NOU! Apartamente SOLUMNIA în rate la dezvoltator - Soluţia care te scapă de chirie şi de credite bancare!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial (P)

NOU! Apartamente SOLUMNIA în rate la dezvoltator - Soluţia care te scapă de chirie şi de credite bancare!

GALERIE
SOLUMNIA_www.solumnia.ro
 • SOLUMNIA_www.solumnia.ro
- +

Îţi doreşti un apartament nou în Iaşi? SOLUMNIA te face proprietar. Scapă de chirie şi ia-ţi apartament SOLUMNIA nou cu rate la dezvoltator.

Te-ai săturat să plăteşti chirie şi să bagi bani într-un apartament care nu e al tău? De câte ori nu te-ai gândit că banii pe care îi dai la chirie ar putea fi rata la noul tău apartament? Ai fost la mai multe bănci cu adeverinţa ta de venit şi o mulţime de alte acte doveditoare, dar te-ai lovit de birocraţie, comisioane de analiză a dosarului, dobânzi ascunse, influenţa ROBOR sau comisioane pentru rambursarea anticipată? În final, ţi-ai făcut un calcul şi dobânzile la credite ipotecare sunt prea mari şi nu vrei să te îndatorezi pe atât de mulţi ani?

Special pentru oameni ca tine, care ar trebui să muncească o viaţă ca să-şi ia un apartament, care lucrează cinstit în afara ţării, dar nu pot face dovada surselor de venit sau care vor să investească într-un apartament nou în Iaşi în care să locuiască pe viitor copiii sau pe care să-l închirieze şi, din banii încasaţi, să plătească ratele acestuia, SOLUMNIA, un ansamblu rezidenţial nou în Iaşi, a creat soluţii de finanţare flexibile. Astfel, 81 de apartamente noi cu 2, 3 sau 4 camere sunt incluse în programul de finanţare adresat persoanelor fizice, care îşi pot achiziţiona apartamentele SOLUMNIA prin rate la dezvoltator pe 5, 10 sau 15 ani.

Rate lunare direct la dezvoltator pe 5, 10 sau 15 ani

Cu un avans de minim 25% îţi poţi cumpăra orice apartament SOLUMNIA cu 2, 3 sau 4 camere în rate lunare fixe pe 5, 10 sau 15 ani, în funcţie de perioada care te avantajează. La plata unui avans mai mare, ratele lunare vor fi mai mici. E important să ştii că ratele lunare sunt fixe şi le vei plăti din momentul în care ţi se va face predarea apartamentului în 2020, aşa că, până la finalizarea acestuia, ai timp să strângi bani pentru mobilă sau electrocasnice.

Finanţare rapidă, fără adeverinţă de venit

La SOLUMNIA îţi poţi lua apartamentul dorit fără documente de venit şi fără perioade lungi de aşteptare. Obţii finanţare simplu şi rapid, cu un avans de minim 25%, în timp ce pentru un credit de la bancă, analiza cererii şi răspunsul pot dura luni de zile.

Avantajele ratelor la dezvoltator SOLUMNIA:

 • Avansul este de minim 25%
 • Perioade de creditare flexibile: rate pe 5, 10 sau 15 ani
 • 0% comision de analiză a finanţării
 • Fără adeverinţă de venit
 • Fără asigurare de viaţă sau limită de vârstă (minim 18 ani)
 • Fără birocraţie, fără ROBOR, fără inflaţie
 • 0% comision de rambursare anticipată, indiferent de momentul când achiţi integral 
 • Scapi de birocraţie, presiunea creditelor şi a dobânzilor bancare
 • Consultanţă gratuită pe toată durata contractului

 Avans minim 25%, finanţare de până la 75% din valoarea apartamentului

Te întrebi care sunt condiţiile necesare pentru a-ţi cumpăra un apartament SOLUMNIA cu rate la dezvoltator? Simplu: doar achitarea unui avans de minim 25%, fără adeverinţă de venit, asigurări de viaţă sau limită de vârstă. SOLUMNIA îţi oferă o creditare de până la 95.000 euro, echivalent în lei, pentru achiziţia oricărui apartament SOLUMNIA cu 2, 3 sau 4 camere, în rate la dezvoltator, dar nu mai mult de 75% din valoarea apartamentului.

0% comision la rambursarea anticipată

Faţă de un credit ipotecar sau alte variante de finanţare, SOLUMNIA nu percepe niciun comision pentru rambursarea anticipată, indiferent de momentul în care vrei să achiţi integral diferenţa de plată din valoarea de achiziţie a apartamentului luat în rate. Astfel, poţi rambursa anticipat suma rămasă de achitat din valoarea apartamentului, indiferent de perioada finanţării, fără comisioane sau taxe suplimentare.

Intră pe site-ul SOLUMNIA şi calculează-ţi singur rata sau contactează biroul de vânzări SOLUMNIA pentru afla detalii despre cum îţi poţi cumpăra apartamentul dorit în rate la dezvoltator la telefon 0771 095 195 sau pe adresa de email apartamente@solumnia.ro.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Lăsaţi selecţionerii în pace

Nicolae GRECU

Lăsaţi selecţionerii în pace

Din 2008 încoace, la naţională a fost o permanentă foşgăială browniană, o revoluţie permanentă troţkistă, din care n-a ieşit nimic bun.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (I)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (I)

Autorul reia seria de foiletoane dedicate amintirilor din copilărie. De data aceasta, mecanismul nostalgic este focalizat spre iniţierea în arta umilă a pescuitului cu undiţa.

Maica Siluana, aşa cum... ne-a cunoscut

pr. Constantin STURZU

Maica Siluana, aşa cum... ne-a cunoscut

O ştiam cu mult înainte de a o întâlni. În 1997, tânărul ieromonah Nichifor Horia, actualmente PS Nichifor Botoşăneanul, îmi încredinţa, spre lectură şi zidire, un manuscris. Era povestea unei convertiri, cu însemnări de jurnal, cu multe reflecţii şi zbateri existenţiale. În fapt, o adevărată spovedanie. Semna cu pseudonim nu pentru că nu avea puterea asumării unei mărturisiri publice, ci pentru că nu dorea să atragă atenţia asupra ei. În pofida discreţiei, avea să devină din ce în ce mai cunoscută.

Online în pandemie

Ciprian IFTIMOAEI

Online în pandemie

Statistici privind accesul populaţiei la tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor.

pulspulspuls

Poveste de sară pentru micuţi, cu zâne blonde şi miliardari de la cumătrie

Poveste de sară pentru micuţi, cu zâne blonde şi miliardari de la cumătrie

Ehehee, dragilor, oare cum să facem noi şi să dregem pe azi, uichend fiind, să nu vă plictisim sau încrunţim frunţile tot cu nărozii din politichii, ci doar cu mondenităţi locale şi vesele, dar nici să ne depărtăm prea tare de subjectul zilei, ăla pentru care mulţi nădragi tremură de vreo două zile pe la palatul cel roznovan, dar şi mai jos, spre sediul din Podu Roş (hop: iaca şi rima!)? 

Caricatura zilei

Răposat reclamant

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.