Nou în Iaşi - practică pe bune în testare automată şi testare manuală
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Eveniment

Nou în Iaşi - practică pe bune în testare automată şi testare manuală

GALERIE
Wantsome_Logo_Darkfb2_1
  • Wantsome_Logo_Dark
  • fb2_1
- +

Wantsome, academia prietenoasă de IT pentru reorientare profesională sau avansare în carieră, lansează primul program: cursuri de testare automată şi testare manuală care se bazează pe experienţa practică.


Răspunzând unei pieţe locale de IT în care cererea de testeri este masivă, Iuliana Anton şi Enciu Stoica, fondatorii Wantsome, aşteaptă ieşenii şi ieşencele cu spirit analitic să facă o schimbare completă sau un pas în faţă în carieră, prin participarea la cele 2 module de cursuri proaspăt configurate de software testing, începând cu luna mai, 2017.

Cursurile se adresează candidaţilor fascinaţi de informaţie şi date, care îşi doresc o reconversie profesională şi cărora le-ar plăcea să intre în IT şi să se bucure de avantajele şi deschiderea din acest domeniu. Ei provin din medii tehnice sau mai puţin tehnice: studii economice sau lucru în mediul bancar, electrotehnică, electronică, matematică, liceul informatic, etc.


Vrei să faci o schimbare în carieră ?

Te-ai gândit la domeniul IT şi mai specific la testarea software ca o opţiune? Momentan sunt aproximativ 100.000 de specialişti în domeniul IT&C la nivel naţional, peste 2000 de posturi disponibile: din care aproximativ 35% sunt în domeniul testare şi suport tehnic şi 44% sunt pentru nivelul de experienţă entry-level / junior / începător (conform raportului pieţei de muncă din 2016 de pe hipo.ro), salariile pornind de la 350-450 de euro net şi putând ajunge la 1500-2000 de euro după 7- 10 ani.

Avantajele cursurilor Wantsome se văd cel mai bine din abordarea sănătoasă a trainerilor, care se axează cel mai mult pe practică şi experienţă interactivă. Ambiţia Wantsome este aceea de a lansa oameni perfect angajabili şi, pentru aceasta, cursanţii primesc consultanţa unui specialist HR şi sunt ajutaţi să-şi configureze câte un plan realist de carieră.


Despre cursuri

Participarea la cursuri se face pe baza unei înscrieri online şi a unei selecţii pe bază de interviu. Fiecare dintre cele 2 grupe de cursanţi vor fi formate, în mod garantat, din maximum 10 participanţi iar durata desfăşurării workshopurilor este de 16 săptămâni, la finalul cărora absolvenţii primesc câte o diplomă. Desfăşurarea acţiunii va avea loc la Colegiul "Richard Wurmbrand" din Iaşi..

Din luna mai, cursurile de testare manuală vor fi susţinute de Enciu Stoica şi Ion Macari, taxa de participare fiind de 600 euro, iar cele de testare automată vor fi susţinute de Enciu Stoica şi Vali Popa, respectiv 700 euro.

Toţi cei care vor să afle mai multe detalii, să descopere mediul de testare sau să-şi valorifice dragostea pentru lucrul minuţios sunt invitaţi să contacteze echipa Wantsome şi să se înscrie completând formularul de pe www.wantsome.ro până la data de 15 mai 2017.

Wantsome este noua şcoală prietenoasă de IT, din Iaşi, care vrea să schimbe viitorul şcolilor din industrie prin corelarea cunoştinţelor cu cerinţele reale ale angajatorilor.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine (mai) vrea reforma Curţii Constituţionale?

Cosmin PAȘCA

Cine (mai) vrea reforma Curţii Constituţionale?

Cine visează că pensiile speciale vor fi anihilate în următorul mandat legislativ ar face bine să arunce o privire pe programele de guvernare ale principalelor formaţiuni şi să caute cine promite reformarea Curţii Constituţionale.

Filmuletul zilei

opinii

Tratamente complementare

Codrin Liviu CUȚITARU

Tratamente complementare

Ascultam, cu respiraţia tăiată, relatarea de film horror a profesorului. „Ei bine”, a strigat el, declanşându-ne tresăriri spasmodice (doamna din Bucureşti l-a stropit chiar pe fostul doctorand, pe faţă, cu şampania sărită din paharul ei), „era una şi aceeaşi semnătură: Dr. Costel Fălcuţă Frontală! Aşa mi-a venit ideea salvatoare, vindecătoare! Eu sunt Prof. dr. Romeo Prăjanie! Acasă, Prof. Romeo ţine regim feroce, la şcoală, Dr. Prăjanie bea de stinge! Încă un scotch la băiatu’!”

Moldova şi transportul durabil în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (I)

George ŢURCĂNAŞU

Moldova şi transportul durabil în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (I)

În seria ce debutează astăzi vă voi prezenta o parte dintre opiniile asociaţiei Mişcarea pentru dezvoltarea Moldovei vis-à-vis de lista de proiecte propuse de către autorităţile centrale, într-o manieră deloc transparentă. Menţionez că nu este vorba de un text oficial al asociaţiei.

Despre riscuri (financiare)

Alin ANDRIEȘ

Despre riscuri (financiare)

În contextul pandemiei de COVID-19 auzim tot mai des vorbindu-se despre riscurile la care suntem expuşi şi necesitatea de a gestiona aceste riscuri. Dar pentru a putea gestiona riscul este necesar să înţelegem ce reprezintă riscul în general. Riscul poate fi definit ca un eveniment incert, dar posibil, care ar putea provoca anumite pierderi. 

pulspulspuls

Ce mai lipsea în campania de la partidoi: un avion hârbuit ca vai de el!

Ce mai lipsea în campania de la partidoi: un avion hârbuit ca vai de el!

De parcă nu îi era destulă pe cap beleaua cu alegerile şi campania, taman acum când e tot mai acuzat prin partid că nu poate mobiliza premarii ca să scoată lumea la vot, cică şeful de filială nea Măricel are bătăi de cap şi cu o altă problemă care arde, tot zilele astea. 

Caricatura zilei

BakeNews

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.