anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Noi oportunități pentru consolidarea afacerii Antibiotice Iași pe piața internațională. Vizită la nivel înalt a 28 de ambasadori

GALERIE
DSC01648DSC01701-2DSC01737DSC01761DSC02095-2IMG_20220513_161758-2
 • DSC01648
 • DSC01701-2
 • DSC01737
 • DSC01761
 • DSC02095-2
 • IMG_20220513_161758-2
- +

Diplomați ai 28 de ambasade din întreaga lume au vizitat vineri, 13 mai, compania Antibiotice Iași, una din principalele platforme industriale din regiunea de Nord-Est a României, o companie strategică pentru sistemul de sănătate românesc.

Această întâlnire a fost un bun prilej pentru Antibiotice de a prezenta celor 60 de oficiali prezenți, demersurile și planurile ambițioase susținute de-a lungul timpului pentru a se dezvolta pe piețele internaționale. Astfel, în prezent, afacerile pe piața internațională ale companiei reprezintă 40% din cifra de afaceri și sunt realizate în proporție de 35% pe piața Asiei, 23% pe piața Europei, 23% pe piața Americii de Nord, 8% în Orientul Mijlociu și Africa, diferența obținându-se în alte teritorii.

Ambasadori din țări precum: Canada, Elveția, Belgia, Danemarca, Spania, Serbia, Austria, Croația, Cuba, Indonezia, Maroc, etc. au aflat detalii despre diversitatea și complexitatea activității companiei, despre strategia și obiectivele de dezvoltare durabilă.

“Suntem onorați de această vizită pe care o considerăm o oportunitate în vederea dezvoltării si consolidării de parteneriate pe piețele externe. Prin țintele noastre ambițioase de internaționalizare, transmitem pieței că suntem pregătiți să relaționăm pe proiecte privind asimilarea de produse noi, superioare din punct de vedere terapeutic, produse noi cu tehnologii superioare, produse biologice, sau biosimilare și împreună cu parteneri importanți din piața farmaceutică, să reușim o poziționarea strategică a acestora în diferite piețe”, a declarat Ioan Nani, director general Antibiotice.

În perspectiva următorilor opt ani, Antibiotice și-a propus dublarea cifrei de afaceri până la 1000 mil. lei, în condițiile creșterii valorii exportului la 50% din veniturile companiei și asimilării în portofoliu a 100 de produse noi (atât prin cercetare proprie, cât și achiziții de licențe).

Proiectele majore care vor determina această dezvoltare durabilă vor fi susținute de investiții de peste 100 mil. euro până în anul 2030, orientate spre dezvoltarea strategică și consolidarea businessului.

Un proiect ambițios este și INOVA a+, o platformă integrată de cercetare care presupune atât dezvoltarea și inovarea de produse valoroase viitoare cât și crearea de capacități noi de cercetare pentru abordarea de tehnologii noi, ca urmare a transferului cercetărilor academice la nivel industrial. Toate aceste demersuri vor consolida portofoliului Antibiotice cu noi produse vandabile și sustenabile pentru piața internă și internațională.

Adaptarea resursei umane pentru atingerea obiectivelor viitoare prin Academia a+, platformă de gestionare a carierei, menținerea certificărilor internaționale și standardelor de calitate, deschiderea de noi reprezentanțe internaționale precum și demersurile privind alinierea la practicile internaționale de sustenabilitate, reprezintă de asemenea, proiecte care susțin atingerea obiectivelor din planurile de dezvoltare strategică pe termen lung ale Antibiotice.

Această vizită diplomatică, inițiată de Ministerul Afacerilor Externe, este a treia pe care compania Antibiotice o găzduiește. De-a lungul timpului, atât în 2006 cât și în anul 2018, vizita a delegații numeroase de oficiali din ambasade străine au reprezentat importante ocazii de consolidare a cooperării și dezvoltării parteneriatelor internaționale ale companiei. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un profesor universitar explică de ce Iaşul nu merită autostradă

Cosmin PAȘCA

Un profesor universitar explică de ce Iaşul nu merită autostradă

A se observa formularea în context a profesorului: autostrada „este un mijloc ca EU să ajung undeva”. Cu alte cuvinte, pentru Bulai şoseaua rapidă are un singur sens, spre Iaşi. Oraşul e văzut ca o grădină zoologică, oamenii stau aici într-un ţarc, din care n-au voie să iasă. Pot fi însă vizitaţi, ideal când începe bâlciul de Sfânta Parascheva.

opinii

New York şi Alabama. Un circuit epic

Codrin Liviu CUȚITARU

New York şi Alabama. Un circuit epic

Prin povestirile lui, Capote a avut, în mod evident, o influenţă hotărâtoare asupra a ceea ce s-a numit proza minimalistă americană din ultima jumătate a secolului XX. Acest tip de epic se concentrează pe frânturi din existenţa imediată, pe care le explorează nesofisticat şi totuşi artistic. Viziunea naratorului minimalist e pragmatică, evitând, din start, construcţiile monumentale ale romanului tradiţional, căutarea adevărurilor majore ale lumii sau elucidarea codurilor absconse şi derutante din istorie.

Miticilectualii ca Alfred Bulai şi disursul discriminatoriu la adresa moldovenilor

George ŢURCĂNAŞU

Miticilectualii ca Alfred Bulai şi disursul discriminatoriu la adresa moldovenilor

Când ai într-o regiune devenită fundătură prin proiectarea şi construcţia statului naţional, respectiv o aglomeraţie urbană de 400-450 mii de locuitori, ce ar fi singura capabilă să gestioneze fluxuri importante la nivel regional şi să polarizeze cât de cât regiunea, atât cât să-i creeze o minimă stabilitate şi coeziune teritorială, nu o izolezi din cauză că nu i-ar fi Bucureştiului de folos nu ştiu ce autostradă, ci faci eforturi să o deschizi către lume.

Întâmplările lui Nobel (I)

Bogdan ILIESCU

Întâmplările lui Nobel (I)

„All things are ready, if our mind be so.” (Toate lucrurile sunt pregătite, dacă şi mintea noastra este.) - William Shakespeare, Henry V

pulspulspuls

Iarăşi s-a făcut mişto de pârlipca lui Tudorel din Sărărie. Iată cu ce ocazie!

Iarăşi s-a făcut mişto de pârlipca lui Tudorel din Sărărie. Iată cu ce ocazie!

Două vorbe mai relaxate pe astăzi, dacă tot e joi, despre unul din evenimentele notabile care au loc în aceste zile în târg, stimaţi telespectatori şi drăguţe telespectatoriţe: selecta adunarea arhitecţilor de pe tot rotogolul ţării şi, de ce nu, chiar al Evropii şi al planetei. 

Caricatura zilei

Băsescu a pocnit, de data asta, o mașină

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.