anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 13.08.2022

Advertorial

Nobilia, cel mai mare producător de bucătării la comandă din Europa, a deschis sâmbătă, 1 noiembrie, la ERA Shopping Park un nou showroom

GALERIE
Era-bucatarie_MG_1248_MG_1255_MG_1263_MG_1272_MG_1278
  • Era-bucatarie
  • _MG_1248
  • _MG_1255
  • _MG_1263
  • _MG_1272
  • _MG_1278
- +

Cel mai mare producător de bucătării la comandă din Europa, bucătării comercializate sub brandul german Nobilia, îşi deschide, începând de sâmbătă, 1 noiembrie, prin intermediul companiei Distribution Magi, un showroom cu vânzare în cadrul Era Shopping Park Iasi.

Nobilia produce zilnic peste 2500 bucătării la comandă în cele doua fabrici din Verl, Germania, având o experinţă în domeniu de aproape 70 de ani. În Germania, fiecare a treia bucătărie vândută, este NOBILIA, iar sistemul de vânzare prin parteneri din 67 de ţări presupune mai mult de 7000 de magazine de prezentare răspândite în întreaga lume.

Caliatea constantă a mobilierului produs este dată atât de automatizarea proceselor  cât şi de sistemul complet de inspecţie pentru fiecare etapă a procesului de producție, de la verificarea materiei prime până la expedierea bunurilor finite.Toate componentele sunt supuse controlului de calitate în 50 de puncte de testare.
Ciclul de viaţă pentru care sunt testate toate produsele şi materialele folosite este de 15 – 20 de ani. Pentru aceasta, în laboratoarele fabricii se fac , de la teste de umezeală şi temperatură, teste de pătare sau zgâriere, până la teste prin care este îmbătrânit accelerat produsul finit, pentru a se vedea cum va arăta şi funcţiona peste 15 – 20 de ani.

Feroneria folosită la mobilierul de bucătărie Nobilia este testată pentru minimum 80.000 de deschideri, pentru greutăţi de trei ori mai mari decat capacitatea standard de încărcare şi dispune de sistem de amortizare inclus standard. Calitatea feroneriei este confirmată şi de garanţia oferită de 5 ani.
La Nobilia fiecare bucătărie este unică, în culori exclusive, produsă 100% în Germania şi adaptabilă pe orice dimensiuni.

Misiunea Nobilia este de a oferi clienţilor o gamă variată, soluţii ingenioase, servicii perfecte şi un raport calitate-preţ în avantajul clientului.
Nobilia îşi doreşte să fie cel mai bun partener al clienţilor săi, fie că vorbim de satisfacţia clientului, siguranţa întregului proces sau gama variată de servicii oferite.
La Nobilia proiectarea bucătăriei, simularea computerizată 3D a acesteia, transportul şi montajul sunt gratuite. Timpul de livrare al comenzii este de maxim 45 de zile.
Showroom-ul Nobilia poate fi vizitat începând de sambata, 1 noiembrie, în cadrul Era Shopping Park din Iasi, Soseaua Pacurari nr.121.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.