anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Nicio contestaţie admisă la concursul de directori de şcoli

110 candidaţi au picat proba scrisă.

GALERIE
concurs directori scoli
 • concurs directori scoli
- +

Inspectoratul Şcolar a publicat rezultatele finale ale concursului susţinut pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct la unităţile de învăţământ din judeţ. Nicio contestaţie depusă nu a fost acceptată, astfel că procedura merge mai departe pentru a întruni comisiile în faţa cărora candidaţii urmează să susţină interviul. 

Însă, la nivelul judeţului, concursul a fost unul care a pus probleme candidaţilor: din 382 de persoane care s-au înscris pentru proba scrisă, 11 nu s-au prezentat, 2 au solicitat să susţină proba în sesiunea specială care va avea loc pe 28 octombrie, iar 110 nu au reuşit să ia nota minimă, şapte. Un singur candidat s-a retras şi nu a mai susţinut proba scrisă.

Începând de astăzi, candidaţii care au promovat proba scrisă trebuie să îşi înregistrare opţiunile pentru unitatea la care candidează. În funcţie de opţiune, ei trebuie să depună documentele pentru unităţile care necesită avize suplimentare.

„Transmiterea solicitărilor de desemnare a membrilor comisiilor de interviu din partea consiliilor profesorale, autorităţilor locale şi companiilor/universităţilor se va face în perioada 28 octombrie - 2 noiembrie. Perioada 2-10 noiembrie este prevăzută pentru constituirea comisiilor pentru proba de interviu, iar pe 12 noiembrie se va publica graficul de desfăşurare a interviurilor”, au transmis reprezentanţii ISJ. Interviul va avea loc în perioada 15 noiembrie - 8 decembrie, iar pe 17 decembrie vor fi validate rezultatele finale. În perioada 20 - 22 decembrie se vor emite deciziile de numire, cu aplicare de la 10 ianuarie 2022.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moscova taie punţile

Lucian DÎRDALA

Moscova taie punţile

Câtă vreme nu este decisiv învinsă pe câmpul de luptă, iar acest scenariu este greu de imaginat într-un război purtat doar cu Ucraina (fie ea şi înarmată de Occident), Rusia nu va negocia asupra „teritoriului naţional”. Ideea că angrenarea Rusiei într-un război de uzură, lipsit de victorii şi generator de costuri umane şi materiale, ar conduce la înmuierea Kremlinului în materie de teritorii era problematică dintru început - acum, ea nici nu mai poate fi luată în calcul.

opinii

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Codrin Liviu CUȚITARU

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Emil Brumaru era, în subsidiar, aidoma tuturor scriitorilor adevăraţi, fiinţa cea mai delicată cu putinţă - aproape fragilă, aş îndrăzni să observ - care-şi disimula, în identitatea (construită) de rebel al culturii, propriile temeri şi inhibiţii în faţa „infernului” din celălalt.

Viitorul memoriei

Bogdan ILIESCU

Viitorul memoriei

„Nothing is ever really lost to us as long as we remember it.” (Nimic nu e complet pierdut câtă vreme ni-l putem aminti.) L.M. Montgomery

Bogdan Bârleanu - poftire la un ospăţ al spiritului şi inefabilului

Grigore ILISEI

Bogdan Bârleanu - poftire la un ospăţ al spiritului şi inefabilului

Bogdan Bârleanu trăieşte timpul deplin al slujirii artei. Sigur, nu-i ceva nou în existenţa sa de artist. Rostirea în limbajul plasticii a fost şi este, în chipul cel mai firesc, raţiunea sa de a fi. Dar acum, mai mult poate decât oricând, viaţa lui Bogdan Bârleanu curge în albia picturii. 

pulspulspuls

Povestea pe scurt a doi imobiliari din Iaşi: unul are o jenă financiară, iar celălalt tocmai a luat o chelfăneală pe cinste

Povestea pe scurt a doi imobiliari din Iaşi: unul are o jenă financiară, iar celălalt tocmai a luat o chelfăneală pe cinste

Spun surse din târg, care stau cu urechea lipită de caldarâmuri rezidenţiale şi ascultă cu atenţie vuietul pieţei imobiliare, că este jale mare printre developerii din târg şi că unii dintre ei sunt pe marginea prăpastiei în timp ce alţii sunt pe tobogan la vale chiuind ca Pintea haiducul care se aruncă de pe stânci. 

Caricatura zilei

Zbor anulat

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.