Noi cursuri IT acreditate& sesiuni demonstrative gratuite, la WantsomeIași
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de presă

Noi cursuri IT acreditate& sesiuni demonstrative gratuite, la Wantsome Iași (P)

GALERIE
FB-Revealing-Pinkdemo-2-iasi
  • FB-Revealing-Pink
  • demo-2-iasi
- +

Noi serii de cursanți vor începe din martie,la Wantsome Iași, cursuri de bază: Programare Front-End, Programare .Net, Testare Manuală, Testare Automată, System Engineering & DevOps, Business Analysis,UI/UX Design și cursuri introductive Intro în Programare. Wantsome organizează și 2 sesiuni demonstrative cu participare gratuită, la sediul Academiei Prietenoase de IT (Clădirea Centris, strada Colonel Langa, nr. 17): pe 22 februarie (10:00 - 13:00) pentru cursul de Programare .NET, alături de trainerii Mihai Nechifor, Andrei Scutariu și Vlad Holbură, și pe 23 februarie (10:00 - 13:00) pentru cursul de UI/UX Design, alături de trainerii Andra Spiridon și Robert Dumitru.

Cursurile Academiei Prietenoase de IT sunt cursuri acreditate (cursurile de bază cu durată de 4 luni de testare și de programare), susținute de traineri cu experiență în domeniu, într-un cadru modern și cu o atmosferă  prietenoasă. Wantsome se deosebește de alte școli de IT prin accentul pus pe practica pe bune și susținerea pe care o primesc cursanții până în momentul în care aceștia ajung pe piața muncii. Săptămâna de HR este unul dintre motivele pentru care se spune despre Wantsome că este mai mult decât o simplă școală de IT. Această etapă presupune simularea interviurilor de recrutare, feedback și tips&tricks care să-i ajute pe cursanți să se prezinte încrezători la primul interviu de angajare în IT. Astfel, întregul proces prin care trece un cursant la Wantsome este o rețetă completă a unei reconversii cu succes în domeniul IT. Uneori, efectele Wantsome se cunosc chiar și mai devreme de încheierea celor 4 luni de curs - de exemplu, este posibilă obţinerea unui loc de muncă înainte de absolvirea cursului, așa cum a fost cazul unui participant la Testare Manuală, la Iași, după numai 5 săptămâni.  

Sesiunile demonstrative sunt organizate pentru a face cunoștință cu Wantsome și a înțelege modul în care Academia Prietenoasă de IT îi poate ajuta pe cei care își doresc să-și schimbe profesia, orientându-se spre domeniul IT. Reprezintă contextul ideal pentru cei care vor să afle ce li se potrivește, care sunt oportunitățile reale de angajare și care va fi modul de lucru pe parcursul perioadei de curs. Astfel că, după ce trec printr-o sesiune demonstrativă, participanții la demo pot lua o decizie mult mai bine informată și asumată.

Pentru a-și rezerva locul, doritorii trebuie să completeze un formular de înscriere, care poate fi găsit pe paginile de eveniment de pe Facebook. Înscrierile la cursuri se pot face direct pe site: www.wantsome.ro.

Despre Wantsome
Wantsome este mai mult decât o școală de IT. Este Academia Prietenoasă de IT din Iași cu practică pe bune, informații de la zero și programe adaptate continuu la cerințele reale și actuale ale angajatorilor din IT. Funcționează ca un liant între companiile de IT și oamenii care urmăresc o reconversie profesională în domeniu, consolidând astfel comunitatea de learning și specialiști în domeniu. Cu o activitate de peste 2 ani, peste 500 de absolvenți și o rată de angajare de peste 70%, Wantsome a prins curajul de a se extinde și în capitală în luna septembrie, 2019.

 

Contact:
Adresă Iași: Str. Colonel Langa, nr. 17, clădirea Centris, parter
Telefon: +40758 077 920
Email: contact@wantsome.ro
Site web: www.wantsome.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Alexandru LĂZESCU

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Îndoiala şi spiritul critic nu mai sunt la modă. Un curent dominant în mass media şi pe reţelele sociale cultivă intoleranţa faţă de punctele de vedere care se abat de la cele considerate acceptabile, „corecte”, adesea, în mod ironic, „în numele ştiinţei”.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Liviu Suhar

Nichita DANILOV

Liviu Suhar

Senzaţia pe care o încearcă spectatorul privindu-i tablourile e una stranie. Cufundate într-o tăcere ce trece dincolo de cotidian, proiectându-şi umbra lăuntrică în spaţiul ancestral, obiectele par să comunice între ele într-un limbaj mut, prin intermediul ultrasunetelor transpuse într-o partitură muzicală. Tăcerea lor e înşelătoare.

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Dana ȚABREA

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Aparent, dacă e să-l avem în vedere pe Richard Rorty, distincţia dintre sferele publică şi privată sunt separate în măsura în care problemele care cad sub incidenţa fiecăreia dintre ele sunt diferite şi, desigur, întrebările adresate sunt altele. Cu privire la individul uman, cineva ar putea fi deopotrivă liberal şi ironist, ceea ce conduce la posibilitatea ca cele două sfere să nu prezinte o opoziţie ireconciliabilă. Dimpotrivă. Cele două sfere converg. Să luăm ca exemplu familia: prin definiţie familia presupune spaţiul privat şi discreţia, cu toate acestea familia este reglementată prin reguli şi norme care ţin de sfera publică.

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Michael ASTNER

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Acum trei ani, la început de martie - eram în drum spre Bucureşti (cu trenul) - m-am trezit cu un mesaj de la o persoană necunoscută, dar cu acelaşi nume de familie. Am avut o conversaţie ciudăţică pe messenger cu femeia în cauză, apoi am uitat de discuţie. 

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De 8 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.