Niciun participant la a şasea licitaţie pentru parcul agroindustrial de la Leţcani
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Niciun participant la a şasea licitaţie pentru parcul agroindustrial de la Leţcani

GALERIE
transagropolis letcani2
  • transagropolis letcani2
- +

În premieră, un fermier basarabean s-a interesat de condiţiile de închiriere a spaţiilor disponibile în cadrul parcului agroindustrial de la Leţcani. Consiliul Judeţean a fost nevoit totuşi să anuleze şi a şasea licitaţie organizată pentru închirierea celulelor frigorifice şi a birourilor din Transagropolis, din lipsă de participanţi.

„Au fost vreo 5-6 fermieri care au cerut detalii cu privire la condiţiile de depozitare şi la preţuri, inclusiv unul din Republica Moldova. Acesta părea chiar hotărât să se prezinte la licitaţie. Membrii comisiei chiar au fost surprinşi că nu a mai venit. Evident, vom relua procedura. Important este că parcul a început să fie cunoscut“, a declarat purtătorul de cuvânt al CJ, Vlad Ciobanu. La licitaţia organizată de CJ s-a prezentat un singur fermier, interesat de o celulă frigorifică. Pentru a fi însă legală, licitaţia trebuia să pună faţă în faţă măcar doi participanţi. Data reluării licitaţiei nu a fost încă anunţată.

 

În cadrul parcului agroindustral de la Leţcani sunt disponibile 7 celule frigorifice cu suprafeţe cuprinse între 65,75 şi 92,2 mp, respectiv 27 de birouri cu suprafeţe cuprinse între 8,7 şi 30,3 mp, la un preţ de pornire de 1,5 euro/mp/lună. Din cele şase licitaţii organizate până acum, la una singură s-au putut găsi chiriaşi, pentru două celule frigorifice şi un depozit, celelalte proceduri fiind anulate din lipsă de participanţi.  

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Câteva observaţii despre votul pe bugetul Iaşului

Cosmin PAȘCA

Câteva observaţii despre votul pe bugetul Iaşului

În loc să vină cu soluţii pe fond, să fie pro-activ în negocierile cu USR PLUS, s-a agăţat ostentativ de forma solicitărilor. Atitudinea defensivă a primarului trădează reaua credinţă sau, în cel mai bun caz, un orgoliu prostesc. Sigur, şi reprezentanţii USR PLUS sunt încăpăţânaţi, pe alocuri obraznici, dar ei pentru asta au fost trimişi în CL.

Filmuletul zilei

opinii

Teste

Codrin Liviu CUȚITARU

Teste

Neîndoios, ceva grav se petrecuse în procesul evaluării, făcându-l pe Grimase să intre în şoc. Suspiciunea mi-a fost întărită şi de amănuntul că bietul corector ţinea între degetele încârligate de la mâna stângă o foaie scrisă - în mod evident una dintre numeroasele şi buclucaşele lucrări.

Inegalitatea veniturilor

Alin ANDRIEȘ

Inegalitatea veniturilor

Trăim vremuri excepţionale în care inegalitatea socială, atât din perspectiva veniturilor, cât şi a avuţiei individuale, se adânceşte. Cauzele şi consecinţele creşterii disparităţilor la nivelul veniturilor şi a averii reprezintă elemente centrale ale dezbaterilor atât la nivelul economiştilor, cât şi al politicienilor. Deşi nivelul de trai a înregistrat o creştere semnificativă în ultimele decenii, iar inegalitatea veniturilor la nivel global s-a redus, inegalitatea din perspectiva veniturilor a crescut semnificativ la nivel naţional în majoritatea ţărilor.

Justificările justiţiei

Florin CÎNTIC

Justificările justiţiei

Cum lumea este încă agitată după măcelărirea cinică a unui urs de trofeu de către un cetăţean din Liechtenstein invitat dubios şi cam ilegal de nu ştiu ce asociaţie maghiară de vânători din Covasna, a trecut neobservat un eveniment important: o hotărâre a Curţii Constituţionale care a creat deranj în justiţie.

pulspulspuls

Probleme ontologice la liberali: doi au refuzat deja! Ghici cine urmează?

Probleme ontologice la liberali: doi au refuzat deja! Ghici cine urmează?

Informaţii interesante transpiră în ultimele zile despre liberalii ieşeni, stimaţi telespectatori. Prin culisele politichiei de la Bucale se zvoneşte că în parohia de la Iaşi ar fi apărut o mare problemă de lidărşip, ca să ne exprimăm mai elevat: nu prea ar vrea nimeni mai de soi să se bage pe locul de şef lăsat liber de Paralexe, până se clarifică într-un fel sau altul aspectele penale ale acestuia. 

Caricatura zilei

De ce ești mai iute cu antenă?

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.