în Botoșani, unu în Constanța, 3 în Ilfov și unul în Sibiu”.

„La nivel național, la data de 11 mai, activau 53 de echipe mobile și 22 de centre mobile active. Echipele mobile au acționat în opt județe (Alba, Arad, Argeș, Bacău, Constanța, Sibiu, Satu Mare, Timiș) și vaccinaseră până la acel moment 2.122 de persoane. Totodată, în cele 22 de centre mobile active (1- Alba, 1- Constanța, 2- Dâmbovița, 1- Galați, 1- Ialomița, 3- Ilfov, 1- Sibiu, 6- Teleorman, 1- Timiș, 2- Vrancea), până la data respectivă, se vaccinaseră 4.408 persoane. Astfel, la data de 25 mai, numărul persoanelor vaccinate cu ajutorul echipelor mobile și în centrele mobile de vaccinare, se ridicase la 10.093, la data de 2 iunie, erau 35 de echipe mobile, care vaccinaseră 15.946 persoane, dar și 14 centre mobile active, în care s-au vaccinat, după cum urmează: Ilfov- 4.058 persoane, Alba- 2.762, Argeșş1ţ1964, Sibiu- 1363 persoane, București- 1.200 persoane, Cluj- 858, Arad- 745, Suceava- 614, Galați- 564, Vrancea- 502, Dâmbovița- 331, Giurgiu- 242, Iași- 190, Bistrița Năsăud- 180, Bacău- 173 persoane, Constanța- 110, Botoșani-70, Timiș- 20”, potrivit răspunsului oferit de autorități.

Aflați amănunte de pe newsweek.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un mai prea îndepărtat (I)

Cătălin ONOFREI

Un mai prea îndepărtat (I)

Au trecut peste trei decenii de la primele alegeri „libere”!

opinii

Papua Noua Românie

Briscan ZARA

Papua Noua Românie

Furtul şi distrugerea lucrurilor care nu-ţi aparţin sunt obiceiuri respectate cu sfinţenie de toţi aici. Fiecare dintre aceste fapte va fi recompensată cu vârf şi îndesat în lumea de apoi, deci e bine să ai cât mai multe din astea în portofoliu.

Șefu-i șef și-n pielea goală?

Cristina DANILOV

Șefu-i șef și-n pielea goală?

Conceptul de „violenţă de gen”, considerată a fi iniţial o chestiune de familie ce nu trebuia să iasă pe uşi şi, deci, în care nu trebuie să se intervină din afară, denumeşte azi o problemă mai largă ce pare să se fi extins, dincolo de uşa casei, pe mai multe paliere din viaţa de zi cu zi a multor femei. Prezenţa acestui tip de violenţă în relaţii de cuplu sau profesionale scoate în evidenţă, din păcate, şi mai mult imaginea femeilor aflate în situaţie de subordonare faţă de bărbaţi şi presupune asumarea relaţiilor de putere inegale din punct de vedere istoric dintre cele două genuri, prin care bărbaţii sunt legitimaţi să-şi menţină status-quo-ul de dominaţie.

Artă şi război

Mihai DORIN

Artă şi război

Războiul a fost mereu o temă de reflecţie pentru istorici şi artişti, dar şi o temă de investigaţie declarat „obiectivă” de către istorici şi asumat subiectivă de către artişti. Nu e o competţie între cele două viziuni, ci o formă de complementaritate liberă. 

pulspulspuls

O mică îndoială strecurată în altar la Mitropolie de preoţii ieşeni mai deschişi spre lume. Problema lui Teo Fan Fan

O mică îndoială strecurată în altar la Mitropolie de preoţii ieşeni mai deschişi spre lume. Problema lui Teo Fan Fan

Pentru că tot este astăzi în calendarul ortodoxiei ziua Sfântului Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat, haideţi să împărtăşim cu ocazia asta şi cu domniile voastre, iubiţi drept-credincioşi, o chestiune de care ne minunăm şi ne tot roade de mai multă vreme pe noi, iar mai nou auzim că roade şi unele feţe bisericeşti de prim rang din toată arhiepiscopia, şi nu numai. 

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.