anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 07.08.2020

Noi nume pe lista onorabilă a donatorilor în campania „Ghetuţe de piele pentru micuţii din Scoposeni“

GALERIE
DAN_9563DAN_9534DAN_9601DAN_9608DAN_9613DAN_9628DAN_9645DAN_9656DAN_9773DAN_9779
 • DAN_9563
 • DAN_9534
 • DAN_9601
 • DAN_9608
 • DAN_9613
 • DAN_9628
 • DAN_9645
 • DAN_9656
 • DAN_9773
 • DAN_9779
- +

Momentul sosirii lui Moş Crăciun la copiii de la Şcoala din Scoposeni se apropie. Cei care doresc să se alături campaniei de Crăciun a „Ziarului de Iaşi“ pot încă să doneze în contul deschis de către Şcoala din Gorban, de care aparţine Şcoala Scoposeni, dar se pot alătura campaniei donând şi produse alimentare neperisabile, haine sau încălţăminte pentru familiile ale căror poveşti le-aţi aflat din paginile ziarului.

Intenţionăm ca la finalul acestei săptămâni să achiziţionăm ghetuţele de piele ale copiilor, urmând ca, mai apoi, în weekend şi la începutul săptămânii viitoare, să cumpărăm şi restul de daruri pentru micuţi.

Cum putem să-i ajutăm

Cei care doresc să ajute în această campanie sunt aşteptaţi la sediul redacţiei, bd. Nicolae Iorga nr. 35 (vizavi de Gara Internaţională). Mai multe detalii la telefon 0232/271 271. La acelaşi număr, firmele pot obţine detalii despre eventualele contracte de sponsorizare tip, în dublu exemplar, care sunt necesare în aceste situaţii şi care pot fi transmise, la cerere, chiar şi prin fax. A fost des­chis şi un cont de donaţii la BRD de către Şcoala Gorban, de care aparţine şcoala din Scoposeni, contul fiind: RO45BRDE240SV1784900240, titular cont Şcoala Gimnazială Gorban. Din banii strânşi, „Ziarul de Iaşi“, împreună cu reprezentanţii şcolii, va cumpăra ghetuţe de piele, fulare şi mănuşi. În cazul în care vor mai rămâne fonduri, vom achiziţiona rechizite şi materiale didactice necesare pentru desfăşurarea orelor, rechizite pe care copiii nu şi le permit. De asemenea, cei care doresc să doneze produse alimentare neperisabile, pături, haine sau încălţăminte pentru familiile ale căror poveşti le-aţi aflat din „Ziarul de Iaşi“, acestea pot fi aduse la sediul redacţiei.

S-au alăturat campaniei

Pentru ghetuţele, căciuliţele şi fularele copiilor de la Şcoala din Scoposeni, Compania TED Construct a donat ieri suma de 2.000 de lei. Omul de afaceri Cornel Brânză, patronul firmei, a menţionat că, „fiind creştin ortodox, este important să urmăm zicala «Dar din dar se face Rai»“. De asemenea, campaniei s-au alăturat şi doi pensionari, care au donat suma de 100 de lei, dar şi un cojoc şi hăinuţe. Cei doi soţi au mai fost alături de comunitatea din Scoposeni în urmă cu câţiva ani, atunci când familiile din localitate au fost afectate de inundaţii. Totodată, Dumitru şi Coca Zălaru au donat, special pentru familia Aanei, 400 de lei. Aceştia au dorit să transmită urări de sănătate familiilor sărmane din Scoposeni, dar şi celor care sunt alături de aceştia prin donaţiile făcute. De asemenea, pensionarul ieşean Radu Baranai a donat pentru micuţii din Scoposeni 100 de lei. (Andrei MIHAI)

Lista onorabilă a donatorilor

* TED Construct - 2.000 lei

* Anonim - 100 lei ^ haine

* Zălaru Dtru şi Coca - 400 lei (pentru familia Aanei)

* Radu Baranai - 100 lei

* Camelia Gavrilă - 1.000 lei

* M. (ieşeancă) - 2.000 lei ^ haine

* Corneliu Niţulescu - 600 lei

* Gh. Claudiu Pupăzan - 50 lei

* Anonim - 500 lei

* Gabriel Mardarasevici - 3.000 lei

* Anonim - 500 lei

* Anonim - 800 lei

* Antibiotice SA - 2.500 lei

* Felix Hrestic - 500 lei

* Iulia Lazăr - 100 lei

* Semenov Constantin - 50 lei

* Doru Pănescu - 1.000 lei

* Cristian Stanciu (FEG) - 1.500 lei

* Sorin Moisă - 1.500 lei

* Maricel Popa - 1.000 lei

* Costel Adăscăliţei - 500 lei

* Anonim (ieşean) - 500 lei

* Petru Movilă - 1.000 lei

* Adriana Săvescu (pens.) - 500 lei

* Anonim - 200 de lei

* USLIP Iaşi - 82 cutii bomboane

* Viorel Blăjuţ - 3.000 lei

* Marian Şerbescu - 500 lei.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Dar la Primărie când se ajunge?

Ionuț BENEA

Dar la Primărie când se ajunge?

Arestarea lui Cristin Zămosteanu este doar vârful unui iceberg pe care procurorii trebuie să-l arate la adevărata sa dimensiune.

Filmuletul zilei

opinii

O călătorie ratată

Alexandru CĂLINESCU

O călătorie ratată

Frumoase sunt, în schimb, ilustraţiile, cărţi poştale aflate în colecţia autorului. Altfel, încercarea lui Radu Mârza de a ne fi ghid într-o călătorie care se anunţa promiţătoare este un eşec. Am dus-o până la capăt din obligaţie profesională: mărturisesc însă că am fost tentat să cobor la prima staţie.

Inventica

Neculai SEGHEDIN

Inventica

În anul 1983 eram în Munţii Orăştiei, la Sarmisegetuza Ulpia Traiana. Am intrat în magazinul sătesc, care era „cu de toate”, unde am găsit o carte care m-a fascinat de cum am deschis-o: „Inventica” de Pierre Verone, Editura Albatros, Colecţia Lyceum. Să cumperi cărţi atunci când urci pe munte cu rucsacul în spate, recunosc, nu atestă o inteligenţă prea grozavă, ba dimpotrivă, mai ales atunci când nu eşti chiar o forţă a naturii...

Geopolitrucuri

Nicolae CREŢU

Geopolitrucuri

Aproape că nu e zi care să treacă fără vreo ştire, comentarii şi dezbateri (o vocabulă, aceasta din urmă, mai puţin compromisă decât mulţimea de „talk-show”-uri în care nu numai că nu se dezbate nimic, dar domneşte o „armonie” adormitoare, între eternii lor „abonaţi”, mereu aceiaşi şi tare temători de polemos) gata să citeze ierarhii, rating-uri pe scala cărora România (deci noi, românii) se situează foarte jos. 

pulspulspuls

Cum i-a păcălit sforarul combinator Piramidon pe tăţi din breaslă

Cum i-a păcălit sforarul combinator Piramidon pe tăţi din breaslă

Caricatura zilei

Guma

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.