Noile MacBook-uri Apple au ajuns în România (P)

luni, 31 ianuarie 2022, 10:23
4 MIN
 Noile MacBook-uri Apple au ajuns în România (P)

Vrei să-ți înlocuiești laptopul cu unul mai performant? Sau vrei să oferi cadou unei persoane dragi un laptop performant, de ultimă generație? Acum este momentul potrivit, fiindcă noile MacBook-uri Apple Pro de 14 inch, respectiv 16 inch au ajuns în sfârșit în România și sunt disponibile spre vânzare. Cum toți iubim tehnologia și suntem însoțiți pretutindeni de gadget-uri inteligente, Apple creează produse din ce în ce mai tehnologizate, astfel încât să îndeplinească toate cerințele pieței.

Profită acum de noile modele MacBook Apple

Dacă ești fan Apple, DABSTORE te așteaptă cu cele mai noi modele de MacBook, Apple MacBook Pro 14 inch și MacBook Pro 16 inch, precum și o gamă variată de produse și accesorii Apple, printre care Magic Mouse, Magic Keyboard, Apple Watch, dar și multe altele care-i vor încânta și bucura pe fanii Apple de pretutindeni. Profită acum și achiziționează-ți laptopul preferat, fie că alegi varianta Pro de 14 inch, cu un SSD de 512 GB sau 1TB, fie că optezi pentru un laptop cu un display de dimensiuni ceva mai mari, precum MacBook Pro de 16 inch, regăsită cu același spațiu de stocare ca și fratele său mai mic, cu un SSD de 512 GB, respectiv 1TB, în funcție de configurare. 

Noile MacBook – performanțe incredibile

MacBook-urile Apple disponibile acum și pe piața din România au un design cu totul inedit. Cu o carcasă a ecranului de doar 4 mm grosime, cu cipul M1 Pro sau M1 Max extrem de rapid, cu un afișaj uimitor Liquid Retina XDR, o cameră web excelentă, și extra porturi, acestea reprezintă cel mai bun concept oferit de Apple pentru profesioniști, dar și pasionați de ultra tehnologie.

Noile CIP-uri prezente, M1 Pro sau M1 Max, ambele având mai multe nuclee CPU, mai multe nuclee GPU și mai multă memorie unificată decât anterioarele modele M1. M1 Pro are un CPU cu 10 nuclee, un GPU cu 16 nuclee, în timp ce M1 Max are un CPU cu 10 nuclee și un GPU cu până la 32 de nuclee. 

O altă performanță atinsă de către cei de la Apple, este durata de viață mare a bateriei. Performanța acesteia se remarcă prin cipul Apple silicon, modelul de 14 inch oferind până la 17 ore de redare video și până 11 ore de navigare pe internet, în timp ce modelul de 16 inch oferă până la 21 de ore de redare video și 14 ore de navigare pe web. 

Noul sistem termic avansat oferit de eficiența cipului Apple ajută la circularea aerului cu 50% mai mult, chiar și atunci când ventilatorul funcționează la viteze mici. De asemenea, tot datorită eficienței cipului, ventilatoarele nu pornesc atunci când folosești laptopul pentru activități mai ușoare. 

Modelele MacBook Pro de 14 inch, respectiv 16 inch, sunt echipate cu cel mai bun display din lume, după cum afirmă chiar cei de la Apple, un display Liquid Retina XDR cu o luminozitate susținută de 1.000 niți și o capacitate maximă de luminozitate de 1.600 niți, 10.000 de mini-LED-uri, 1.000.000:1 rată de contrast și 1.000.000.000 de culori.

Camera web se bucură de o rezoluție dublă, de 1080p, folosind un obiectiv cu o diafragmă mai mare, pentru a capta mai multă lumină. Împreună cu senzorul de imagine mai mare, cu pixeli mai eficienți, camera asigură o performanță de 2 ori mai bună chiar și în medii slab luminate. Cu trei microfoane de calitate alături de tehnologia direcțională beamforming, vocea ta se va auzi mult mai clar. Iar sistemul audio cu șase difuzoare, redă voci mai clare, mai pline și mai ample. Datorită sistemului cu șase difuzoare, MacBook Pro oferă un sunet audio spațial la redarea audio cu Dolby Atmos, creându-se în acest fel un sunet tridimensional, sofisticat. 

Fii mereu conectat cu ajutorul noilor porturi oferite: USB-C Thunderbolt 4, HDMI, mufă pentru căști și încarcă-ți laptopul în 30 de minute folosind portul MagSafe 3 care se decuplează imediat ce laptopul este încărcat.

De ce să alegi noile modele de laptop-uri oferite de către Apple? 

Răspunsul este unul destul de simplu: datorită performanțelor incredibile oferite, un display plin de viață, o fluiditate a navigării pe internet și a jocurilor nemaiîntâlnită până acum, o cameră web cu rezoluție dublă, un sunet tridimensional sofisticat, mai multe porturi, o tastatură profesională, o baterie extraordinară, precum și peste 10.000 de aplicații și plug-in-uri deja optimizate pentru Apple silicon. 

Însă pentru a te bucura de toate aceste noutăți tot ce-ți rămâne de făcut este să achiziționezi modelul cu configurația potrivită nevoilor tale și să intri în minunatul univers creat de cei de la Apple prin intermediul noilor MacBook-uri.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii