anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Eveniment

Nou în Iaşi - practică pe bune în testare automată şi testare manuală

GALERIE
Wantsome_Logo_Darkfb2_1
  • Wantsome_Logo_Dark
  • fb2_1
- +

Wantsome, academia prietenoasă de IT pentru reorientare profesională sau avansare în carieră, lansează primul program: cursuri de testare automată şi testare manuală care se bazează pe experienţa practică.


Răspunzând unei pieţe locale de IT în care cererea de testeri este masivă, Iuliana Anton şi Enciu Stoica, fondatorii Wantsome, aşteaptă ieşenii şi ieşencele cu spirit analitic să facă o schimbare completă sau un pas în faţă în carieră, prin participarea la cele 2 module de cursuri proaspăt configurate de software testing, începând cu luna mai, 2017.

Cursurile se adresează candidaţilor fascinaţi de informaţie şi date, care îşi doresc o reconversie profesională şi cărora le-ar plăcea să intre în IT şi să se bucure de avantajele şi deschiderea din acest domeniu. Ei provin din medii tehnice sau mai puţin tehnice: studii economice sau lucru în mediul bancar, electrotehnică, electronică, matematică, liceul informatic, etc.


Vrei să faci o schimbare în carieră ?

Te-ai gândit la domeniul IT şi mai specific la testarea software ca o opţiune? Momentan sunt aproximativ 100.000 de specialişti în domeniul IT&C la nivel naţional, peste 2000 de posturi disponibile: din care aproximativ 35% sunt în domeniul testare şi suport tehnic şi 44% sunt pentru nivelul de experienţă entry-level / junior / începător (conform raportului pieţei de muncă din 2016 de pe hipo.ro), salariile pornind de la 350-450 de euro net şi putând ajunge la 1500-2000 de euro după 7- 10 ani.

Avantajele cursurilor Wantsome se văd cel mai bine din abordarea sănătoasă a trainerilor, care se axează cel mai mult pe practică şi experienţă interactivă. Ambiţia Wantsome este aceea de a lansa oameni perfect angajabili şi, pentru aceasta, cursanţii primesc consultanţa unui specialist HR şi sunt ajutaţi să-şi configureze câte un plan realist de carieră.


Despre cursuri

Participarea la cursuri se face pe baza unei înscrieri online şi a unei selecţii pe bază de interviu. Fiecare dintre cele 2 grupe de cursanţi vor fi formate, în mod garantat, din maximum 10 participanţi iar durata desfăşurării workshopurilor este de 16 săptămâni, la finalul cărora absolvenţii primesc câte o diplomă. Desfăşurarea acţiunii va avea loc la Colegiul "Richard Wurmbrand" din Iaşi..

Din luna mai, cursurile de testare manuală vor fi susţinute de Enciu Stoica şi Ion Macari, taxa de participare fiind de 600 euro, iar cele de testare automată vor fi susţinute de Enciu Stoica şi Vali Popa, respectiv 700 euro.

Toţi cei care vor să afle mai multe detalii, să descopere mediul de testare sau să-şi valorifice dragostea pentru lucrul minuţios sunt invitaţi să contacteze echipa Wantsome şi să se înscrie completând formularul de pe www.wantsome.ro până la data de 15 mai 2017.

Wantsome este noua şcoală prietenoasă de IT, din Iaşi, care vrea să schimbe viitorul şcolilor din industrie prin corelarea cunoştinţelor cu cerinţele reale ale angajatorilor.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum ar fi arătat Teatrul Naţional din Iaşi dacă era gândit la Valea Lupului?

Cosmin PAȘCA

Cum ar fi arătat Teatrul Naţional din Iaşi dacă era gândit la Valea Lupului?

Iaşul nu-şi va recăpăta nici în următorii patru sau 40 de ani „aerul” european dacă autorităţile locale se vor zgârci la preţul proiectelor şi vor îndepărta, dintr-un patriotism local prost înţeles (sau din motive de corupţie?) companii importante pe plan internaţional.

Filmuletul zilei

opinii

Patos ideologic

Codrin Liviu CUȚITARU

Patos ideologic

A apărut odată cu faţa vopsită în alb şi negru. Gestul constituia un mesaj postcolonialist. În dualitatea fizionomică se sugera dubla critică, dubla identitate a individului postmodern, coexistenţa culturilor - una a „colonizatorului” tradiţional şi cealaltă a „colonizatului” de odinioară. A fost acuzat de rasism, întrucât a implicat că bietul „colonizat” nu poate fi decât o persoană de culoare.

Eficienţa pieţelor financiare

Alin ANDRIEȘ

Eficienţa pieţelor financiare

De-a lungul timpului investitorii pe pieţele financiare au căutat să găsească o metodă de identificare a valorii reale a unui activ financiar care să le permită obţinerea unor profituri considerabile. 

Despre necesitatea unui nivel LAU1 în sistemul administrativ al României (I)

George ŢURCĂNAŞU

Despre necesitatea unui nivel LAU1 în sistemul administrativ al României (I)

Despre sistemul european statistic şi administrativ.

pulspulspuls

Vă mai amintiţi de portocaliul Dezaxinia? Iacătă-l cu ce se mai remarcă la slujbă!

Vă mai amintiţi de portocaliul Dezaxinia? Iacătă-l cu ce se mai remarcă la slujbă!

Apropo de focarul de covid din aceste zile care s-a oploşit pe la berourile chefereului ieşean, şi despre care nu mai contenesc bârfele, căci, poate nu ştiţi, oamenii de acolo chiar mor de plictiseală la serviciu, nu gluma, haideţi să vă spunem şi noi una haioasă pe astăzi, legat de parascovenie. 

Caricatura zilei

Indieni vânători de nemascați

Editia PDF

Bancul zilei

COVID ne-a învatat sa ne spalam pe mâini. Sper sa apara un virus care sa ne învete sa ne spalam si pe picioare. (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.