Nou în Iaşi - practică pe bune în testare automată şi testare manuală
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Eveniment

Nou în Iaşi - practică pe bune în testare automată şi testare manuală

GALERIE
Wantsome_Logo_Darkfb2_1
  • Wantsome_Logo_Dark
  • fb2_1
- +

Wantsome, academia prietenoasă de IT pentru reorientare profesională sau avansare în carieră, lansează primul program: cursuri de testare automată şi testare manuală care se bazează pe experienţa practică.


Răspunzând unei pieţe locale de IT în care cererea de testeri este masivă, Iuliana Anton şi Enciu Stoica, fondatorii Wantsome, aşteaptă ieşenii şi ieşencele cu spirit analitic să facă o schimbare completă sau un pas în faţă în carieră, prin participarea la cele 2 module de cursuri proaspăt configurate de software testing, începând cu luna mai, 2017.

Cursurile se adresează candidaţilor fascinaţi de informaţie şi date, care îşi doresc o reconversie profesională şi cărora le-ar plăcea să intre în IT şi să se bucure de avantajele şi deschiderea din acest domeniu. Ei provin din medii tehnice sau mai puţin tehnice: studii economice sau lucru în mediul bancar, electrotehnică, electronică, matematică, liceul informatic, etc.


Vrei să faci o schimbare în carieră ?

Te-ai gândit la domeniul IT şi mai specific la testarea software ca o opţiune? Momentan sunt aproximativ 100.000 de specialişti în domeniul IT&C la nivel naţional, peste 2000 de posturi disponibile: din care aproximativ 35% sunt în domeniul testare şi suport tehnic şi 44% sunt pentru nivelul de experienţă entry-level / junior / începător (conform raportului pieţei de muncă din 2016 de pe hipo.ro), salariile pornind de la 350-450 de euro net şi putând ajunge la 1500-2000 de euro după 7- 10 ani.

Avantajele cursurilor Wantsome se văd cel mai bine din abordarea sănătoasă a trainerilor, care se axează cel mai mult pe practică şi experienţă interactivă. Ambiţia Wantsome este aceea de a lansa oameni perfect angajabili şi, pentru aceasta, cursanţii primesc consultanţa unui specialist HR şi sunt ajutaţi să-şi configureze câte un plan realist de carieră.


Despre cursuri

Participarea la cursuri se face pe baza unei înscrieri online şi a unei selecţii pe bază de interviu. Fiecare dintre cele 2 grupe de cursanţi vor fi formate, în mod garantat, din maximum 10 participanţi iar durata desfăşurării workshopurilor este de 16 săptămâni, la finalul cărora absolvenţii primesc câte o diplomă. Desfăşurarea acţiunii va avea loc la Colegiul "Richard Wurmbrand" din Iaşi..

Din luna mai, cursurile de testare manuală vor fi susţinute de Enciu Stoica şi Ion Macari, taxa de participare fiind de 600 euro, iar cele de testare automată vor fi susţinute de Enciu Stoica şi Vali Popa, respectiv 700 euro.

Toţi cei care vor să afle mai multe detalii, să descopere mediul de testare sau să-şi valorifice dragostea pentru lucrul minuţios sunt invitaţi să contacteze echipa Wantsome şi să se înscrie completând formularul de pe www.wantsome.ro până la data de 15 mai 2017.

Wantsome este noua şcoală prietenoasă de IT, din Iaşi, care vrea să schimbe viitorul şcolilor din industrie prin corelarea cunoştinţelor cu cerinţele reale ale angajatorilor.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Raport

Cătălin ONOFREI

Raport

Un secol de împliniri măreţe!

Filmuletul zilei

opinii

„Securiti”

Briscan ZARA

„Securiti”

Bogaţii sunt nişte oameni terifiaţi de lume, înspăimântaţi de accidente, de boli, de moarte, de imprevizibil, necunoscut. Lor nu trebuie să li se întâmple nimic atâta timp cât au banii necesari pentru a-şi construi protecţie şi a reduce la minimum posibilitatea ca un rău să li se întâmple. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării, totul trebuie asigurat, prevăzut. Cu cât eşti mai bogat, cu atât riscul este eliminat, de orice fel ar fi el. La fel şi libertatea…

Recensământul General Agricol-runda 2020

Ciprian IFTIMOAEI

Recensământul General Agricol-runda 2020

Un diagnostic al agriculturii şi dezvoltării rurale în România.

Acolo unde America s-a născut

Mihai DORIN

Acolo unde America s-a născut

Un loc de neevitat în orice sejur american este Philadelphia. Istoria Lumii Noi începe cu Columb, însă istoria libertăţii americane începe în acest oraş providenţial. Aici s-a pus piatra de temelie a unei mari naţiuni, ce avea să înalţe idealul libertăţii la rangul de politică universală. Până la 4 iulie 1776, coloniile americane acceptaseră statutul de copii ascultători ai metropolei londoneze. 

pulspulspuls

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Apropo de haloimisul politic de Bahlui al negocierilor şi votării bugetului local de ieri, haideţi să vă povestim pe astăzi şi o micuţă picanterie de famiglie, dacă tot s-a înfierbântat lumea pe tema asta! 

Caricatura zilei

Etaju 3

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.