Noi cursuri IT acreditate& sesiuni demonstrative gratuite, la WantsomeIași
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de presă

Noi cursuri IT acreditate& sesiuni demonstrative gratuite, la Wantsome Iași (P)

GALERIE
FB-Revealing-Pinkdemo-2-iasi
  • FB-Revealing-Pink
  • demo-2-iasi
- +

Noi serii de cursanți vor începe din martie,la Wantsome Iași, cursuri de bază: Programare Front-End, Programare .Net, Testare Manuală, Testare Automată, System Engineering & DevOps, Business Analysis,UI/UX Design și cursuri introductive Intro în Programare. Wantsome organizează și 2 sesiuni demonstrative cu participare gratuită, la sediul Academiei Prietenoase de IT (Clădirea Centris, strada Colonel Langa, nr. 17): pe 22 februarie (10:00 - 13:00) pentru cursul de Programare .NET, alături de trainerii Mihai Nechifor, Andrei Scutariu și Vlad Holbură, și pe 23 februarie (10:00 - 13:00) pentru cursul de UI/UX Design, alături de trainerii Andra Spiridon și Robert Dumitru.

Cursurile Academiei Prietenoase de IT sunt cursuri acreditate (cursurile de bază cu durată de 4 luni de testare și de programare), susținute de traineri cu experiență în domeniu, într-un cadru modern și cu o atmosferă  prietenoasă. Wantsome se deosebește de alte școli de IT prin accentul pus pe practica pe bune și susținerea pe care o primesc cursanții până în momentul în care aceștia ajung pe piața muncii. Săptămâna de HR este unul dintre motivele pentru care se spune despre Wantsome că este mai mult decât o simplă școală de IT. Această etapă presupune simularea interviurilor de recrutare, feedback și tips&tricks care să-i ajute pe cursanți să se prezinte încrezători la primul interviu de angajare în IT. Astfel, întregul proces prin care trece un cursant la Wantsome este o rețetă completă a unei reconversii cu succes în domeniul IT. Uneori, efectele Wantsome se cunosc chiar și mai devreme de încheierea celor 4 luni de curs - de exemplu, este posibilă obţinerea unui loc de muncă înainte de absolvirea cursului, așa cum a fost cazul unui participant la Testare Manuală, la Iași, după numai 5 săptămâni.  

Sesiunile demonstrative sunt organizate pentru a face cunoștință cu Wantsome și a înțelege modul în care Academia Prietenoasă de IT îi poate ajuta pe cei care își doresc să-și schimbe profesia, orientându-se spre domeniul IT. Reprezintă contextul ideal pentru cei care vor să afle ce li se potrivește, care sunt oportunitățile reale de angajare și care va fi modul de lucru pe parcursul perioadei de curs. Astfel că, după ce trec printr-o sesiune demonstrativă, participanții la demo pot lua o decizie mult mai bine informată și asumată.

Pentru a-și rezerva locul, doritorii trebuie să completeze un formular de înscriere, care poate fi găsit pe paginile de eveniment de pe Facebook. Înscrierile la cursuri se pot face direct pe site: www.wantsome.ro.

Despre Wantsome
Wantsome este mai mult decât o școală de IT. Este Academia Prietenoasă de IT din Iași cu practică pe bune, informații de la zero și programe adaptate continuu la cerințele reale și actuale ale angajatorilor din IT. Funcționează ca un liant între companiile de IT și oamenii care urmăresc o reconversie profesională în domeniu, consolidând astfel comunitatea de learning și specialiști în domeniu. Cu o activitate de peste 2 ani, peste 500 de absolvenți și o rată de angajare de peste 70%, Wantsome a prins curajul de a se extinde și în capitală în luna septembrie, 2019.

 

Contact:
Adresă Iași: Str. Colonel Langa, nr. 17, clădirea Centris, parter
Telefon: +40758 077 920
Email: contact@wantsome.ro
Site web: www.wantsome.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

După Congresul PNL

Alexandru LĂZESCU

După Congresul PNL

În acest moment pare mai probabilă o formulă de guvern minoritar PNL - UDMR decât una în care să se refacă vechea coaliţie cu USRPlus.

Filmuletul zilei

opinii

Delta lui Bogdan Bârleanu

Nichita DANILOV

Delta lui Bogdan Bârleanu

Pe artist îl obsedează nu atât peisajul în sine, cât relaţia dintre elementele primordiale, apă, pământ şi cer, mirajul pe care îl poţi vedea răsfrângându-se în fiecare bob de rouă sau în fiecare respiraţie a stufului şi a ierbii ce se ridică în văzduh. Adevăratul mister al începutului de lume îl putem regăsi aici. Peste împărăţia apelor, simţi plutind şi azi cuvântul şi sufletul lui Dumnezeu.

Taberele mele

Michael ASTNER

Taberele mele

Prima mea tabără? La Cisnădie!? În vacanţa de iarnă!? Nu ştiu cum am ajuns eu să merg în tabăra aia, de ce, în plus la doi paşi, la circa 40 km de la Apoldu de Sus?

Etimologicale pescăreşti (V)

Eugen MUNTEANU

Etimologicale pescăreşti (V)

Speculaţiile etimologico-istorice continuă cu o discuţie despre denumirile vaselor moderne.

pulspulspuls

Iaca un partid şi pentru Gigi!

Iaca un partid şi pentru Gigi!

Pentru că tot e uichend şi, aşa cum am mai zis, nu vrem să vă mai amărâm pandemia cu acreala din politica actuală, am zis că, iată, să vă mai prezentăm şi fate ancorate în sinergia trecutului. 

Caricatura zilei

Victorie Cîțu

Editia PDF

Bancul zilei

- Ioane, ce tot strâmbi din nas la sarmalele mele? Nu sunt bune? - Ba da, Marie, sunt bune, dar toti ceilalti din sala de (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.